Από την Κυριακή και τον τελευταίο καυγά μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και Αρειανών έχουν περάσει 5 ημέρες και ενώ ζητήσαμε μία επίσημη ανακοίνωση από τον Σ.Φ ΠΑΟΚ Στρυμονικού ότι δεν έχει σχέση με τους καυγάδες αυτούς, δεν τους υποκινεί και δεν τους στηρίζει, δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση.



Εμείς δεν ξεχνάμε και μας ενοχλούν οι ειρωνείες και οι απειλές. Απαιτούμε λοιπόν δημόσια ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ Στρυμονικού Κόλπου και του Super 3 Στρυμονικού Κόλπου ότι δεν υποκινούν τους καυγάδες αυτούς και δεν στηρίζουν με συνθήματα ή άλλου είδους τρόπους αυτά τα γεγονότα.
Εμείς θεωρούμαι ότι οι καυγάδες αυτοί κάνουν κακό στον τόπο μας, αφήνουν κακή εικόνα στους τουρίστες Έλληνες και ξένους και δημιουργούν κλίμα αντιπαλότητας με άλλα μέρη.

Αν οι δύο σύλλογοι δεν καταδικάσουν τα γεγονότα και τις συμπεριφορές αυτές τότε θα θεωρήσουμε ότι τα στηρίζουν.
Επειδή κι εμείς κυκλοφορούμε ανάμεσά σας και ακούμε όλα όσα λέγονται και όλα όσα σχεδιάζονται είμαστε αντίθετοι με αυτές τις συμπεριφορές και θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε τα γεγονότα σε μεγάλα blogs και ιστοσελίδες μέχρι κάποιος να ενοχληθεί τραβήξει το αυτί στις διοικήσεις των συλλόγων αυτών των ομάδων και της αστυνομίας που δεν επεμβαίνει άμεσα.

date Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

7 χωριατάκια to “Αρης - ΠΑΟΚ σημείώσατε Χ”

  1. Ανώνυμος
    7 Αυγούστου 2010 στις 1:20 π.μ.

    siga re megale blogger....
    epeidh kai emeis anartoume se megala blog tha se kanoume toso romba pou telika den tha se pernei kanenas sta sovara....!!!
    vlakentie....apaiteis kai exhghseis........!!!
    xaxaxaxaxa!!!!

  1. Ανώνυμος
    7 Αυγούστου 2010 στις 4:03 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ;;;;;;;
    ΑΝ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΙ ΒΟΘΡΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ!
    ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΚΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ;;;;

  1. Ανώνυμος
    7 Αυγούστου 2010 στις 9:06 μ.μ.

    O Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ, SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ δηλώνει ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα τα τελευταία θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον Πεζόδρομο της Ασπροβάλτας.
    Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ υιοθετούμε τέτοια γεγονότα και πολύ περισσότερο ΔΕΝ τα υποκινούμε. Ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ, SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει μόνο Θετικό έργο(αιμοδοσίες, Έρανοι Αγάπης, Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε χώρες του Εξωτερικού, Διοργάνωση Συνεδρίων, Συμμετοχή στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, Φιλικοί Αγώνες με συμμετοχή μελών του για Φιλανθρωπικό Σκοπό και Συνεχή Στήριξη στην Αγαπημένη Ομάδα μας).
    Ακόμη κάνουμε γνωστό ότι ο SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ, όπως και όλα τα παραρτήματα του Συνδέσμου SUPER 3 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, είναι τα μοναδικά που πληρούν τους όρους λειτουργίας Συνδέσμων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο περί Λειτουργίας Συνδέσμων.
    Τα θλιβερά αυτά γεγονότα κάνουν μόνο κακό στον τόπο μας, δημιουργούν έναν φανατισμό στους νέους και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αποπροσανατολίζουν τη νεολαία μας από τα πραγματικά της προβλήματα(Ανεργία, Παιδεία, Οικονομία) Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους Φιλάθλους της Περιοχής μας(όλων των Ομάδων), να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα στις προκλήσεις αυτές και να απομονώσουν τα ξένα στοιχεία που προκαλούν τέτοιες καταστάσεις.
    Ακόμη καλούμε τους Καταστηματάρχες που στα καταστήματά τους συχνάζουν Νέοι να είναι προσεκτικοί σε τέτοιου είδους Προκλήσεις και να ΜΗΝ τις Ενθαρρύνουν.
    Τέλος παρακαλούμε το Αστυνομικό Τμήμα της Ασπροβάλτας, να είναι σε εγρήγορση για την αποφυγή τέτοιων Θλιβερών Καταστάσεων.

    Από τον Σύνδεσμο Φίλων ΑΡΗ – SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
    ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ SUPER 3

  1. Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
    12 Αυγούστου 2010 στις 10:29 μ.μ.

    Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ καταδικαζει οποιαδηποτε πραξη χουλιγκανισμου και βιαιοπραγειας τα οποια αμαυρωνουν την εικονα της περιοχης μας καθως τα μελη που απαρτηζουν το συνδεσμο ειναι οικογενιαρχες της περιοχης και σοβαροι επαγγελματιες του τοπου που ασχολουνται ως επι το πληστον με τον τουρισμο.

    Στα εντεκα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρονια ΕΝΕΡΓΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ!!! του συνδεσμου ουδεμια φορα κατηγορηθηκε για πραξεις βιας και ασεβειας. Ας πρυτανευση λοιπον η λογικη σε αναλογες καταστασεις ωστε να μην υπαρχουν αβαιβεες κατηγοριες εις βαρος του συνδεσμου απο ανωνυμους!!!!

    Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας!!!!

  1. Ανώνυμος
    14 Αυγούστου 2010 στις 5:41 μ.μ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ 1 ΑΝΩΝΗΜΟ BLOG TΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ BLOG) ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΚΑΜΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΘΗΞΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ Δ-Ε-Ν ΤΙΣ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ

  1. Ανώνυμος
    14 Αυγούστου 2010 στις 5:52 μ.μ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑDMIN ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΨΕΤΕ

  1. Ανώνυμος
    15 Αυγούστου 2010 στις 12:00 μ.μ.

    Ανώνυμος
    14 Αυγούστου 2010 5:41 μ.μ.

    MALAKOKAVLI. EFTIHOS POU GRAFHS ESY TO ONOMATAKI SOU.
    PALIOPOUSTARA KSEKOLIARA.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share