Εντυπωσιακό παιχνίδι, δίκαιο αποτέλεσμα!


Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ασπροβάλτας από δύο ομάδες που απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού που από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι μπήκε στο γήπεδο μόνο για τη νίκη. Έτσι, στο τρίτο μόλις λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Λιάμα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Σταυρού παρουσίασαν εκτός από όμορφο ποδόσφαιρο, δύναμη και πάθος στο παιχνίδι τους.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν τον αντίπαλο και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Θανάση Κιουπτσή.


Στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η φάση που σημάδεψε τον αγώνα. Ο διαιτητής καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και αποβάλλει τον τερματοφύλακα του Σταυρού.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν το δικαίωμα να κάνουν τρίτη αλλαγή και έτσι περνάει στον αγώνα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας. Το πέναλτι εκτελείται και ο δεκαπεντάχρονος Έλβις αποκρούει. Η λήξη του αγώνα βρίσκει τους παίκτες του Σταυρού ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν μέσα στην εστία.

Στη βαθμολογία, η ΑΕ Αγίου Γεωργίου εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση μαζί τον Μ. Αλέξ. Νέας Απολλωνίας και τον ΠΑΟΚ Σταυρού να ακολουθεί μόλις ένα βαθμό πίσω τους.



date Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “ΑΕ Αγίου Γεωργίου - ΠΑΟΚ Σταυρού 0-0”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share