Ξανακουνηθήκαμε πριν από 2 λεπτά από ακόμα έναν μετασεισμό! Είχε ένταση 3,5 βαθμών και επίκεντρο την περιοχή της Αρναίας

date Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

3 χωριατάκια to “Ο εγκέλαδος δεν λέει να ησυχάσει!”

  1. Ανώνυμος
    8 Αυγούστου 2010 στις 1:44 μ.μ.

    http://www.geophysics.geol.uoa.gr/stations/maps/recent.html
    "anwnumos exthros tou gay-village news"
    YG..to radio einai ligo priksimo....

  1. Ανώνυμος
    8 Αυγούστου 2010 στις 11:05 μ.μ.

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 Ρίχτερ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά και έγινε αισθητή σε μεγάλο τμήμα της Μακεδονίας. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 7 χλμ. βορειοανατολικά της Αρναίας Χαλκιδικής, ενώ έγινε αισθητός μέχρι και την Καβάλα. Ανησυχία στους λουόμενους στις παραλίες του Σταυρού και της Ασπροβάλτας και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης, όπου η αίσθηση του σεισμού ήταν πολύ εντονότερη.

  1. Ανώνυμος
    8 Αυγούστου 2010 στις 11:06 μ.μ.

    Ο πρώτος σεισμός, που έγινε αισθητός σε μεγάλο τμήμα της Μακεδονίας σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι και είχε ένταση 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο εντοπίζεται πολύ κοντά στην Αρναία Χαλκιδικής και έγινε αισθητός σε μεγάλο τμήμα της Χαλκιδικής, στη Θεσσαλονίκη, σε τμήμα των Σερρών, της Καβάλας, κλπ. Η δεύτερη σεισμική δόνηση, εννέα λεπτά μετά είχε μέγεθος 2,5 Ρίχτερ, ενώ η τρίτη, μεγέθους 4,6 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 12:14. Ο τελευταίος σεισμός, μεγέθους 2 Ρίχτερ, σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share