ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑ: ΕΓΚΡΙΣΗ Γ.Π.Σ


Στις 29 Ιουλίου 2010, ημέρα Πέμπτη συνεδρίασε το ΣΧΟΠ (Συμβούλιο Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.) με θέμα την έγκριση της μελέτης του Γενικού Πολεοδομικού του Δήμου Ρεντίνας.

Η γνωμοδότηση του Συμβουλίου ως προς τις προτάσεις και την έγκριση του Β2 τελικού σταδίου της μελέτης ήταν θετική.

Στο συμβούλιο παρευρεθεί και ο δήμαρχος κ. Στοϊτσας Αντώνιος, ο οποίος δήλωσε ότι μετά από δώδεκα χρόνια ολοκληρώθηκε η μελέτη του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του δήμου μας, παρ όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν λόγω της ΚΥΑ των λιμνών ( Κορώνειας - Βόλβης) του 2004 και τις τροποποιήσεις αυτής.

Πλέον είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τόσο την πράξη εφαρμογής στον Άνω Σταυρό, που έχει ξεκινήσει από το 1999, όσο και την ένταξη του οικισμού των Μηλέων στο σχέδιο του Σταυρού.

date Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

5 χωριατάκια to “Έγκριση του Γ.Π.Σ.”

  1. ΤΟΝΙ
    3 Αυγούστου 2010 στις 10:34 π.μ.

    ΑΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ Η ΚΥΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΗΛΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

    1) Η ΚΥΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5-3-2004 ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1989 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 1999) ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΗΛΙΩΝ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ?

    2) ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΥΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ ΣΤΙΣ 1-8-2005 ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ Ν. ΒΡΑΣΝΩΝ ΣΤΙΣ 15-5-2009. Η ΚΥΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΞΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ?

  1. ΣΤΑΥΡΙΩΤΗΣ
    3 Αυγούστου 2010 στις 5:10 μ.μ.

    Εγώ ψηφίζω Αντώνη Στόιτσα. Είναι ο πιο πετυχημένος δήμαρχος που είχαμε μέχρι τώρα. Σ`οποιον δεν αρέσει να τα μαζεύει και να του δίνη. Άμα δεν αρέσει ο Σταυρος στους τουρίστες έτσι όπως είναι , σκασίλα μας να μην ξαναπατήσουνε δεν του θέλουμε. Όσο για τους ΚKEδες να πάνε κατά την Ρούσια, τα δικαιώματα τους τα χάσανε το 1949.

  1. Ανώνυμος
    3 Αυγούστου 2010 στις 10:26 μ.μ.

    anti gia na fygoun oloi ektos apo esena Stayriwth opws ta les,giati den pairneis esy ton poulo?? malaka tha mas peis oti den exeis san topos anagkh ton tourismo!! afou touristiko meros einai o Stavros re blaka!! Gia rwta olous aftous pou exoun magazia 'h gia pigaine na peis se aftous tis malakies pou grafeis edw!! Karagkiozh,exei pesei katakoryfa o tourismos ston Stavro kai h diaskedash tou kai tha mas oti den se noiazei an ksanapatisoun oi touristes!! mallon kanenas pou ta ksynei olh mera tha eisai 'h kanenas pou zei me ta lefta tou mpampa tou!!

  1. ΣΤΑΥΡΙΩΤΗΣ.
    4 Αυγούστου 2010 στις 8:59 π.μ.

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜYΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑVΡΙΟΤΕΣ.

  1. Ανώνυμος
    5 Αυγούστου 2010 στις 1:02 μ.μ.

    ΣΤΑΥΡΙΩΤΗ ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 1950 ...... ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 2010 .....

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share