Η ομάδα της Χαλκηδώνας, αμέσως μετά την επιστροφή από τον αγώνα με το Στρατώνι, απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς όλους τους αρμόδιους φορείς καταγγέλλοντας τους διαιτητές του αγώνα, διότι με τα επικίνδυνα σφυρίγματά τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.


Το Στρατώνι εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση στη διαμαρτυρία της Χαλκηδόνας για "αλλοίωση αποτελέσματος" λόγω κακής διαιτησίας στον μεταξύ τους αγώνα.


Η απάντηση του κ.Κατσαβαβάκη πιστεύω ότι μιλάει από μόνη της και εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποιο σχόλιο.


Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας από την ομάδα της Χαλκηδώνας


“Κύριοι,
Το Δ. Σ. του ΓΑΣ Χαλκηδόνας αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας από τον αγώνα με το Στρατώνι αποφάσισε ομόφωνα: να αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς όλους τους αρμόδιους φορείς, όπως ΚΕΔ – ΕΟΚ – Σύνδεσμος Διαιτητών Πιερίας και Θεσσαλίας.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τους διαιτητές του αγώνα ΣΤΡΑΤΩΝΙ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, κους Καρκατσέλα και Ταρενίδη Κ. διότι με τα επικίνδυνα σφυρίγματά τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα .

Είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση μας μετά από έντεκα (11) χρόνια συνεχούς παρουσίας προβαίνει σ αυτήν την ενέργεια.
Πιστεύουμε όμως τέτοιους διαιτητές όπως τους κους Καρκατσέλα και Ταρενίδη Κ , πρέπει να τους καταγγείλουμε γιατί θεωρούμε πως δεν έχουν θέση στο υπέροχο αυτό άθλημα που υπηρετούμε και ζητούμε την εξαίρεση των εν λόγω κυρίων από τα παιχνίδια της ομάδας μας .
Στη διάθεση των ενδιαφερομένων το video του Αγώνα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


Για το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΑΛΩΝΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ”



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Α.Στρατωνίου


"Παρότι είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας να κρίνει τις αποφάσεις των διαιτητών με δημόσιες ανακοινώσεις, ο Σ.Α. Στρατωνίου σεβόμενος την ιστορία του αλλά πάνω από όλα τον ιδρώτα που έχυσαν οι αθλητές του για να πετύχουν αυτό τον θρίαμβο επί ενός μεγάλου αντιπάλου, θέλει να ενημερώσει τη φίλαθλη γνώμη για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Η ομάδα μας κέρδισε καθαρά και δίκαια τον αγώνα αν και στην παράταση αγωνίστηκε χωρίς δύο βασικά στελέχη της που είχαν αποβληθεί με 5 φάουλ (Πιπιλιάρης, Κουντουρατζόγλου), ενώ στα 3 πρώτα λεπτά της παράτασης οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν 8 βολές ,το Στρατώνι καμία και σίγουρα δεν είναι ευθύνη των διαιτητών που χάθηκαν οι 4 από αυτές τις βολές.

Δεν θα συνεχίσουμε με κουραστικές λεπτομέρειες, αφού πιστεύουμε ότι η διαιτησία των Καρκατσέλα - Ταρενίδη Κ. ήταν καλή και τα λάθη που έκανε εναντίον και των δύο ομάδων σίγουρα δεν καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα αγώνα διαφήμιση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για όλα αυτά απορρίπτουμε των χαρακτηρισμό ''αλλοίωση αποτελέσματος'' ως απαράδεκτο και συγχαίρουμε τον προπονητή και τους αθλητές μας για τη μεγάλη νίκη.


Για το Δ.Σ. του Σ.Α. Στρατωνίου, ο πρόεδρος Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος".

http://www.e-stratoni.gr/


date Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Η απάντηση του Σ.Α.Στρατωνίου στην διαμαρτυρία της Χαλκηδόνας”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share