Ύστερα από τυπικές διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1, ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε τελικά να παρουσιάσει το «Χ-Factor 2».

date Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

date

Ο dj και μουσικός παραγωγός του ράδιο Θεσσαλονίκη Nickos Hatzis, την Παρακευή 31 Ιουλίου 2009 στο cafe-bar AKTIO (Σταυρός).

date

villagesnews strimonikos kolpos

date


Αν σας αρέσει κάποια από τις καταχωρήσεις μας και θέλετε να την μοιραστείτε με τους φίλους σας, μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί "Add this" στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και απλά διαλέξτε που θα θέλατε να το στείλετε.
Καλή συνέχεια!!!

date




Σας ευχαριστούμε κ. Παπαγερούδη που μας ομορφαίνετε το καλοκαίρι μας!!!

date

Ιταλοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.




Η έρευνα, η πρώτη του είδους της διεθνώς, που μελέτησε τη συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές, πραγματοποιήθηκε από γιατρούς του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Στην έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής Journal of Sexual Medicine, έλαβαν μέρος 800 γυναίκες ηλικίας 18 - 50 ετών.

date

Τo καθιερωμένο beach party της Τρίτης, επανέρχεται στο beach bar YABANAKI (Σταυρός), αυτήν την Τρίτη 4 Αυγούστου 2009, με πολλές εκπλήξης.
Στα decks o Dj Akis.S.

date


Ένα party που τελείωσε, αλλά μας άρεσε και το ξανά ανακοινώνουμε!!!








Αν και περάσαμε τέλεια εχθές το βράδυ στο beach bar "VICE" (Σταυρός), ξενερώσαμε λίγο μετά τις 02:00, αφού μας την "έπεσε" η ΕΛ.ΑΣ. και χαμήλωσε την δυνατή μουσική, γιατί το κάνετε αυτό???

date

"Μη κάνεις πως δεν θυμάσαι", η πιο hot επιτυχία του φετινού καλοκαιριού...



Κυριακή 2 Αυγούστου 2009 στο Versus beach bar (Ασπροβάλτα) στις 16:00 το πιο καυτό γυναικίο group, οι MYSTIQUE, έρχονται για να ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά την θερμοκρασία!!!

date

Στην χθεσινοβραδινή συναυλία στο λιμάνι του Σταυρού δυστυχώς για ακόμα μια φορά η προσέλευση του κόσμου ήταν σχετικά μικρή.
Παρά την έκπληξη του κ. Ψωμιάδη (νομάρχη Θεσσαλονίκης) να τραγουδήσει για αρκετή ώρα δεν κατάφερε το σχήμα να τραβήξει τον κόσμο.
Οι τραγουδιστές, μαζί τους και ο κ. Ψωμιάδης τραγούδησαν μια σειρά από ωραία κλασσικά λαϊκά τραγούδια και προσπάθησαν αρκετά για να ανεβάσουν το κέφι των παρευρισκομένων Δυστυχώς η μέση ηλικία των θεατών ακουμπούσε άνετα τα 99 χρόνια με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να τους σηκώσουν από τις καρέκλες τους για χορό

Εμείς ελπίζουμε και ζητάμε περισσότερες συναυλίες, περισσότερες εκδηλώσεις στον Σταυρό, τέτοιες όμως που θα μπορέσουν να τραβήξουν την νεολαία της περιοχής γενικότερα να συμμετάσχει

date


Ααα... μην το ξεχάσουμε και μην το χάσουμε!!!

Σήμερα το βράδυ, στο λιμάνι του Σταυρού, ποιός "τραγουδάει"?


Ο ANASTASIO!!!


Ναι, ναι... ο Anastasio πρώην παίχτης reality (dream show, the music), δίνει μια καταπληκτική συναυλία στο λιμάνι του Σταυρού!!!

Να σας πούμε την αλήθεια δεν ξερουμε τι τραγούδια λέει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον ψηφίσουμε προς αποχώρηση!!!


Για μία ακόμα φορά οι "κύριοι Δήμαρχοι" του Σταυρού, μας κατέπληξαν!!!

date Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΜΠΡΑΒΟ, στον Δήμαρχο Αγίου Γεωργίου κ. Φρατζή, ο δήμος δουλέυει ρολόι!!!

date

Μία τετραετία, δύο "κύριοι Δήμαρχοι", έχουμε ακόμα ένα μήνα καλοκαίρι, θα διοργανώσετε κάτι "ΔΥΝΑΤΟ", ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!

date

Μία τετραετία, δύο "κύριοι Δήμαρχοι", έχουμε ακόμα ένα μήνα καλοκαίρι, θα διοργανώσετε κάτι "ΔΥΝΑΤΟ", ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!

date

Σαν σήμερα... γεννήθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης στην Χίο.

date


Η Madonna το 1992, που τότε δεν υπήρχαν ούτε sms, ούτε e-mail, έστελνε φαξ στους ερωτικούς συντρόφους της. Σε ένα φαξ λοιπόν σε έναν σύντροφό της, που ήταν και σωματοφύλακάς της το 1992 και είχε δεσμό μαζί του για 6 μήνες έγραφε..."παρά την κακή φωτογράφηση, τα οπίσθια μου ήταν τόσο καλά. Περιμένω να τα δεις από κοντά". Αυτά τα 21 φαξ θα βγουν σε δημοπρασία τον Αύγουστο.

date

Midnight summer dreams @ Perroquet, σήμερα Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009, το πανέμορφο music bar στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής (Μετά τον Σταυρό) και ο d.j. akis.S., σας προσκαλεί για μία αξέχαστη βραδία!!!

date

D-Nox & Beckers (Sprout, Electribe) το πασίγνωστο dj's set απο την Γερμανία στο club ROXY στην (Ασπροβάλτα) την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009, έρχεται για να μας "ταρακουνήσει" με τις πιο beatατες club επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού!!!

date

Το SOHO Stage Clubbing (Βρασνά) φιλοξενεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009 το ΡΟΚΟΠΟΠ συγκρότημα των FANELA RIGE με αρχηγό τους τον Γιάννη Τσιμπερίδη, για μία ακόμα αξέχαστη βραδιά με πολύ τραγούδι και χορό, με την απόλυτη επιτυχία τους στην βόρεια Ελλάδα "Ξαναγύρησε".

date

Το beach bar Vice συνεχίζει τα επιτυχημένα parties του "Happy Wednesdays" και αυτήν την τετάρτη έρχεται να μας πνίξει στον αφρό σε ένα τρελό Foam party από τις 22.00 και όσο πάει!!!

date Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Σαν σήμερα... έφυγε από τη ζωή η Τζένη Καρέζη.

Ήταν 27 Ιουλίου του 1992 όταν η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός Τζένη Καρέζη μας άφησε χρόνους και πέρασε στην αιωνιότητα.

date Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009


"Πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε. Η γεύση του νερού διώχνει την επιθυμία σας για τσιγάρο και κατά συνέπεια σας βοηθάει στον πόλεμο για να κόψετε το κάπνισμα. Να βουρτσίζετε συχνά και σχολαστικά τα δόντια σας. Ένα συνεχώς καθαρό στόμα σας βοηθάει αρκετά να κόψετε το κάπνισμα... Εάν φοβάστε πως όταν κόψετε το κάπνισμα θα πάρετε βάρος, αρχίστε την γυμναστική και προσπαθήστε να βελτιώσετε την ποιότητα της διατροφής σας. Κάθε φορά που σας έρχεται η επιθυμία να καπνίσετε, σηκωθείτε αμέσως και κάντε κάτι. Βρείτε μια δραστηριότητα που θα σας κρατήσει απασχολημένους για τα επόμενα 5 λεπτά. Εάν το καταφέρετε τότε κατά κανόνα ο «κίνδυνος» να ενδώσετε στον πειρασμό έχει εξαφανιστεί. Αυτή η τακτική θα σας βοηθήσει ιδιαιτέρα να κόψετε το κάπνισμα. Έχετε στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας διάφορα φρούτα και καρότα ώστε όταν θέλετε να τσιμπολογήσετε κάτι, να βρίσκετε κάτι εύκολο και υγιεινό. Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να κόψετε το κάπνισμα εάν δεν έχετε κάποιο υποκατάστατο!"

date

Beach party στο cafe bar ΑΚΤΙΟ (Σταυρός), αυτήν την Τρίτη 28 Ιουλίου 2009 και όχι στο beach bar YABANAKI (Σταυρός). Τα beach party συνεχίζονται μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχιμένες απο κόσμο Τρίτες!!!

date

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Βαρβάρα, θα δώσει μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 1 Αυγούστου 2009, με χορηγό του μεγάλη εταιρία αναψυκτικών!
Ο γερόλυκος της Ελληνικής Ροκ Σκηνής, έχει δώσει και στο παρελθόν συναυλία στον Άνω Σταυρό, χωρίς μεγάλη επιτυχία αφού, τον "στριμώξανε" αυτόν και τους θεατές του, στο δημοτικό σχολείο του Άνω Σταυρού, με γεμάτο προαύλιο από καρέκλες (εννοείτε άσπρες πλαστικές), λες και πήγαινε ο κόσμος να ακούσει τον Μάριο Φραγκούλη (που τον θυμήθηκα?)

date

Καμία μεγάλη συναυλία στο Δήμο Ρεντίνας δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα για το υπόλοιπο του καλοκαιριού! Τι περιμένετε "κύριοι Δήμαρχοι"?
Από πού θα μαζέψετε χρήματα (που όπως λέτε, δεν έχετε)?
...
Το καλοκαίρι τελειώνει κι εσείς κλαδέυτε το "WELCOME TO STAVROS"...
...
...
Ποιός θα το δεί? Οι κάτοικοι του Σταυρού?

Το βλέπουν και τον χειμώνα, όταν μένει μόνο η σιδεριά που κρατάει το αναρηχώμενο...

date

Την Κυριακή, 26 Ιουλίου και ανήμερα της Αγίας Παρασκευής στον Σταυρό έγινε για ακόμα μία φορά η "γιορτή της σαρδέλας". Η κίνηση στους δρόμους από αυτοκίνητα ήταν αυξημένη. Στον χώρο του λιμανιού υπήρχε πολύς κόσμος που παρακολουθούσε τους μουσικούς που ήταν εκεί να τους διασκεδάσουν, τις σαρδέλες να ψήνονται, τις γεύονταν και κάναν βόλτα ανάμεσα στα πολλά καροτσάκια με διάφορα αντικείμενα (βιβλία, παιχνίδια, γλυπτά κ.α) που πουλούσαν μικροπωλητές

Είναι καλό να γίνονται διάφορες κινήσεις όπως αυτή η εκδήλωση, ώστε να μπορέσει ο Σταυρός να προσελκύσει και πάλι τουρισμό που να μπορεί να στηρίξει την τοπική αγορά. Δυστυχώς οι αρχές του Δήμου έχουν σχεδόν παρατήσει το μέρος στην τύχη του και το αφήνουν να σαπίσει.
Όταν ο διπλανός δήμος με την υποστήριξη και των επιχειρηματιών του δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και κάνει συνέχεια μεγάλες εκδηλώσεις που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ, και φτιάχνει τους δρόμους και τον χώρο ώστε να είναι εύκολη η μετακίνηση των τουριστών, ο δήμος Ρεντίνας απλά καταρρέει Κρίμα!

date

''Αλφάδια'', είναι ο επικρατέστερος τίτλος για τη νέα απογευματινή εκπομπή του Alpha με κεντρικούς παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά, τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Μαρία Ηλιάκη. Συγκεκριμένες ενότητες θα παρουσιάζουν ο Νότις Χρηστοδούλου και η Δήμητρα Αιγινίτη.

date Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

O Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι τελικά ο παρουσιαστής της εβδομαδιαίας επετειακής εκπομπής του ΜEGA , ''The twenty'' , με αφορμή τα 20χρονα γενέθλια του καναλιού. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος θα σχολιάζει, θα σατιρίζει και θα θυμάται , πρόσωπα, εκπομπές και σειρές που έγραψαν ιστόρια στη μεγάλη διαδρομή του καναλιού.

date

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης κλειδώνει όπως όλα δείχνουν στη παρουσιάση του Fatus Olous. Tα γυρίσματα του παιχνιδιού θα αρχίσουν σύντομα.

date

O Σάκης Ρουβάς θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του X-factor 2. Έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Γιώργο Λεβέντη σε όλα και σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές.

date

Σημερα 26 Ιουλιου, γιορταζει η Αγια Παρασκευη πολιουχος του Σταυρου!!!

Τι κανατε "κυριοι Δήμαρχοι" για τον Σταυρο σημερα για να προσελκυσετε κοσμο???

Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! !

date

Τι κανετε εσεις "κυριοι Δημαρχοι" του Δήμου Ρεντινας για τον Σταυρο που αργοπεθαινει απο Ελληνες τουριστες???

Με την συναυλια της Ελένης Δήμου στα τραγουδια του Μπιθικωτση (Παρασκευη 25 Ιουλιου) θα προσελκυσετε την νεολαία για να "ζήσουν" τα μαγαζια (bars και clubs)???

date

"Βουλιαξαν" εχθες Σαββατο βραδυ (25 Ιουλιου) η Ασπροβαλτα και τα Βρασνα, μετα την συναυλια του Μιχαλη Χατζηγιαννη στο γηπεδο Ασπροβαλτας. Καρφιτσα δεν επεφτε στα μαγαζια (ταβερνες, εστιατορια, bars και clubs)!!!

date

Αποθεωσαν τον Μιχαλη Χατζηγιαννη οι θαυμαστες του, στην χθεσινη συναλια (25 Ιουλιου) που εδωσε στην Ασπροβαλτα!!!

date


Εσκισαν... την Παρασκευη 24 Ιουλιου 2009 η Ευρυδικη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς στο Club Roxy στην Ασπροβάλτα! Τραγουδοντας παλιες και νεες τους επιτυχιες αλλα και επιτυχιες ξένων καλλιτεχνων και συγκροτηματων!!!

date

kali arhi!

date Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

AddThis

Bookmark and Share