O Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ, SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ δηλώνει ότι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ απερίφραστα τα τελευταία θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στον Πεζόδρομο της Ασπροβάλτας.

Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ υιοθετούμε τέτοια γεγονότα και πολύ περισσότερο ΔΕΝ τα υποκινούμε. Ο Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ, SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει μόνο Θετικό έργο(αιμοδοσίες, Έρανοι Αγάπης, Αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε χώρες του Εξωτερικού, Διοργάνωση Συνεδρίων, Συμμετοχή στη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, Φιλικοί Αγώνες με συμμετοχή μελών του για Φιλανθρωπικό Σκοπό και Συνεχή Στήριξη στην Αγαπημένη Ομάδα μας).

Ακόμη κάνουμε γνωστό ότι ο SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ, όπως και όλα τα παραρτήματα του Συνδέσμου SUPER 3 σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, είναι τα μοναδικά που πληρούν τους όρους λειτουργίας Συνδέσμων στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο περί Λειτουργίας Συνδέσμων.

Τα θλιβερά αυτά γεγονότα κάνουν μόνο κακό στον τόπο μας, δημιουργούν έναν φανατισμό στους νέους και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να αποπροσανατολίζουν τη νεολαία μας από τα πραγματικά της προβλήματα(Ανεργία, Παιδεία, Οικονομία) Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους Φιλάθλους της Περιοχής μας(όλων των Ομάδων), να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ωριμότητα στις προκλήσεις αυτές και να απομονώσουν τα ξένα στοιχεία που προκαλούν τέτοιες καταστάσεις.

Ακόμη καλούμε τους Καταστηματάρχες που στα καταστήματά τους συχνάζουν Νέοι να είναι προσεκτικοί σε τέτοιου είδους Προκλήσεις και να ΜΗΝ τις Ενθαρρύνουν.

Τέλος παρακαλούμε το Αστυνομικό Τμήμα της Ασπροβάλτας, να είναι σε εγρήγορση για την αποφυγή τέτοιων Θλιβερών Καταστάσεων.

Από τον Σύνδεσμο Φίλων ΑΡΗ – SUPER 3 ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ SUPER 3

date Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

9 χωριατάκια to “Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΑΡΗ - Super 3 Στρυμονικού Κόλπου”

  1. giannhs_4_kos
    9 Αυγούστου 2010 στις 8:58 μ.μ.

    to .........tis manas sas vromiarides areianoi........atitloi.........tis fagate m...skyla kai dn kserete pws na dikiologi8eite........ksylo pantou re m..pana.........kai sta 100 8a'mai pali edw na se kynhgw............8yra-4-kws!!!!

  1. Ανώνυμος
    10 Αυγούστου 2010 στις 3:30 μ.μ.

    Να καεί η πουτάνα η Τούμπα και ο Γαμιόλης ο Βικελίδης.Αντε στο διάολο πουσταριά σας βαρεθήκαμε να μας τα πρήζετε.Να σας πάνε στην Μακρόνησο να ψοφάτε εκει.

  1. Ανώνυμος
    10 Αυγούστου 2010 στις 7:23 μ.μ.

    σιγα ρε ανωνυμε!!! ετσι κανατε στα χρονια σου? παοκ-θρησκεια-τρομοκρατια-στ'αρχιδια μας οι μπατσοι, οι καμερες και οι χουντοβλακες σαν κι εσενα. παοκ παντου και σε ολους ντου!!!

  1. Ανώνυμος
    10 Αυγούστου 2010 στις 8:03 μ.μ.

    na kaeis esy mounopano kai o vikelidis kai ase tin toumpa palio kargioli...paok re mounia.....

  1. Ανώνυμος
    10 Αυγούστου 2010 στις 8:10 μ.μ.

    Φίλε Γιάννη 4 kos, με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα.....Από φιλανθρωπικό ενδιάφερον σου λέω ότι το τμήμα ψυχιατρικής του Ιπποκρατείου δέχεται Τρίτη, Πέμπτη από 09:00 έως 13:30. Κλείσε ένα ραντεβού, θα σου κάνει καλό. Αν και είμαι ΗΡΑΚΛΗΣ συμφωνώ με το ύφος της ανακοίνωσης των φιλάθλων του άρη. Οι πολιτικοί μας θέλουν φυτά με λίγα λόγια μας θέλουν σαν τον φίλο τον Γιάννη, θα τους αφήσουμε; ΟΧΙ.
    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

  1. Ανώνυμος
    10 Αυγούστου 2010 στις 11:11 μ.μ.

    ποσο προπαγανδιστες αδερλφουλες και κομπλεξικοι ειστε ρε ανυπαρκτοι ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΙ????
    παντε ρε βλακες στο super3.gr και πειτε μου αν υπαρχει τετοια ανακοινωση μουλικα!
    χουλιγκανς του ιντερνετ
    χαχαχαχαχαχα

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 1:13 π.μ.

    Συγγνώμη!! έχει γίνει καποιο λάθος στην κλήρωση του europa league... κληρωθηκαν 2 τούρκικες ομάδες

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 8:29 π.μ.

    ρε πορπαγανδιστες....Τουρκοι τι βγαζετε ψευτικες ανακοινωσεις???
    Οι ανακοινωσεις των παραρτηματων του SUPER3 ανεβαζονται μονο στο σαιτ του συνδεμσου πουθενα αλλου...Αυτο ειναι προπαγανδα οπως ξερετε πολυ καλα εδω και χρονια να κανετε

  1. Ανώνυμος
    13 Αυγούστου 2010 στις 7:21 μ.μ.

    ρε τσακαλακια αρειανοι μην ψαρωνετε.μια ζωη μεσ το ψεμα του μπουζα και με προπαγανδα μαθανε να ζουνε.γι αυτο και θα συνεχισουνε να χανουνε σκηνικα παντου...και η κουτση μαρια ξερει οτι οι ανακοινωσεις των συνδεσμων ανεβαινουν αποκλειστικα στον κενρικο.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Οσο για σας κομπλεξουδες εξ ανατολας οταν τα μπουλντογκ βγαινουν στους δρομους γραφουν την δικη τους ιστορια κ το ξερετε πολυ καλα... υ.γ.τα κεντρικα στην καμαρα καλα ειναι?

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share