Η αρχική απόφαση της συντακτικής ομάδας του Village's News ήταν την ημέρα που θα κλείναμε ένα χρόνο λειτουργίας να ανακοινώναμε και το κλείσιμο του.
Θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλό να τελείωνε το καλοκαίρι και να αποφασίζαμε μετά αν τελικά θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε.


Η συντακτική ομάδα του Village’s News σας ανακοινώνει σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2010, ότι αποφασίστηκε η παύση της λειτουργίας του blog.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όσους επώνυμα ή ανώνυμα μας βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθειά μας. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να πούμε τα ονόματά σας αλλά εσείς ξέρετε ότι σας γνωρίσαμε μέσα από την συνεργασία μας και την ανταλλαγή απόψεων και σας εκτιμούμε πολύ για την βοήθειά σας και την συμμετοχή σας.

Ελπίζουμε αυτοί που προωθήθηκαν και ωφελήθηκαν από αυτό το blog να το εκτιμήσουν. Όσοι θεώρησαν ότι το Village's News τους έβλαψε και περιμένουν μια συγνώμη ή την θανατική μας καταδίκη, δυστυχώς δεν θα πάρουν αυτό που περιμένουν. Αυτά που γράψαμε τα στηρίζουμε και δεν τα παίρνουμε πίσω.

Κάτι χαζά παιδάκια που μας απείλησαν και μας έβρισαν στο facebook και στο email μας και οι γονείς τους που προφανώς στηρίζουν τέτοιες ενέργειες μας έδειξαν σε όλη της την δόξα την μικρότητα πολλών συγχωριανών μας. Το ίδιο και κάποιοι ενήλικες που έκαναν το ίδιο. Είδαμε την έλλειψη παιδείας, την κουτοπονηριά, την κακία, την άρρωστη σκέψη τους και την άδεια ζωή τους. Εμείς δεν θα είμαστε πια εδώ για να μας βρίζετε και να μας απειλείτε, θα είμαστε όμως καθημερινά ανάμεσά σας, στους δρόμους, στις καφετέριες, στις γειτονιές, στις δημόσιες υπηρεσίες, στην εκκλησία…
Δεν κρατάμε κακία, σας λυπόμαστε απλά.

Μπορεί το Village's News να μην λειτουργεί από δω και πέρα, η ζωή όμως συνεχίζετε και καλό είναι να πάρουμε όλοι ένα μάθημα για τις σχέσεις μας με τους συνανθρώπους μας και για όλα αυτά που πρέπει να ζητάμε από την ζωή. Για όλα όσα πρέπει να διεκδικούμε από τον δήμο μας. Όλα όσα εμείς οι ίδιοι πρέπει να προσφέρουμε στο δήμο και στο κοινωνικό σύνολο εθελοντικά για να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη.



Σας χαιρετούμε εδώ από τον χώρο του διαδικτύου και από το Village's News. Αυτό είναι ένα τέλος για το Village's News που έκανε τον κύκλο του. Ίσως να τα πούμε ξανά σύντομα με κάποιο άλλο project που θα είναι επίκαιρο.


Εις το επανιδείν…


date Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

0 χωριατάκια to “Εις το επανιδείν…”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share