Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου το Λύκειο Σταυρού σας προσκαλεί στο μεγάλο party του στο Reina night club (Σταυρός).



Τον ρυθμό θα δίνουν οι:

DJ : Alexandros Mathas from Plus Radio 102,6
DJ : Christos Tsouralis















.
.

date Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Για πόσο ακόμα......???




Μ΄ αυτόν τον Μπλέ Διάολο, θα μπορούν να υπάρχουν και τ΄ άλλα μικρά βαρκάκια στην θάλασσα???







.
.

date

Από 3 Δεκεμβρίου 2009 ο πολυχώρος του Illusion μετατρέπεται σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό, γεμάτο εκλπήξεις και πολύ διασκέδαση…


Θα παραμείνει ανοιχτό έως της 7 Ιανουαρίου 2010, γι’ αυτό φροντίστε να το επισκεφτείτε…

Σας περιμένουμε με ανυπομονησία και με έναν Άγιο Βασίλη γεμάτο δώρα και μια ζεστή αγκαλιά…










.
.

date

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας για τα εμβολιαστικά κέντρα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης.


Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας από τη νέα γρίπη η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει (4) τέσσερα εμβολιαστικά κέντρα.

Ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας τους ορίζεται η 1η Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη, με ώρες λειτουργίας από τις 9:00' π.μ. έως τις 13:00' μ.μ.



Τα εμβολιαστικά κέντρα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης είναι τα εξής:


1. Κτίριο Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (Μοναστηρίου 15, 2ος όροφος), τηλ. 2313330872

2. Κτίριο Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας (Μοναστηρίου 15, 3ος όροφος), τηλ. 2313330839

3. Ερυθρός Σταυρός-Υγειονομείο (Ν. Βότση 2), τηλ. 2310531232

4. Κεντρικό Κτίριο Ν.Α.Θ. (Βασ. Όλγας 198), τηλ. 2313319853



date


Η Διεθνής Κοινότητα έχει αφιερώσει την 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα για την καταπολέμηση του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας ή AIDS, όπως έχουμε συνηθίσει να το αποκαλούμε σήμερα. 33.000.000 συνάνθρωποί μας νοσούσαν με τον ιό το 2007, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά των Ηνωμένων Εθνών, με την Αφρική να έχει το θλιβερό προνόμιο της μεγαλύτερης διασποράς του ιού, που σε συνδυασμό με την έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης στην περιοχή αποτελούν μείζονα ανθρωπιστική κρίση, μαζί με την πείνα και τις εμφύλιες διαμάχες.




Το AIDS δεν είναι «προνόμιο», όμως, της Αφρικής ή κλειστών ομάδων στον ανεπτυγμένο κόσμο, ομάδων που στοχοποιούνται βάση του φύλου, του χρώματος ή των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Το AIDS είναι παρόν και στην Ευρώπη, και στην Ελλάδα, χωρίς διακρίσεις. Από 8.400 άτομα το 2001, στην Ελλάδα το 2007 είχαμε περίπου 11.000 οροθετικά άτομα, δηλ. άτομα προσβεβλημένα από τον ιό HIV, άσχετα από το αν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα. Τα άτομα που έχουν παρουσιάσει συμπτώματα AIDS ανέρχονται στα 2.500: από αυτά τα 2.000 είναι άντρες.



Σε ότι αφορά το AIDS, η πρόληψη είναι η μόνη σίγουρη λύση, καθώς δεν υπάρχει ακόμη αποτελεσματική θεραπεία κατά του ιού. Δυστυχώς, οι στατιστικές δείχνουν ότι στη χώρα μας μόλις το 25% των ατόμων 15-24 ετών είναι επαρκώς ενημερωμένα για τα θέματα μετάδοσης του ιού. Η σωστή ενημέρωση για την πρόληψη είναι το βασικότερο βήμα για την καταπολέμηση αυτής της μάστιγας.




.
.

date

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι στα πλαίσια διερεύνησης ύπαρξης ντόπιων αβελτίωτων φυλών γαϊδουριών, όσοι κάτοικοι του Νομού Θεσσαλονίκης διατηρούν γαϊδούρια, παρακαλούνται να τα δηλώσουν στα Τοπικά Γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Ζωικής παραγωγής της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης στα τηλέφωνα:



2310 - 984196,

2310 - 984195,

2310 - 984109



date

Ο αναγνώστης και σχολιαστής του blog μας, Ηράκλειτος, έθεσε ένα ερώτημα σε μία πρόσφατη ανάρτηση που κάναμε. Το ερώτημα αυτό το αναρτούμε και το υποστηρίζουμε, θα μας ενδιέφερε και εμάς να μάθουμε το γιατί. Περισσότερο βέβαια θα μας ενδιέφερε να γίνει καποια κίνηση από τον δήμο όπως αυτή περιγράφετε στο παρακάτω σχόλιο.






ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ είπε...
1.πολιτιστικό στέκι Ανω Σταυρού ΚΑΡΑΤΕ 35 ΕΥΡΩ
2.κτήριο πολιτιστικού συλλόγου Σταυρου γυμναστική- μπαλέτο δυο δασκαλες απο 30 ευρώ.
3.κλειστό γυμναστήριο Σταυρού μπάσκετ 20 ευρώ
4.γήπεδο 5 επι 5 ποδοσφαίρου - γήπεδο Σταυρού 30 ευρώ.


Δηλαδή οι κυρίες και οι κύριοι εκμεταλεύονται τις εγκαταστάσεις του ΔΗΜΟΥ χωρίς να πληρώνουν στο ΔΗΜΟ ούτε το ρεύμα.Ο ΔΗΜΟΣ δεν θα μπορούσε να τους πληρώνει ολους αυτούς με ενα μικρό τίμημα αφού χρησιμοποιούν τα κτηρια του και να παρέχει στην νεολαία του ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΩΡΘΩΣΤΕΜΕ.


date

Θα θέλαμε πολύ να δούμε τους αγαπημένους συγχωριανούς μας να αυξάνονται.

Δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί "Παρακολούθηση" και να γράψετε το e-mail σας το οποίο με μια απλή επιλογή είναι κρυφό για να μην φαίνεται αν αυτό επιθυμείτε.

Παρακολουθήστε μας...!!!




date

Ρεντίνας
Σαμαράς
242
Ψωμιάδης 203
Μπακογιάννη 119


Αγίου Γεωργίου
Σαμαράς 272
Ψωμιάδης 133
Μπακογιάννη 117


Απολλωνίας
Σαμαράς 133
Μπακογιάννη 109
Ψωμιάδης 88



Μαδύτου
Μπακογιάννη 73
Ψωμιάδης 72
Σαμαράς 70


http://taxalia.blogspot.com/2009/11/blog-post_9947.html


date


Νεολαίες και Νεολαίοι,

Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ είναι και φέτος γεγονός!

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και σημαντικότατη σε όλους τους τομείς. Φυσικά, προέχει το Σχολείο και τα Μαθήματα (ξενερώσατε?)...

Ειδικά φέτος, έχει οργανωθεί ένα νέο σπιτάκι, αυτό των ξωτικών που απευθύνεται ... σε ΣΑΣ!!! Όσοι παρευρεθήκατε στη συνάντηση της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου ενημερωθήκατε σχετικά... Οι υπόλοιποι που για τους δικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι στη συνάντηση(Αχιλλέα, Χρυσόστομε, Έλσα, Κέλυ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ), μπορείτε να ενημερωθείτε όποτε θέλετε (τι το χουμε το φατσοβιβλίο!!!) είτε από όσους ήταν παρόντες την Παρασκευή ή από την Οργανωτική Επιτροπή...

Το σπιτάκι των ξωτικών (όπως και τα υπόλοιπα σπιτάκια) θα λειτουργεί με 4 βάρδιες κατά τη διάρκεια της ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑΣ 2009 (από 5 Δεκεμβρίου έως και 1η Ιανουαρίου):
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
17:00 - 19:00
19:00 - 21:00

Μπορείτε να συμμετέχετε σε μία, σε δύο, σε τρεις (τέλος πάντων σε όσες θέλετε) βάρδιες με τις παρέες σας, προκαλώντας τον ευχάριστο σαματά που μόνο εσείς ξέρετε ...

Φυσικά κατά τη διάρκεια των πρωινών, έχετε σχολείο, ενώ πολλές και πολλοί έχετε και φροντιστήρια τα απογεύματα (Μαθηματικά, Αρχαία, Αγγλικά, Γερμανικά, Σουηδικά, Γιαπωνέζικα κλπ κλπ κλπ)... Η συμμετοχή σας, εννοείται, ότι δε θα πρέπει να επηρεάσει το χρόνο από το διάβασμά σας (.. !!! ...).

Εάν δε σας κάνει κόπο και μπορέσετε να ξεκλέψετε 10 λεπτάκια από το Farmville, το Pet Society, το Mafia War, το MSN και άλλες (χρήσιμες) λειτουργίες, στείλτε με mail είτε εδώ στο φατσοβιβλίο είτε στο ismet@paramythoxora.gr μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, τις ημέρες και ώρες που θέλετε και μπορείτε να συμμετέχετε, ώστε να καταρτιστεί το οριστικό πρόγραμμα... Εννοείται ότι το λέτε και σε φίλες και φίλους σας από τα γύρω χωριά με τους οποίους είστε συμμαθήτριες και συμμαθητές...

Επιπλέον όσες και όσοι από σας θέλετε να ντυθείτε ξωτικά, βρείτε λίγο χρόνο και περάστε από το χώρο της Σχολής Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. Οι κυρίες Γκαδρή Πόλα και Παναγιωτίδου Βάσω, είναι πρόθυμες να σας ντύσουν με την τελευταία λέξη της μόδας ... των ξωτικών....

Να ' ρθείτε ... ε?



Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο


date Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

"ΑΕΤΟΣ" Άνω Σταυρού - "Εθνικός" Προφήτη 2 - 1
Νικηφόρα η σημερινή αγωνιστική για τον "ΑΕΤΟ".
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο "ΑΕΤΟΣ" άνοιξε το σκορ με 1 - 0 στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και ισοφάρισαν, αλλά ο "ΑΕΤΟΣ" διπλασίασε τα τέρματά του και με το 2 - 1 πήρε τους 3εις πολύτιμους βαθμούς, φτάνοντας τους 7 στον βαθμολογικό πίνακα.



Α.Σ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ-ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού σε μία δύσκολη και καυτή έδρα όπως αυτή της Αρέθουσας. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν πίσω τους την βαριά ήττα από την ΑΕ Αγίου Γεωργίου για το θεσμό του κυπέλλου, μπήκαν ψυχωμένοι στο γήπεδο και στο τέλος πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ με την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού να έχει πιο καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, με σημαντικότερη το δοκάρι του Κίτσα στο 28΄ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, στο 48΄ δηλαδή του αγώνα, με πλασέ του Πασαλή Γ. ύστερα από ωραία μεταβίβαση του Αντωνιάδη. Στη συνέχεια η ομάδα της Αρέθουσας πίεσε αρκετά τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει, ενώ είχε και δοκάρι. Αυτή η πίεση όμως άφηνε κενά στην άμυνά τους, δίνοντας το δικαίωμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ Σταυρού με τις αντεπιθέσεις που έκαναν να τελειώσουν το παιχνίδι, σπατάλησαν όμως όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Έτσι έμεινε το 0-1 για την ομάδα του Σταυρού, νίκη που την στέλνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο.


Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Σταυρού με την Αστραπή Νικομηδινού εντός έδρας.


http://www.masaetos.gr/
http://www.dimosrentinas.gr/


date

Παρέμεινε στην κορυφή το Στρατώνι

Με μια δύσκολη νίκη παρά το τελικό αποτέλεσμα 92-77, επί του αξιόμαχου Κεραυνού Ωραιοκάστρου συνέχισε το Στρατώνι. Οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τίλλ που απουσίασε λόγω ίωσης, βρέθηκαν σε μια μέτρια μέρα και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν την νίκη μέχρι τέλους. Η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα από το 5' και το αύξανε σταδιακά μέχρι και το 23' οπού με την διαφορά στους 14 πόντους αποβλήθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων με 2 τεχνικές ποινές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την χαλάρωση των αθλητών μας και το Ωραιόκαστρο μείωσε στους 5 πόντους 75-70 στα 3' πριν τη λήξη, με τους Πιπιλιάρη και Κουντουρατζόγλου καθηλωμένους στον πάγκο με 5 φάουλ. Ένα τρίποντο του Μπούλη αλλά και η καλή άμυνα των παικτών μας έφεραν την νίκη και την παραμονή στο ψηλότερο σκαλί της βαθμολογίας. Επόμενος αγώνας εκτός έδρας στην πάντα καυτή έδρα του Γαλαξία Αδένδρου, σε ένα αγώνα κομβικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.



Μ.Κ. Στρατωνίου - Κεραυνός Παλαιοκάστρου 3-2

Τα «Μ.Κ» Στρατωνίου κέρδισαν τον Κεραυνό Παλαιοκάστρου εντός έδρας με 3-2. Ένα παιχνίδι με πολλές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα του Στρατωνίου. Στον προηγούμενο αγώνα οι ποινές είχαν την τιμητική τους, ο Γιάννης Λυκοτραφίτης και ο Χρήστος Σαχλάρας τιμωρήθηκαν με 5 αγωνιστικές, ο Νίκος Παπαδημητράκης, ο Παύλος Γραμματικάκης καθώς ο πρόεδρος της ομάδας του Στρατωνίου κ.Νίκος Ζαγοράκης με 1 αγωνιστική. Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Στρατωνίου στο 9’ από τον Στέλιο Στρούνη με πάσα του Τηλέμαχου Αντωνίου έκανε το 1-0. Στο 11’ η ομάδα του Παλαιοκάστρου κατάφερε να κάνει το 1-1. Στο 41’ και πάλι ο Στέλιος Στρούνης με πάσα του Τηλέμαχου Αντωνίου κάνουν το 2-1. Στο 55’ με αυτογκόλ της ομάδας του Παλαιοκάστρου κάνουν το 3-1. Στο 59’ με απευθείας σουτ από φάουλ η ομάδα του Παλαιοκάστρου καταφέρνει να κάνει το 3-2. Η ομάδα του Στρατωνίου έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας τον Γεροπλάτανο.



Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/


date

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009 οι κορασίδες σε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο.


Στο κλειστό της Ηλιούπολης, νικήσαμε με σκορ 56-50 τον ΕΟΣταυρούπολης, σε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι.

Η αντίπαλη ομάδα ήθελε πολύ την νίκη και δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να παλεύει.

Ένας αγώνας για γερά νεύρα, αφού χρειάστηκαν 3 δεκάλεπτα για να πάρει διαφορά η ομάδα του Αριστοτέλη.

Οι αθλητριες της ομάδας μας ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ, πάλεψαν, και κατάφεραν να πανηγυρίσουν την νίκη στο τέλος του αγώνα.

Κορυφαία παίκτρια η Κική Καράγιωρα με όλη την υπόλοιπη ομάδα ισάξια σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα. Συγχαρητήρια !!!!!!!


Είμαι πολύ υπερήφανος για την ομάδα μου. BC Kostas Avramidis


Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος, στο γήπεδό μας. Με την επόμενη νίκη μας, ανεβαίνουμε ένα ακόμη σκαλί για την πρόκρισή μας για πρώτη φορά, στην δεύτερη φάση. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο μας και να υποστηρίξουμε τις αθλήτριες μας.



date

Με το επιβλητικό 0-9 τα Τριτωνάκια σημείωσαν την δεύτερη νίκη τους απέναντι στο Διγενή Κρυονερίου.


Η ομάδα του Διγενή, συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα και καθώς και αυτή προέρχεται από ένα μικρό χωριό όπως εμείς, αναγκαστικά χρησιμοποιεί παίκτες μικρότερης ηλικίας όπως άλλωστε κάναμε και εμείς πέρσι.


Το παιχνίδι κρίθηκε πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα πέντε λεπτά καθώς το σκορ ήταν ήδη 0-2.



Τηρώντας το fair play, κάναμε πολύ νωρίς όλες μας τις αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχανε πολλά λεπτά στα ποδιά τους.


Παρολαυτά η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη και έτσι το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-7.


Συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά του Κρυονερίου , τα οποία παρά το βαρύ σκορ δεν έχασαν την όρεξη και το κέφι τους για ποδόσφαιρο.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κανέλλη Ιωάννη, τον Μάρκου Άγγελο και τον Καμπούρη Σωτήριο.


Χάρη στις προσφορές τους, τα Τριτωνάκια έχουν νέες φόρμες ισοθερμικά εσώρουχα και αθλητικούς σάκους, και είναι μια από τις πιο άρτια εξοπλισμένες ομάδες στη κατηγορία.

http://asimonis.wordpress.com/


date

Για πόσο ακόμα......???

αλλάζουμε σε...

Πόσο......???




Πόσο kitch είναι τα φυτόζωάκια μας και πόσο άντεξαν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες άστεγα, απροστάτευτα και αδέσποτα?













.
.

date

Τα Χριστούγεννα έιναι προ των πυλών, 26 μέρες μακριά και εμείς βάζουμε το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο για εσάς να το στολίσετε όπως θέλετε.



Πατήστε πάνω στο link και ξεκινήστε το στόλισμα.

http://www.janbrett.com/trim_a_jan_brett_christmas_tree.htm




date

Αγαπητοί αναγνώστες,

Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε τα σχόλια σας κι έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και να αναρωτιόμαστε τον λόγο για τον οποίο αρχίσαμε να γράφουμε αυτό το blog αρχικά.


Μας κατηγορείται διαρκώς για διάφορα και έχει καταντήσει λίγο κουραστικό να πρέπει εμείς να δικαιολογούμαστε συνεχώς για τα κακώς κείμενα τα οποία παρουσιάζουμε.


Κάναμε μια βόλτα στα θέματα των προηγούμενων μηνών και θα θέλαμε να παρουσιάσουμε τα θέματα τα οποία θίξαμε γιατί είναι θέματα που μας ενοχλούν ακόμα και θα μας ενοχλούν και στο μέλλον.


1.Τα πολλά σκουπίδια έξω κυρίως από τα supermarket αλλά και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Είναι λογικό να υπάρχουν πολλά σκουπίδια σε αυτές τις περιοχές αλλά αυτό φαντάζομαι ότι το γνωρίζουμε όλοι και όχι μόνο εμείς που γράφουμε το blog. Γιατί λοιπόν δεν υπήρχε μια επιπλέον βόλτα της υπηρεσίας καθαρισμού σε εκείνα τα σημεία μόνο? Και γιατί εμείς που τα βλέπουμε τα σκουπίδια και μας ενοχλούν δεν καλούμε κάποιον να τα μαζέψει?

2. Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες που κατασκηνώνουν στα πάρκα δίπλα από το αμφιθέατρο του Σταυρού αλλά και στα parking της Ασπροβάλτας, ζουν και κοιμούνται στα φορτηγάκια τους και γενικά αποτελούν πηγή μόλυνσης.

3. Τα πεζοδρόμια που είτε δεν υπάρχουν καθόλου ή έχουν καταληφθεί εξ ολοκλήρου από διάφορους πιο «έξυπνους» μαγαζάτορες.

4. Τα πασαλάκια στον υποτιθέμενο πεζόδρομο του Σταυρού πάνω στα οποία «παρκάρουν» τα βράδια διάφορα αυτοκίνητα. Μήπως είναι τυχερός ο δήμος που δεν έχει μηνυθεί από κανέναν ακόμα?

5. Ο αχόρταγος που περνάει τα μεσημέρια και κάνει την δουλεία του προκαλώντας σε όλους μας αηδία ενώ τρώμε το μεσημεριανό μας. Μαζί με εμάς και τους τουρίστες που έρχονται στην περιοχή και την ώρα που τρώνε τους έρχεται η ευωδία.

6. Κάναμε θέμα και τις συναυλίες στον Σταυρό οι οποίες μπορεί να ήταν με σημαντικούς συντελεστές αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να προσελκύσουν νεολαία στην περιοχή. Γιατί εμείς στον Σταυρό δεν μπορούμε να προσκαλέσουμε κάποιον τραγουδιστή της νεολαίας?

7. Οι κάτοικοι της περιοχής που μαζί με την αστυνομία πνίγουν τις προσπάθειες κάποιων μαγαζιών για να προσελκύσουν κόσμο και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον Σταυρό σε χωριό για εκδρομές Κ.Α.Π.Η. Βρεθήκαμε στα διάφορα parties όπου η αστυνομία βρισκόταν εκεί στις 2 ακριβώς λες και είχαν ραντεβού.

8. Παρουσιάσαμε όχι μόνο μία φορά τα προβλήματα των δασικών συνεταιρισμών και των δασεργατών.

9. Την μόλυνση του λιμανιού από την διαρροή πετρελαίου από τουρκικό πλοίο και την σιωπή παντών των υπευθύνων για αρκετές μέρες.

10. Ποιος ξεχνάει το διάσημο κοτέτσι του σιντριβανιού δίπλα στο αμφιθέατρο και την ταβέρνα «Λιμάνι»?


Ξεκινήσαμε να γράφουμε από μεράκι και από αγάπη στον τόπο και δεν καταλαβαίνουμε αυτήν την μανία σας να μας κατηγορείται ότι καταστρέφουμε τον τόπο και όλοι διεκδικείται τον τίτλο του πιο καλού κατοίκου της περιοχής.


Πολλοί απογοητεύτηκαν γιατί δεν παίξαμε το παιχνιδάκι τους να κάνουμε αντιπολίτευση στον δήμαρχο. Δεν είμαστε όμως αντίθετοι στον δήμαρχο αλλά στα στραβά του τόπου, στα στραβά της διοίκησής του, στα στραβά τα δικά μας. Δεν κάνουμε πολιτική αλλά κριτική και ζητάμε καλύτερη ζωή.


Ζητάτε διαρκώς να πούμε τα ονόματά μας. Τι θα αλλάξει αν τα πούμε? Θα μαζεύονται πιο γρήγορα τα σκουπίδια, θα μαζέψουν τα ψυγεία και τις τέντες από τα πεζοδρόμια οι μαγαζάτορες για να μπορούμε να περπατάμε πάνω σε αυτά και όχι δίπλα τους? Θα σταματήσουν διάφοροι βρωμιάρηδες να βάζουν «κοτέτσια» στο κέντρο του χωριού και η δημαρχία και οι δημοτικοί σύμβουλοι να μην το γνωρίζουν?


Αναρωτιόμαστε...


date

Όλα έχουν διάφορες οπτικές και είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αναρτήσαμε 2 φορές έως τώρα τρόπους πρόληψης για τον ιό των χοίρων θεωρούμε ότι πρέπει να αναρτήσουμε και τις πληροφορίες και το video που βρήκαμε σε σχετικό group στο facebook.


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Κ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Λέμε όχι στον εμβολιασμό για τον ιό της γρίπης και αυτό γιατί δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε άνθρωπο. Περιέχονται επικίνδυνες ουσίες στο εμβόλιο και αυτές είναι:

ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ Κ ΤΟ ΗΠΑΡ
ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΕΝΤΕΡΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ
MGS-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΗΠΑΡ,ΣΤΑ ΝEΦΡΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΜΙΓΜΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

--------------------------------------------------------------------------------------------

Τη μανία με την επερχόμενη πανδημία γρίπης πώς τη σχολιάζετε; (ρωτά δημοσιογράφος τής κυριακάτικης ¨ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" Ιφιγένεια Βιρβιδάκη, τον διάσημο πολυβραβευμένο Έλληνα ομοιοπαθητικό Γιώργο Βυθούλκα, στο ένθετο "Περιοδικο Κ" τής εφημερίδας στις 18.10.2009.

Και ο κ. Βυθούλκας: "Αντί για απάντηση, θα σας θέσω μερικά ερωτήματα και προβληματισμούς
μου. Περίπου μια εβδομάδα μετά τα πρώτα κρούσματα βγήκε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι αυτή είναι μια μετάλλαξη τούς ιού τής γρίπης των ανθρώπων.
... Περισσότερα
ΠΡΩΤΟΝ: Αυτή η μετάλλαξη αν έγινε αυτόματα και δεν παρενέβη κάποιος άλλος παράγοντας είναι δυνατόν να έγινε σε ένα σημείο τού πλανήτη και μόνο; Εδώ οι διάφοροι τύποι τού ιού τής γρίπης είναι παγκόσμια υπόθεση, Πεθαίνουν γύρω στις 20.000 με 30.000 ασθενείς από το κανονικό ιό τής γρίπης και ασθενούν εκατομμύρια. Πώς ξαφνικά γίνεται μετάλλαξη σε ένα συγκεκριμένο σημείο τού πλανήτη;

ΔΕΥΤΕΡΟ: Πώς κατάλαβαν ότι αυτή η ομάδα ασθενών υπέφερε από ένα καινούργιο είδος γρίπης, αφού τα συμπτώματα ήταν κοινά με οποιασδήποτε άλλης γρίπης και μάλιστα ελαφρότερα. Και μέσα σε μια εβδομάδα ανακοινώνεται ότι αυτός ο τύπος τής γρίπης έχει γονιδίωμα απο τρεις ιούς, από τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των ανθρώπων και τη γρίπη τω πτηνών.

ΤΡΙΤΟΝ: Ξαφνικά αυτή η ιστορία μεταδίδεται από τα ΜΜΕ με τέτοια ένταση και αρχίζει ο κόσμος να σκέφτεται τον ιό.

ΤΕΤΑΡΤΟ: Αφού δημιουργείται ο πανικός, βγαίνει μια ανακοίνωση από κάποια φαρμακευτική εταιρεία ότι θα παράγει το εμβόλιο μέσα σε τρεις μήνες, και μένω με το στόμα ανοιχτό. Πώς είναι δυνατόν ένα καινούργιο εμβόλιο για ένα καινούργιο ιό σε τρεις να μήνες να έχει ελεγχθεί; Εδώ χρειάζονται όχι τρεις μήνες, αλλά τουλάχιστον τρία χρόνια πειραματισμών για να καταγραφούν οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες τού εμβολίου και να μπορεί κανείς με σιγουριά να μει ''πάρτε αυτό το εμβόλιο''.

Τώρα, αν όλα αυτά τα συγκεντρώσει κανείς σαν πληροφορία, αναρωτιέται:

Πώς έγινε αυτή η μετάλλαξη; Σαν να έχει κάνει η φύση έναν υπολογισμό:
''Θα σας ρίξουμε τον ιό, αλλά δεν θα είναι και πολύ θανατηφόρος, Απλώς θα δημιουργήσουμε λίγο πανικό, θα φτιάξουμε και ένα εμβόλιο και όλος ο πλανήτης θα ψάχνει να βρει το εμβόλιο και τα τρισεκατομμύρια θα εισρεύσουν σε μια, σε δύο εταιρείες''.

Ερ.: Η ομοιοπαθητική μπορεί να "αντιμετωπίσει" επιδημίες;
Απ.: Εξαρτάται. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να αντιμετωπίσει με αρκετή ευκολία επιδημίες γρίπης.

--------------------------------------------------------------------------------------------




date

AddThis

Bookmark and Share