Σαφώς και πρώτα από όλα είναι το πνεύμα της ομαδικότητας και η αγάπη προς τον αθλητισμό, αλλά όταν έρχεται και καμιά νίκη είναι ακόμη καλυτέρα!

Έτσι τα Τριτωνάκια πήρανε σήμερα το πρώτο τους τρίποντο επί του Άρη Καβαλαρίου με σκορ 3-2.

Ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο, με φάσεις εκατέρωθεν αλλά χωρίς γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Τριτωνάκια μπήκανε μουδιασμένα και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1.


Η αντίδραση τους ήταν άμεση και σε δυο λεπτά είχανε ισοφαρίσει. Ένα λάθος της άμυνας έβαλε και πάλι το Άρη Καβαλαρίου μπροστά στο σκορ με 1-2 αλλά και πάλι τα Τριτωνάκια απάντησαν άμεσα και το σκορ έγινε 2-2. Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν ένας μονόλογος του Άρη Καβαλαρίου ο οποίος έχανε την μια ευκαιρία μετά την άλλη. Στο τελευταίο όμως λεπτό με αντεπίθεση έγινε το 3-2 και έτσι γευτήκαμε για πρώτη φορά φέτος την χαρά της νίκης!

Προσπαθώντας να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την αποφυγή κρουσμάτων της νέας γρίπης, τα παιδιά στην διάρκεια της μετακίνησης φορούσανε μάσκες.

Η μεταφορά μας πλέον γίνεται με το λεωφορείο του Δήμου Ρεντίνας τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά καθώς μας έχει απαλλάξει από το δυσβάσταχτο κόστος των μετακινήσεων το οποίο πέρσι ανήλθε στο ποσό των 4.500 ευρώ.




http://asimonis.wordpress.com/

date Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

1 χωριατάκια to “Πρώτη νίκη για τα Τριτωνάκια με ανατροπή!”

  1. Λιμναίος
    16 Νοεμβρίου 2009 στις 8:04 μ.μ.

    μπράβο στα Τριτωνάκια! Δύναμη παιδιά και θα σκίσετε

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share