Την Κυριακή, 26 Ιουλίου και ανήμερα της Αγίας Παρασκευής στον Σταυρό έγινε για ακόμα μία φορά η "γιορτή της σαρδέλας". Η κίνηση στους δρόμους από αυτοκίνητα ήταν αυξημένη. Στον χώρο του λιμανιού υπήρχε πολύς κόσμος που παρακολουθούσε τους μουσικούς που ήταν εκεί να τους διασκεδάσουν, τις σαρδέλες να ψήνονται, τις γεύονταν και κάναν βόλτα ανάμεσα στα πολλά καροτσάκια με διάφορα αντικείμενα (βιβλία, παιχνίδια, γλυπτά κ.α) που πουλούσαν μικροπωλητές

Είναι καλό να γίνονται διάφορες κινήσεις όπως αυτή η εκδήλωση, ώστε να μπορέσει ο Σταυρός να προσελκύσει και πάλι τουρισμό που να μπορεί να στηρίξει την τοπική αγορά. Δυστυχώς οι αρχές του Δήμου έχουν σχεδόν παρατήσει το μέρος στην τύχη του και το αφήνουν να σαπίσει.
Όταν ο διπλανός δήμος με την υποστήριξη και των επιχειρηματιών του δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη και κάνει συνέχεια μεγάλες εκδηλώσεις που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ, και φτιάχνει τους δρόμους και τον χώρο ώστε να είναι εύκολη η μετακίνηση των τουριστών, ο δήμος Ρεντίνας απλά καταρρέει Κρίμα!

date Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

0 χωριατάκια to “Η Αγία Παρασκευή και η "γιορτή της σαρδέλας"”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share