"ΑΕΤΟΣ" Άνω Σταυρού - "Εθνικός" Προφήτη 2 - 1
Νικηφόρα η σημερινή αγωνιστική για τον "ΑΕΤΟ".
Το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο "ΑΕΤΟΣ" άνοιξε το σκορ με 1 - 0 στο πρώτο ημίχρονο.
Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και ισοφάρισαν, αλλά ο "ΑΕΤΟΣ" διπλασίασε τα τέρματά του και με το 2 - 1 πήρε τους 3εις πολύτιμους βαθμούς, φτάνοντας τους 7 στον βαθμολογικό πίνακα.



Α.Σ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ-ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ 0-1

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού σε μία δύσκολη και καυτή έδρα όπως αυτή της Αρέθουσας. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν πίσω τους την βαριά ήττα από την ΑΕ Αγίου Γεωργίου για το θεσμό του κυπέλλου, μπήκαν ψυχωμένοι στο γήπεδο και στο τέλος πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη, όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ με την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού να έχει πιο καλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα, με σημαντικότερη το δοκάρι του Κίτσα στο 28΄ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό, στο 48΄ δηλαδή του αγώνα, με πλασέ του Πασαλή Γ. ύστερα από ωραία μεταβίβαση του Αντωνιάδη. Στη συνέχεια η ομάδα της Αρέθουσας πίεσε αρκετά τους φιλοξενούμενους για να ισοφαρίσει, ενώ είχε και δοκάρι. Αυτή η πίεση όμως άφηνε κενά στην άμυνά τους, δίνοντας το δικαίωμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ Σταυρού με τις αντεπιθέσεις που έκαναν να τελειώσουν το παιχνίδι, σπατάλησαν όμως όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Έτσι έμεινε το 0-1 για την ομάδα του Σταυρού, νίκη που την στέλνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο.


Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Σταυρού με την Αστραπή Νικομηδινού εντός έδρας.


http://www.masaetos.gr/
http://www.dimosrentinas.gr/


date Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Δήμου Ρεντίνας)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share