ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ-ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ της εταιρείας ερευνών, δημοσκοπήσεων και επικοινωνίας to the point

Ένας στους δύο Θεσσαλονικές (54%) δηλώνει πως, σε σχέση με ένα χρόνο πριν, η οικονομική του κατάσταση είναι χειρότερη.. ….και μόνο το 11% απαντά πως έχει βελτιωθεί. Πρόκειται για ένα από τα ενδιαφέροντα ευρήματα της εξαμηνιαίας έρευνας R-point που διενήργησε η εταιρεία ερευνών, δημοσκοπήσεων και επικοινωνίας to the point.

http://taxalia.blogspot.com/2009/11/54.html



Εμείς βέβαια δεν είμαστε εταιρεία δημοσκοπήσεων αλλά μπορούμε να κάνουμε μία πρόχειρη δημοσκόπηση για τα δικά μας οικονομικά. Οι γιορτές είναι κοντά, τα έξοδα πολλαπλασιάζονται, τα έσοδα όμως αυξάνουν? Ας ψηφίσουμε κι εμείς για να δούμε τι θα βγάλει η δική μας δημοσκόπηση. Η οικονομική μας κατάσταση είναι καλύτερη ή χειρότερη σε σχέση με πέρυσι?

date Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

2 χωριατάκια to “Κάθε πέρυσι και καλύτερα ή κάθε πέρυσι και χειρότερα?”

  1. Ανώνυμος
    23 Νοεμβρίου 2009 στις 3:37 μ.μ.

    EΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ

  1. Village's News
    23 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 μ.μ.

    Αγαπητέ Ανώνυμε,

    αν και η ψηφοφορία στο πλάι έγινε με χιουμοριστική διάθεση, καταλαβαίνουμε πόσο σοβαρό είναι το θέμα.

    Είμαστε κι εμείς κάτοικοι της περιοχής, ζούμε κι εμείς στον ίδιο χώρο και η οικονομική κατάσταση της περιοχής μας επηρεάζει κι εμάς. Δεν είμαστε οι Ωνάσηδες ή οι Νιάρχοι. Κι εμάς επηρεάστηκαν τα οικονομικά μας και εμείς έχουμε φίλους και συγγενείς που μπορεί και να μην μπορουν να τα βγάλουν πέρα κι έχουν παιδιά.

    Ανώνυμα ή επώνυμα ο καθένας θα αποφασίσει αν θέλει να σχολιάσει ή να ψηφίσει. Είναι χαζό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλοι ξέρουμε ότι η οικονομική κατάσταση είναι άσχημη και το καλοκαίρι ήταν πολύ κακό για όλους όπως ήταν και αρκετά από τα προηγούμενα χρόνια.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share