Όλα έχουν διάφορες οπτικές και είναι καλό να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αναρτήσαμε 2 φορές έως τώρα τρόπους πρόληψης για τον ιό των χοίρων θεωρούμε ότι πρέπει να αναρτήσουμε και τις πληροφορίες και το video που βρήκαμε σε σχετικό group στο facebook.


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Κ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Λέμε όχι στον εμβολιασμό για τον ιό της γρίπης και αυτό γιατί δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε άνθρωπο. Περιέχονται επικίνδυνες ουσίες στο εμβόλιο και αυτές είναι:

ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ Κ ΤΟ ΗΠΑΡ
ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΕΝΤΕΡΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ
MGS-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΗΠΑΡ,ΣΤΑ ΝEΦΡΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΜΙΓΜΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

--------------------------------------------------------------------------------------------

Τη μανία με την επερχόμενη πανδημία γρίπης πώς τη σχολιάζετε; (ρωτά δημοσιογράφος τής κυριακάτικης ¨ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ" Ιφιγένεια Βιρβιδάκη, τον διάσημο πολυβραβευμένο Έλληνα ομοιοπαθητικό Γιώργο Βυθούλκα, στο ένθετο "Περιοδικο Κ" τής εφημερίδας στις 18.10.2009.

Και ο κ. Βυθούλκας: "Αντί για απάντηση, θα σας θέσω μερικά ερωτήματα και προβληματισμούς
μου. Περίπου μια εβδομάδα μετά τα πρώτα κρούσματα βγήκε μια ανακοίνωση που έλεγε ότι αυτή είναι μια μετάλλαξη τούς ιού τής γρίπης των ανθρώπων.
... Περισσότερα
ΠΡΩΤΟΝ: Αυτή η μετάλλαξη αν έγινε αυτόματα και δεν παρενέβη κάποιος άλλος παράγοντας είναι δυνατόν να έγινε σε ένα σημείο τού πλανήτη και μόνο; Εδώ οι διάφοροι τύποι τού ιού τής γρίπης είναι παγκόσμια υπόθεση, Πεθαίνουν γύρω στις 20.000 με 30.000 ασθενείς από το κανονικό ιό τής γρίπης και ασθενούν εκατομμύρια. Πώς ξαφνικά γίνεται μετάλλαξη σε ένα συγκεκριμένο σημείο τού πλανήτη;

ΔΕΥΤΕΡΟ: Πώς κατάλαβαν ότι αυτή η ομάδα ασθενών υπέφερε από ένα καινούργιο είδος γρίπης, αφού τα συμπτώματα ήταν κοινά με οποιασδήποτε άλλης γρίπης και μάλιστα ελαφρότερα. Και μέσα σε μια εβδομάδα ανακοινώνεται ότι αυτός ο τύπος τής γρίπης έχει γονιδίωμα απο τρεις ιούς, από τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των ανθρώπων και τη γρίπη τω πτηνών.

ΤΡΙΤΟΝ: Ξαφνικά αυτή η ιστορία μεταδίδεται από τα ΜΜΕ με τέτοια ένταση και αρχίζει ο κόσμος να σκέφτεται τον ιό.

ΤΕΤΑΡΤΟ: Αφού δημιουργείται ο πανικός, βγαίνει μια ανακοίνωση από κάποια φαρμακευτική εταιρεία ότι θα παράγει το εμβόλιο μέσα σε τρεις μήνες, και μένω με το στόμα ανοιχτό. Πώς είναι δυνατόν ένα καινούργιο εμβόλιο για ένα καινούργιο ιό σε τρεις να μήνες να έχει ελεγχθεί; Εδώ χρειάζονται όχι τρεις μήνες, αλλά τουλάχιστον τρία χρόνια πειραματισμών για να καταγραφούν οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες τού εμβολίου και να μπορεί κανείς με σιγουριά να μει ''πάρτε αυτό το εμβόλιο''.

Τώρα, αν όλα αυτά τα συγκεντρώσει κανείς σαν πληροφορία, αναρωτιέται:

Πώς έγινε αυτή η μετάλλαξη; Σαν να έχει κάνει η φύση έναν υπολογισμό:
''Θα σας ρίξουμε τον ιό, αλλά δεν θα είναι και πολύ θανατηφόρος, Απλώς θα δημιουργήσουμε λίγο πανικό, θα φτιάξουμε και ένα εμβόλιο και όλος ο πλανήτης θα ψάχνει να βρει το εμβόλιο και τα τρισεκατομμύρια θα εισρεύσουν σε μια, σε δύο εταιρείες''.

Ερ.: Η ομοιοπαθητική μπορεί να "αντιμετωπίσει" επιδημίες;
Απ.: Εξαρτάται. Παραδείγματος χάριν, μπορεί να αντιμετωπίσει με αρκετή ευκολία επιδημίες γρίπης.

--------------------------------------------------------------------------------------------
date Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Οχι στο Εμβόλιο!”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share