Το cafe bar Ακρολίμνιο μας προσκαλούν με το παρακάτω κειμενάκι:

Στη 1 Αυγούστου, Κυριακή, να πάρεις την παρέα σου στο Ακρολίμνιο να 'ρθεις θα τα περάσεις ωραία! Θα 'χει σφηνάκι άφθονο και ένα τρελό barmani τον Κώστα από την Βαμβακιά και όποιος δεν έρθει χάνει!!!!!!!

Οι dj George και Petran θα μας ξεσηκώσουν με ελληνική και ξένη μουσική θα μας απογειώσουν!!!!!
Από τις 6 το απόγευμα το πάρτυ θα αρχίσει, θα έχει και ποντιακά για όποιον το θελήσει!!!!!!

date Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ένα ακόμα Κυριακάτικο party έρχεται στο beach bar Κυκλάδες!!!

Αυτή την Κυριακή υποδεχόμαστε τον Αύγουστο σε ένα καυτό απόγευμα γεμάτο ρυθμό και επιτυχίες απο τον Dj Pano Piretzi !!!
Μαζί του η Ελαιονώρα και η Κρίστη σε ένα μοναδικό dance και mc show!!!!!!

Κυριακή 1 Αυγούστου!!!!

The summer goes on @ beach bar Κυκλάδες!!!!

date

Ένας νεκρός επιλοχίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε χθες στις 23:00, όταν στρατιωτικό τζιπ, στο οποίο επέβαιναν έξι στρατιωτικοί συγκρούστηκε με τουρκική νταλίκα.

Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως συνέπεια το θάνατο του 35χρονου επιλοχία, το σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου στρατιωτικού, αλλά και τον ελαφρό τραυματισμό των υπολοίπων.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ , που εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θανόντος και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, το δυστύχημα συνέβη ενώ το φορτηγό πραγματοποιούσε προσπέραση στρατιωτικής φάλαγγας οχημάτων που κινείτο επί της Εγνατίας οδού, από Ρεντίνα προς Θεσ/νίκη.


http://www.naftemporiki.gr

date Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

9ο Τουρνουά Beach Volley 31 Ιουλίου και 1η Αυγούστου

Πεζόδρομος Νέων Βρασνών - Beach Bar Symbol.

Δικαίωμα συμμετοχής κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Στρυμoνικού Κόλπου,

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2397021844

date

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Στα πλαίσια του διαρκούς ελέγχου του διενεργείται από το Δήμο & την Διεύθυνση Υυγείας της Ν.Α.Θ διαπιστώθηκε για ακόμα μια φόρα η καταλληλότητα και καθαρότητα των νερών και των παράλιων του Σταυρού .

Στοΐτσας.Θ. Αντώνιος
Δήμαρχος Ρεντίνας



Παρακάτω παραθέτουμε τα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων των νερών.

*Έγγραφο 1 πατήστε εδώ
*Έγγραφο 2 πατήστε εδώ
*Έγγραφο 3 πατήστε εδώ
*Έγγραφο 4 πατήστε εδώ
*Έγγραφο 5 πατήστε εδώ

date

To Nuevo bar μας προσκαλεί την Κυριακή 1 Αυγούστου σε ένα mpougelo party από τις 6:30 το απόγευμα

date

Το Σάββατο 31 Ιουλίου το Lake Paradise cafe bar μας προσκαλεί σε ένα Karpouzi party με τον dj John

date

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, οι resident dj's του club Roxy παρουσιάζουν το πρώτο event των Lost n Found.

Μετά το πετυχημένο re-edit τους, Nikos Ganos - Last Summer (Lost n Found 12 hour edit mix) μας υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά από Lost n Found music.

Rpxy your night

date

Σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου το beach bar Kyklades φιλοξενούν τον Κωσταντίνο Αναστασιάδη live!

dj Tsouralis on decks

date Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

To beach bar Vice ετοίμασε ένα all day long r'n'b beach party με τον dj Πατροπαράδοτο (ΖΝ σχολή) από την Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 31 Ιουλίου

date




Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε καθαρά τις θέσεις της Βάσω Πολυζωίδου και της Λαικής Συσπείρωσης δήμου Βόλβης.



date Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου το Aktio beach bar μας προσκαλεί σε ένα beach party με House music και τον dj Taso. K στα decks

date

... Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι κ αυτή τη Πέμπτη 28 Ιουλίου, βάλτε το μαγιώ σας κ ελάτε για ξεφάντωμα στη παραλία στο Kozi beach bar!!!

date

Ξεφάντωμα με ελληνική μουσική και λουλουδοπόλεμο κάθε Τετάρτη βράδυ στο beach bar Kyklades με τον dj Sakis...

date

Δήμος Βόλβης (Αγίου Γεωργίου, Μαδύτου, Αρεθούσας, Απολλωνίας, Ρεντίνας, Εγνατίας)

*Ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής και αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Δημήτρης Γαλαμάτης που θεωρείται ότι θα λάβει και το επίσημο χρίσμα από τη ΝΔ.


*Στο ΠΑΣΟΚ θα κονταροχτυπηθούν ο δήμαρχος Ρεντίνας Α. Στόιτσας και ο δήμαρχος Α. Γεωργίου Α. Φραντζής. Δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον δήμαρχο Μαδύτου Β. Οχούνο.


*Υποψήφιος δήμαρχος με το ΚΚΕ η Βάσω Πολυζωίδου


http://www.eklogika.gr

date

Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι το βενζινάδικο Ελίν στον Σταυρό διαθέτει βενζίνη και μπορεί κάποιος να βάλει μέχρι 20 ευρώ!!!

date Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Το beach bar Kyklades μας προσκαλεί σήμερα να ντυθούμε ανάλογα και να πάμε για μια τρελή δισψο νύχτα με τον dj Στέφανο στα decks!!!

'Ολα τα σφηνάκια 1 euro!!!

date

Το τοπικό portal Strymonikos Online θέλησε να παρουσιάσει και την απάντηση του και τα στοιχεία του δήμου Ρεντίνας στην επιστολή του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Α. Τσουραλάκη

--------------------------------------------------------------------





Έπειτα από την επιστολή του Δημοτικού Σύμβουλου κ. Τσουραλάκη Αλέξανδρου, που αναρτήσαμε χθες το απόγευμα, και η οποία απήυθηνε σοβαρές καταγγελίες για την Διοίκηση του Δήμου Ρεντίνας, νοιώσαμε την ανάγκη να επισκεφτούμε το Δημαρχείο και να ζητήσουμε την άποψη της Διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Στοΐτσα Αντώνιου για την επιστολή αυτή.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου, οι υπαλλήλοι του Δήμου, μας παρουσίασαν μια σειρά από έγγραφα που απαντούν σε όλες τις κατηγορίες του κ. Τσουραλάκη και αποδεικνύουν πως δεν ισχύει καμία από τις καταγγελίες του. Πιο συγκεκριμένα:

* Το υπ' αρ. 10370/25-05-2010 έγγραφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προς το Δήμο Ρεντίνας, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

...Το αρ. 35 παρ. 2 του Ν 3801/2009 (ΦΕΚ 163/Α/4.9.2009) ορίζει ότι: "Το μέλος του δημοτικού συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του δε μπορεί να ενταχθεί σε άλλη παράταξη ή να ιδρύσει νέα, δε μπορεί να εκλεγεί ή να εξακολουθήσει να είναι μέλος του προεδρείου ή της δημαρχιακής επιτροπής, καθώς και να ορισθεί ή να παραμείνει Αντιδήμαρχος. Είναι δυνατή, όμως, η επανένταξή του στην παράταξη από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε., εφόσον τούτο γίνει δεκτό από τα 2/3 των μελών..."

Συνεπώς, σύμφωνα με τα παραπάνω, δημοτικός σύμβουλος που ανεξαρτητοποιείται, εκπίπτει αυτοδίκαια του δικαιώματος του ως μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

* Το υπ' αρ. 14232/28-06-2010 έγγραφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προς τον κ. Δημάκη Νικόλαο (και το οποίο κοινοποιήθηκε στο Δήμο), το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

...Συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω υποβληθέντα στην υπηρεσία μας έγγραφα, δεν προκύπτουν ελεγκτέες πράξεις σε βάρος του Δήμου Ρεντίνας

* Το υπ' αρ. 2254/12-05-2010 έγγραφο του Δήμου Ρεντίνας προς τον κ. Τσουραλάκη Αλέξανδρο, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων:

...τα στοιχεία τα οποία ζητάτε θα σας χορηγηθούν εγγράφως ευθύς μόλις η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στην οποία θα απευθυνθούμε) γνωματεύσει προς τούτο θετικά.

Για την αποφυγή οποιαδήποτε παρεξήγησης όμως και μέχρι να λάβουμε έγκριση από την Ανεξάρτητη Αρχή, έχετε την δυνατότητα και σας καλούμε, όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα (εργάσιμη ημέρα και ώρα) προκειμένου να ενημερωθείτε από την οικονομική υπηρεσία η οποία θα θέσει υπόψη σας ΟΛΟΥΣ τους σχετικούς φακέλους των ζητούμενων οικονομικών στοιχείων τους οποίους μπορείτε να μελετήσετε.

Συνομιλώντας, ακόμη, με τον υπάλληλο της οικονομική υπηρεσίας του Δήμου, κ. Ασημώνη Κωνσταντίνο, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε έργο όπως αυτό που καταγγέλεται από τον κ. Δημάκη και φυσικά ουδέποτε δημοπρατήθηκε ή κόπηκαν εντάλματα πληρωμής γι' αυτό το έργο.

Τέλος, από τη συνομιλία μας με το Δήμαρχο προέκυψε η διάθεση της διοίκησης του Δήμου να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον Δ.Σ. Τσουραλάκη Αλέξανδρο.

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους επισκέπτες της σελίδας μας για την ανάρτηση της Επιστολής του κ. Τσουραλάκη, πριν τη διασταύρωση της, όπως και οφείλαμε.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα:

*http://strymonikos.net/portal/sites/default/files/images/eggrafo01.jpg
*http://strymonikos.net/portal/sites/default/files/images/eggrafo02.jpg
*http://strymonikos.net/portal/sites/default/files/images/eggrafo03.jpg
*http://strymonikos.net/portal/sites/default/files/images/eggrafo04.jpg

date

Το beach bar Kozi μας προσκαλεί σε μία ελληνική βραδιά την Τετάρτη 28 Ιουλίου

date

Το beach bar Mohito μας προσκαλεί σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου σε ένα souvlaki party

date

To blog Taxalia ανέρτησε την εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου πριν από μερικές ημέρες στην Ασπροβάλτα.

----------------------------------------

Η δημοφιλής καλλιτεχνης βρέθηκε στην περιοχή μας για λίγο (στο club versus στην Ασπροβάλτα) και μάγεψε τα πλήθη με την ερμηνεία της. Άντε και σ' ανώτερα (στο club Katsikodromio στην Trahanoplagia bay). Eπιτέλους, το άλμα στην καριέρα της είναι γεγονός! Δείτε το βίντεο:

http://taxalia.blogspot.com






date

Αυστηρά μέτρα περιορισμού των δαπανών των δήμων ετοιμάζεται να λάβει η κυβέρνηση, προκειμένου να κλείσει τη «μαύρη τρύπα» των ΟΤΑ, οι οποίοι μόνο σε δάνεια χρωστούν περίπου 1,7 δισ. ευρώ.

Όπως αναφέρει «Το Βήμα», τα νέα μέτρα που θα ληφθούν, απασχόλησαν ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο υπουργείο Εσωτερικών εν όψει της συνάντησης που θα έχει την Τετάρτη ο Γ.Ραγκούσης με την αντιπροσωπεία της ΕΕ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας.

Στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η δημιουργία νέου μηχανισμού απόδοσης στους δήμους των ποσών που τους αναλογούν επί του τακτικού προϋπολογισμού, η κατάργηση του προγράμματος «Θησέας» και η ένταξη των επιλέξιμων έργων του στα ΠΕΠ, το περαιτέρω κλείσιμο της στρόφιγγας δανεισμού των ΟΤΑ και η εκπόνηση συγκεκριμένου προγράμματος εξυγίανσης των υπερχρεωμένων δήμων.

Ειδικότερα, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νέα συμφωνία με τους δημάρχους για τον τρόπο που θα αποδίδονται οι θεσμοθετημένοι πόροι. «Στο τέλος κάθε χρονιάς», επισημαίνουν στελέχη του υπουργείου, «θα γίνεται ένας απολογισμός του κρατικού προϋπολογισμού και με βάση τα συνολικά εισπραχθέντα θα αποδίδονται οι πόροι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Η κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πλέον καμία περίπτωση να εκτελεστούν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο πρόγραμμα «Θησέας», καθώς είναι αδύνατον να εξευρεθεί το 1,5 δισ. ευρώ που απαιτείται.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γ. Ντόλιος εμφανίζεται κατηγορηματικός: «Ήταν αδύνατον, ακόμη και αν δεν υπήρχε αυτή η έκτακτη δημοσιονομική κατάσταση, να καλυφθούν αυτοί οι πόροι» επισημαίνει. Η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, αποφάσισε να εντάξει ορισμένα έργα στα ΠΕΠ.

Για να χρηματοδοτηθούν όλα τα έργα του «Θησέα», τα οποία εγκρίθηκαν την περίοδο 2005-2009, θα έπρεπε να εισρεύσουν στο ταμείο του προγράμματος 3,5 δισ. ευρώ. Παρά ταύτα, ως το τελευταίο τρίμηνο του 2009, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, είχαν εισρεύσει 1,97 δισ. ευρώ.


www.in.gr

date

O ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ρεντίνας, κ. Τσουραλάκης Αλέξανδρος, απέστειλε στο Strymonikos Online την παρακάτω πολύ σημαντική επιστολή την οποία και το portal δημοσίευσε αυτούσια.


----------------------------------------------------------------------



Επιστολή ενημέρωσης των Δημοτών του Δήμου Ρεντίνας

Από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύβουλο και μέλος της Δημαρχικής Επιτροπής (μέχρι 15/07/2010) Τσουραλάκη Αλέξανδρο.

Αγαπητοί συνδημότες, θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω για κάποια ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στον Δήμο μας.

Ήμουν μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής από τις 01/01/2009 του Δήμου Ρεντίνας, μέχρι τις 15/07/2010. Η εκλογή μου ήταν ομόφωνη από όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Όσο ήμουν μέλος της Δημαρχιακής, έκανα λεπτομερή έλεγχο σε όλα τα τιμολόγια του Δήμου και τις δαπάνες.

Τον 1,5 χρόνο που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Δημαρχικής, έχω συγκρουστεί επανειλημμένα με τον Δήμαρχο πάνω σε ζητήματα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης. Η συμπεριφορά μου αυτή δεν άρεσε στον Δήμαρχο, ο οποίος δε θέλει συμβούλους με άποψη. Όλο αυτό το διάστημα έκανε ενέργειες προς την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πέτυχε την καθαίρεση μου από την Δημαρχιακή Επιτροπή με έναν αμφιλεγόμενο νόμο της Ν. Δημοκρατίας. Την καθαίρεση μου, μου την κοινοποίησε στις 15/07/2010 με το αιτιολογικό ότι είμαι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και δεν μπορώ να συμμετέχω στην Δημαρχιακή Επιτροπή. Βέβαια τον νόμο τον εφαρμόζει όπως θέλει και θα ήθελα να σας αναφέρω χαρακτηριστικά το εξής:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχουν δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο Στοΐτσας Γεώργιος και ο Λότσιος Γεώργιος, που έχουν να έρθουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και δύο χρόνια. Ο νόμος λέει ότι Σύμβουλος που απέχει αδικαιολόγητα πάνω από 3 μήνες από τα συμβούλια, εκπίπτει από τη θέση του. Ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να το αναφέρει στην περιφέρεια για να μπουν άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη θέση των παραπάνω. Ο Δήμαρχος όμως αυτό δεν το έκανε γιατί τον συμφέρει να λείπουν συνέχεια δύο Σύμβουλοι από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον νόμο τον έχει κάνει λάστιχο και τον εφαρμόζει όπως θέλει. Έχει υποβαθμίσει όλες τις επιτροπές του Δήμου και δεν υπολογίζει κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα ζητήματα τα οποία είναι τα εξής:

Στις 15/04/2010 ο δημότης Δημάκης Νίκος, κάτοικος του Δ.Δ. Βόλβης μας έκανε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Θεσ/νίκης και την κοινοποίησε στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης. Στην μηνυτήρια αναφορά που έκανε εμπλέκει και την Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Ρεντίνας, της οποίας ήμουν μέλος μέχρι τις 15/07/2010. Ισχυρίζεται ότι φτιάξαμε μια δεξαμενή στην Μεγ. Βόλβη αξίας 61.500€ που πληρώθηκε σε έναν εργολάβο από τον Δήμο, αλλά δεν φτιάχτηκε ποτέ. Μετά από αυτήν την καταγγελία έκανα αίτηση στον Δήμο Ρεντίνας στις 10/05/2010 και ζήτησα κατάσταση με τα εντάλματα πληρωμής της ταμειακής υπηρεσίας από 01/01/2010 έως 30/04/2010 για να πάρω τα αντίγραφα και να κάνω έλεγχο για να δω αν ευσταθούν οι καταγγελίες του δημότη μας από τη Μεγ. Βόλβη. Ενώ έχουν περάσει πάνω από 2,5 μήνες, η Διοίκηση του Δήμου, Στοΐτσας Αντώνιος και Λιάμας Διαμαντής δεν μου δίνουν τα εντάλματα πληρωμής κατά παράβαση του νόμου.

Επίσης κάνω γνωστό στους Δημότες μας ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2007 πήραμε Δάνειο ύψους 1.200.000€ από την τράπεζα Μαρφίν. Το δάνειο το πήραμε για να πληρώσουμε τους προμηθευτές του Δήμου και τα χρέη που άφησε η Διοίκηση του Στοΐτσα Γεώργιου. Για το δάνειο αυτό πληρώνουμε κάθε μήνα δόση 10.000€ για 10 χρόνια.

Αγαπητέ Συνδημότη έκανα αίτηση στις 18/05/2010 και ζήτησα να μάθω που πήγαν τα χρήματα του Δανείου και ποιοι προμηθευτές και κατασκευαστές έργων πληρώθηκαν από το δάνειο αυτό. Πέρασαν δύο μήνες και η Διοίκηση του Δήμου Στοΐτσας Αντώνιος και Λιάμας Διαμαντής αρνούνται και σε αυτό το θέμα να μου απαντήσουν και να μου χορηγήσουν τα στοιχεία που ζητάω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να ασκήσω τα καθήκοντα μου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Επειδή κωλυσιεργούν και δεν μου δίνουν τα στοιχεία που θέλω, έστειλα αναφορά στην Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας στις 28/06/2010 αλλά μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήρα.

Τους καταγγέλλω δημόσια για την αλαζονική τους συμπεριφορά, προεκλογικά μιλούσαν για διαφάνεια και χρηστή διοίκηση και τώρα πράττουν άλλα. Αν δεν μου δώσουν τα στοιχεία που ζητάω τις επόμενες μέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη



Με τιμή
Τσουραλάκης Αλέξανδρος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ρεντίνας

date

Το Σάββατο βράδυ είδαμε κάτι που μας έκανε εντύπωση και μας έβαλε σε σκέψεις. Γνωρίζουμε όλοι ότι γίνονται μεταγραφές παικτών στις αθλητικές ομάδες αλλά μεταγραφή barman δεν είχαμε ξαναδεί…

εκτός αν δεν ήταν μεταγραφή και είναι πιο πικάντικο το παρασκήνιο…


Στο Versus λοιπόν βρήκαμε μέσα στο bar γνωστό barman από τον Σταυρό που τον βλέπαμε τον χειμώνα στο bar του Reina και πριν δύο μόλις εβδομάδες πίσω και από το bar στις Κυκλάδες.

Η παρουσία του εν λόγω barman δεν ήταν καθόλου διακριτική αντιθέτως συγκέντρωσε την προσοχή πολλών ενώ ξεσήκωσε τον κόσμο στο bar με τα χορευτικά του πάνω στα ψυγεία, τα dj decks και το bar ενώ με τις κόρνες του ξεσήκωσε όλη την Ασπροβάλτα!!!

Ακούσαμε επίσης ότι στο πόστο του Σταυρινού barman "έκανε ντου" και ο γνωστός rapper Υποχθόνιος, ο οποίος ήπιε το ποτό του με την παρέα του!

date Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Βροχερό ήταν αυτό το τριήμερο στην περιοχή μας αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν επηρέασε τον κόσμο που ήρθε εδώ για να διασκέδαση και να κάνει το μπάνιο του. Βέβαια ούτε εμάς μας επηρέασε αφού την Παρασκευή και το Σάββατο όπως και την Κυριακή τα beach bars της περιοχής ήταν γεμάτα!

Την Παρασκευή το βράδυ η υψηλή θερμοκρασία γέμισε τα beach bars στον Σταυρό, στα Βρασνά και την Ασπροβάλτα! Την Παρασκευή που τα μαγαζιά έχουν κόσμο αλλά τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, προσέξαμε ότι στο Άκτιο (Σταυρός) η μουσική κινείται κυρίως σε pop ρυθμούς με τραγούδια ελληνικά και ξένα. Πηγαίνοντας προς τα Βρασνά η μουσική στις Κυκλάδες δεν έχει μάλλον καμία συνοχή αφού την ξένη pop ακολουθεί η ελληνική λαική μουσική και επιστρέφει σε hip hop και r’n’b ήχους για να καταλήξει σε τραγούδια της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά τα οποία χορεύει πάνω στο bar ένας παχουλός τύπος που μοιάζει να τον ξέχασε το τσίρκο που ήταν στην περιοχή. Συνεχίζοντας προς Ασπροβάλτα και στο Versus η μουσική κινείται και εδώ σε pop, hip hop, r’n’b αλλά και mainstream dance ρυθμούς. Μας ενόχλησε ωστόσο και εδώ η απότομη εισαγωγή λαικών τραγουδιών σε στιγμές που κατά την γνώμη μας δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Όσον αφορά το service στο bar αλλά και στο υπόλοιπο μαγαζί, κατά την γνώμη μας, στο Versus είναι το πιο γρήγορο και πιο ευγενικό, στις Κυκλάδες το bar είναι ικανοποιητικό αλλά το υπόλοιπο service χρειάζεται βελτίωση και στο Άκτιο είναι αρκετά ικανοποιητικό. Το Roxy από την άλλη μπορεί άνετα να διεκδικήσει τον τίτλο του χειρότερου service στην περιοχή του Στρυμονικού!

Δεν θα θέλαμε να ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τα café – bar, “Mαγική αυλή” και το “City” στον Σταυρό όπου οι κάτοικοι της περιοχής κυρίως απολαμβάνουν τον καφέ τους αλλά και το ποτό τους. Στην “Μαγική αυλή” προτιμάται η ελληνική έντεχνη μουσική και το service είναι αρκετά ικανοποιητικό ενώ το “City” προτιμάει την ξένη εμπορική μουσική και το service είναι επίσης ικανοποιητικό.

Το Σάββατο οι παραλίες της περιοχής ήταν γεμάτες από νωρίς με τουρίστες από τις γύρω βαλκανικές χώρες αλλά και αρκετούς Θεσσαλονικείς και Σερραίους.
Το βράδυ παρά την έντονη βροχή τα beach bars παρέμειναν γεμάτα με τον κόσμο να διασκεδάζει ασταμάτητα μέχρι το πρωί!



Την Κυριακή τα beach bars και οι παραλίες ήταν γεμάτες παρά την συννεφιά και τις ψιχάλες ανά διαστήματα ενώ οι ταβέρνες της περιοχής ήταν ασφυχτικά γεμάτες μέχρι το απόγευμα. Προτιμήσαμε να διασκεδάσουμε με τους Vegas όπου μας έκανε εντύπωση η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αλλά και η αδυναμία του συγκροτήματος να παρουσιάσει κάτι που να πλησιάζει σε αυτό που παρουσιάζεται στο cd τους ή έστω να παρουσιάσουν κάτι ενδιαφέρον.
Δυστυχώς μάλλον μας έκαναν και βαρεθήκαμε…

date

Η Αγία Παρασκευή είναι πολιούχος του Σταυρού Θεσσαλονίκης και ο ιερός ναός Αγίας Παρασκευής ανεγέρθει το 1959.

Το βράδυ της 26 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Παρασκευής γίνετε και η γιορτή της σαρδέλας!

Το χωριό Κατιρλί συναντάται με το όνομα αυτό από το έτος 1642 και βρίσκονταν στην είσοδο του Αστακινού κόλπου στην Προποντίδα και απείχε από την Κωνσταντινούπολη 30 περίπου χιλιόμετρα. Ήταν κτισμένο σε μέρος υψηλό και ευάερο, στο κέντρο από μία σειρά άλλων χωριών, όπως το Κουρί, το Τσινάρι κ.λ.π.

...Ο πληθυσμός του Κατιρλί ήταν 400 περίπου οικογένειες και το χωριό ήταν χωρισμένο σε δύο συνοικισμούς. Στο συνοικισμό του Αγίου Ιωάννου και στο συνοικισμό της Αγίας Παρασκευής, με ομώνυμους ναούς.

Μετά την Μικρασιατική καταστροφή οι κάτοικοι από το φόβο ότι θα κατασφαγούν από τους άτακτους τσέτες και το Τούρκικο στρατό που συνεχώς κατέφθανε, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το Κατιρλί και να περάσουν στην απέναντι πλευρά της Ανατολικής Θράκης, (στην Συλήβρια), όπου δεινοπάθησαν παραμένοντες μερικούς μήνες σε πρόχειρους καταυλισμούς.

Μετά, από εκεί άρχισαν να πηγαίνουν προς την υπόλοιπη Ελλάδα. Έτσι οι ενορίτες του Αγίου Ιωάννου, 100 οικογένειες περίπου, που στην πλειοψηφία τους ήταν ναυτικοί, ήλθαν και εγκαταστάθηκαν στην Θεσσαλονίκη, όπου και ίδρυσαν το Νέο Κατιρλί στο σημερινό Δήμο Καλαμαριάς. Οι υπόλοιποι, 300 περίπου οικογένειες του συνοικισμού της Αγίας Παρασκευής ήλθαν και εγκαταστάθηκαν στο Σταυρό.


http://athabak.tripod.com/syleosl.html

date

H Αγία Παρασκευή γεννήθηκε σε ένα προάστιο της Ρώμης επί Αυτοκρατορίας Αδριανού. Γονείς της ήταν ο Αγαθόνικος και η Πολιτεία, που ήσαν θεοσεβούμενοι Χριστιανοί και οικονομικά εύποροι. Για πολλά χρόνια δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί και τελικά απέκτησαν την Παρασκευή, μετά από πολλά χρόνια θερμής προσευχής. Η Αγία Παρασκευή μάλιστα γεννήθηκε ημέρα Παρασκευή και έτσι αποφάσισαν να της δώσουν το όνομα της ημέρας που γεννήθηκε. Η ανατροφή της από μικρή ηλικία έγινε με βάση Χριστιανικά πρότυπα. Έτσι από μικρή ηλικία έδειξε ιδιαίτερη κλίση προς το λόγο του ευαγγελίου και ξεχώριζε για τον ενάρετο βίο της. Παρότι το παρουσιαστικό της ήταν ιδιαίτερα θελκτικό και πολλοί εύποροι της εποχής είχαν ζητήσει την όμορφη Παρασκευή σε γάμο, αυτή αρνείτο, προτιμούσε την διακονία των γονιών της και των γειτόνων της, την προσήλωση στην προσευχή και τη μελέτη των Γραφών. Με το πέρασμα μάλιστα των ετών απέκτησε και σημαντική βιβλική κατάρτιση.

Σε ηλικία 20 ετών, η Αγία Παρασκευή έχασε τον πατέρα της. Αυτό στάθηκε σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη της πορείας της διότι πλέον ήταν μόνη και με αρκετά χρήματα ώστε να πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο που ποθούσε. Έτσι εκποιεί όλη της την περιουσία σε φτωχούς και αφιερώνει το χρόνο της στην ανακούφιση των ασθενών. Δίνεται ολοκληρωτικά στην ιεραποστολή, διδάσκει σε σπίτια γυναίκες, μικρά παιδιά, διακονεί αδυνάτους, σπεύδει για τις ανάγκες τις εκκλησίας της Ρώμης. Μάλιστα με τον καιρό επέκτεινε τη δράση και σε γειτονικά χωρία και εκκλησίες. Πλησίαζε ιδίως νέες γυναίκες, προκαλούσε συζητήσεις, ομιλούσε για το Χριστό, το παράδειγμά Του. Γρήγορα όμως έφτασε στα αυτιά του Αυτοκράτορα Αντωνίνου οι δραστηριότητες της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ενώπιόν του. Η σεμνή και όμορφη εμφάνιση της στον Αυτοκράτορα μάλιστα λέγεται πως τον εντυπωσίασε. Αλλά και η σύνεσή της, το θάρρος της και η διαύγεια πνεύματος έγιναν αντιληπτά από τον Αντωνίνο, ο οποίος δεν ήθελε να εφαρμόσει τα μέτρα του Ρωμαϊκού νόμου σε βάρος της, όπως ορίζονταν για τους Χριστιανούς. Δοκίμασε πολλές μεθόδους ιδιαίτερα κολακευτικές για γυναίκα, αλλά τελικά έμεινε αμετακίνητη στη θέση της.

Η Παρασκευή τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε σε τιμωρία βασανισμού μέχρι να ομολογήσει την αποστροφή της από το χριστιανισμό. Αρχικά της έθεσαν μια πυρακτωμένη περικεφαλαία στην κεφαλή της. Εν συνεχεία και αφού δε λύγισε, ρίχτηκε στην απομόνωση. Μια οπισθοχώρηση άλλωστε θα σήμαινε μεγάλη νίκη του Αυτοκράτορος και πλήγμα ιδιαίτερα στο γυναικείο Χριστιανικό πληθυσμό που θα έβλεπε τη θερμότερη εκπρόσωπό της να αλλαξοπιστεί. Αυτή όμως αντί να λυγίσει, θεώρησε εξαιρετικό χρόνο την απομόνωση για προσευχή. Μάλιστα το βράδυ άγγελος Κυρίου ενεφανίσθη ενώπιόν της και την ελευθέρωσε από τα δεσμά της. Η Παρασκευή ενώπιον του Αυτοκράτορα πλέον πάλι, έμεινε σταθερή, ο Αντωνίνος κατάλαβε πλέον το μάταιο της προσπάθειάς του και διέταξε σε βασανισμό μέχρι θανάτου. Έτσι την οδήγησαν ενώπιον ενός καζανιού που περιείχε καυτό λάδι. Όμως εδώ αναφέρεται από τον βιογράφο της μέγα σημείο. Πως ενώ εισήχθη στο θερμό λάδι, παρέμενε ανέπαφη. Όταν το άκουσε ο Αντωνίνος δεν πίστεψε σε κάτι τέτοιο και θέλησε ο ίδιος να διαπιστώσει το αληθές, όμως πλησιάζοντας το λέβητα τα μάτια του βλάφτηκαν, όταν η Παρασκευή του έριξε λίγο λάδι στα μάτια, με αποτέλεσμα να τυφλωθεί. Η Παρασκευή όμως με θαυματουργικό τρόπο θεράπευσε τα μάτια του. Έτσι μέχρι και σήμερα θεωρείται προστάτης των ματιών. Μετά το γεγονός ο Αντωνίνος άφησε ελεύθερη την Παρασκευή. Μάλιστα από το γεγονός αυτό και έπειτα ο Αντωνίνος διατήρησε θετική για τη εποχή στάση για τους χριστιανούς και για αυτό του δόθηκε το προσωνύμιο «Ευσεβής». Έτσι η Παρασκευή επέστρεψε στο έργο της κάτι που έδωσε πολύ δύναμη στη χριστιανική κοινότητα, ιδίως δε στις γυναίκες που στο πρόσωπό της έβλεπαν ένα σπουδαίο στήριγμα.

Όμως σύντομα τον Αντωνίνο διαδέχθηκε ο Μάρκος Αυρήλιος. Μέσα στους πρώτους χριστιανούς που συνέλαβε ήταν και η Παρασκευή. Ο ίδιος, έδωσε εντολή σε δύο έπαρχους να τη βασανίσουν. Ο ένας ονομαζόταν Ασκληπιός, ήταν αυτός που την έριξε σε χώρο που φυλάσσονταν φίδια, τα οποία όμως πέθαναν όταν την πλησίασαν. Ο Ασκληπιός ταράχτηκε, πιθανώς να γνώριζε και αυτά που οι χριστιανοί μεταξύ τους συζητούσαν ή ακόμα να ήξερε τα λεγόμενα για την ίδια τη Παρασκευή. Μετά τα γενόμενα ανέλαβε δράση ο έτερος έπαρχος ονόματι Ταράσιος. Αυτός όμως της απέκοψε την κεφαλήν και έτσι βρήκε τέλος η ζωή της Αγίας και μεγαλομάρτυρος Παρασκευής. Χριστιανοί περιμάζεψαν το λείψανό της και εν καιρώ το τοποθέτησαν στη βάση του θυσιαστηρίου. Η μνήμη της εορτάζεται στις 26 Ιουλίου.


http://el.orthodoxwiki.org

date





Ο δήμαρχος του δήμου Αγίου Γεωργίου Άγγελος Φραντζής ανακοίνωσε την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 την υποψηφιότητά του στον δήμο Βόλβης για τις επερχόμενες εκλογές σε μία εκδήλωση που έγινε στον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

date

Το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του δήμου Αρναίας έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά για να μας ταξιδέψει!

Τρείς ημέρες γεμάτες μουσική, χορό, κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και άφθονα τοπικά εδέσματα του χωριού μας θα δημιουργήσουν μαγευτικές καλοκαιρινές νύχτες στις οποίες θα είμαστε όλοι εκεί.

Παρασκευή 30 Ιουλίου ο μοναδικός Έλληνας μουσικός Θάνος Μικρούτσικος μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μαγευτικό μουσικό ταξίδι μαζί με τον επίσης καταξιωμένο τραγουδοπειό Χρήστο Θηβαίο που θα ξεδιπλώσουν ένα μοναδικό μουσικό θέμα.

Σάββατο 31 Ιουλίου η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Γλυκερία που φέτος μας τιμά με την παρουσία της και φέρνει μαζί της την μεγάλη και πολύχρονη μουσική της βαλίτσα να μας χαρίσει τις μοναδικές διαχρονικές της επιτυχίες σε μία μοναδική βραδιά με τη μοναδικής επίσης Μελίνα Ασλανίδου.

Είμαστε όλοι καλεσμένοι στο προάυλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Βαρβάρας Χαλκιδικής του δήμου Αρναίας.

date

Την Τρίτη 27 Ιουλίου το Kozi beach bar μας προσκαλεί σε μία έντεχνη και rock live βραδυά με τους "Ο Ένας και ο Άλλος"!!!

date

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου, της Αγίας Παρασκευής, η Ecstasy υποδέχεται όλους τους εορταζόμενους με την live ορχήστρα από την μουσική σκηνή Πλατώ, Θεσσαλονίκης.

date

Ξημερώνει 25 Ιουλίου και έναν χρόνο πριν γράφαμε τις πρώτες μας σειρές σε αυτό το blog. Όταν ξεκινούσαμε αυτό το blog δεν περιμέναμε ούτε την ανταπόκριση αυτήν από εσάς, ούτε ότι μετά από έναν χρόνο θα ήμασταν εδώ μαζί σας.



Η βροχή σήμερα το βράδυ κατέβασε την θερμοκρασία και δρόσισε αρκετά κάνοντας το βράδυ ακόμα πιο όμορφο. Καθόμαστε λοιπόν στο μπαλκόνι του σπιτιού μας ενώ γράφουμε αυτές τις γραμμές και αναπολούμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί σας.








Τις τελευταίες 365 μέρες που μας φάνηκαν ότι πέρασαν ιδιαιτέρως γρήγορα, κάναμε 1918 αναρτήσεις ενώ μέχρι αυτήν την στιγμή έχουμε 223.894 επισκέψεις! Αυτό σημαίνει ότι κάναμε περίπου 5 αναρτήσεις την ημέρα και είχαμε περίπου 613 επισκέψεις καθημερινά!!!



Ας θυμηθούμε μαζί μερικά από τα θέματα τα οποία αναρτήθηκαν…

Τι θα γίνει με αυτά τα πασαλάκια?
http://villagesnews.blogspot.com/2009/08/blog-post_1512.html

Εως πότε θα βλέπουμε αχόρταγους?
http://villagesnews.blogspot.com/2009/08/blog-post_26.html

Μήπως είμαστε εξωγήινοι?
http://villagesnews.blogspot.com/2009/10/blog-post_2410.html

Καταγγελία μιας Μαμάς για έναν "καινούργιο" Παιδικό Σταθμό...
http://villagesnews.blogspot.com/2010/06/blog-post_9587.html

Ενημερώσεις και αποφάσεις και 45άρια αλλά η κερκίδα και τα αποδυτήρια είναι ακόμα αόρατα...
http://villagesnews.blogspot.com/2010/06/45_08.html


Θυμήστε μας κι εσείς θέματα που αναρτήσαμε και σας άρεσαν, σας έκαναν εντύπωση, σας ενόχλησαν ή θα θέλατε να ξανα αναφέρουμε...


Κάποιοι μας συμπάθησαν και κάποιοι όχι, με κάποιους γίναμε φίλοι έστω κι αν δεν γνωριστήκαμε ποτέ προσωπικά και με άλλους όχι.
Όπως και να έχει εμείς γινόμαστε σήμερα ενός έτους! Ένας χρόνος γεμάτος από εκπλήξεις, άγχη, χαρές, στεναχώριες, ένας χρόνος γεμάτος από εσάς!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας γιατί χωρίς εσάς δεν θα υπήρχαμε. Συνεχίζουμε να γράφουμε και να γράφεται κι εσείς μαζί μας!


date Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Την Κυριακή 25 Ιουλίου το beach bar Versus υποδέχεται τους Vegas και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε μαζί τους!

date Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Την Κυριακή 25 Ιουλίου στο beach bar Baracuda το Safari fm με τους dj's του θα μας διασκεδάσουν από τη 1 το μεσημέρι!

date

Το Σάββατο 24 Ιουλίου θα εμφανιστεί η Πετρούλα Κωστίδου στο Soho live stage

date

To cafe - bar Lake Paradise στην Μικρή Βόλβη μας προσκαλεί στο σφηνάκι υποβρύχιο και πάρτυ προσωπικού που θα γίνει την Κυριακή 25 Ιουλίου!!!

date

Το Σάββατο 24 Ιουλίου το beach bar Vice υποδέχεται τον Enormous dee και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε το απόγευμα από τις 17:00

date Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 διοργανώνεται στο αγρόκτημα Ιππόκοσμος, ελληνική βραδιά με έντεχνη λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική

Κιθάρα και τραγούδι ο Ιορδάνης,
Βιολί και τραγούδι η Ελισσώ

Πολλές εκπλήξεις

...Όσοι βρίσκονται ήδη στην περιοχή, δεν πρέπει να χάσουν την εκδήλωση αυτή. Για τους υπόλοιπους είναι ευκαιρία για μια «απόδραση», απολαμβάνοντας την θάλασσα όλη μέρα, κάνοντας ιππασία στην φύση το απόγεμα και «ταξιδεύοντας» με τους υπέροχους ήχους του βιολιού της Ελλισσώς το βράδυ.

Τιμή 10 Ευρώ κατ άτομο που περιλαμβάνει τα σουβλάκια και το ποτό. Ρεφενέ δηλαδή !

date

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 το all day beach bar Kozi μας προσκαλεί σε Souvlaki party με πολύ ελληνική μουσική και πολλά σουβλάκια!

date

Όπως μας πληροφορεί η Οικολογία-Αλληλεγγύη, στην αυριανή συνέντευξη τύπου, ανάμεσα στα στελέχη της Οικολογικής παράταξης του Μιχάλη Τρεμόπουλου, θα παρευρίσκετε και η Πόπη Καλαϊτζή.
"Πρασινίζεις" Πόπη;




http://taxalia.blogspot.com

date Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ



ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Ρεντίνας διακηρύσσει την, με ανοιχτή δημοπρασία, επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ.ΣΤΑΥΡΟΥ», με προϋπολογισμό 445.000,00€ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από Έκτακτα Έσοδα και Ίδιους Πόρους.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξη της υποβολής προσφορών) με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.3669/08 σε έντυπο προσφοράς της υπηρεσίας.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές εργοληπτικές επιχειρήσεις - κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων, εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ 1ης(για εντός ή εκτός νομού), 2ης (για εντός ή εκτός νομού), 3ης (για εντός νομού) τάξης και Α2 τάξη με αναβάθμιση ορίου για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ή προερχόμενες από κράτη μέλη της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ. ή της Σ.Δ.Σ. του Π.Ο.Ε. όπου τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών και ανήκουν σε αντίστοιχη κατηγορία ή αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει παρόμοια έργα.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους επτά χιλιάδων εκατόν πενήντα έξι Ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών(7.156,85€) και ισχύς τουλάχιστον 6 μηνών και 30 ημερών από την ημερομηνία δημοπράτησης.( άρθρο 24 παρ.2,3 του Ν.3669/08)

Η προθεσμία για την περαίωση του έργου ορίζεται σε οκτώ(8) ημερολογιακούς μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να ενημερωθούν για τα συμβατικά τεύχη της μελέτης (διακήρυξη, τιμολόγιο, προϋπολογισμός, ειδική συγγραφή υποχρεώσεων, τεχνική περιγραφή του έργου, και οικονομικής προσφοράς), από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μέχρι και την Πέμπτη 19/08/2010 και να παραλάβουν αντίγραφο με δική τους δαπάνη. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.



O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

Στοΐτσας.Θ. Αντώνιος


date

To club Roxy υποδέχεται τους Playmen!

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου θα μπορούμε να απολαύσουμε τους resident dj's του club Venue & Villa Mercedes (Αθήνα) σε ένα μοναδικό dj set.

Roxy your nights


Είσοδος ελεύθερη μέχρι τη 1:30

date

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου το "μουσικό συνεργείο" και ο Φώτης Φωτιάδης θα βρίσκονται στην Ecstasy για να μας διασκεδάσουν!

date










Επικοινωνήστε μαζί μας...

...
στείλτε μας mail στο villagesnews@yahoo.gr
...
βρείτε μας στο facebook στο villagesnews strimonikos kolpos
..

Αν έχετε κάτι να πείτε και δεν μπορείτε δημοσίως, περιμένουμε τις καταγγελίες, απορίες, ερωτήσεις σας και θα το αναρτήσουμε εμείς από το blog και το προφίλ μας, για εσάς!!!

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους από το facebook, που μας ενημερώνουν με φωτογραφίες, και events!

Εύχαριστούμε πολύ τους φίλους που μας στέλνουν mail, με διάφορα θέματα και ιδέες τους!

Περιμένουμε κι΄ άλλα μηνύματά σας και θα τ΄αναρτήσουμε εμείς για εσάς...

date



Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγίου Γεωργίου για το καλοκαίρι του 2010 στο Φυσικό Πάρκο Αναψυχής της Ασπροβάλτας φιλοξενήθηκε η ετήσια συνάντηση του συλλόγου μοτοσυκλετιστών "Μακεδονομάχοι" από την Παρασκευή 16 ως και τη Κυριακή 18 Ιουλίου.


http://ataktwserrimmena.blogspot.com/

date Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Την Κυριακή 18 Ιουλίου ακόμη μία φασαρία έγινε στον πεζόδρομο της Ασπροβάλτας με πρωταγωνιστές μία παρέα Γεωργιανών (σύμφωνα με τις πηγές μας).

Η φασαρία ξεκίνησε στο γυράδικο του Χάλια όπου μία παρέα Γεωργιανών κάθισαν να φάνε αλλά έκαναν πολύ φασαρία και ενοχλούσαν τους πελάτες. Τους έγινε σύσταση από το σερβιτόρο.

Μία παρέα, πιθανότατα Θεσσαλονικέων, που βρισκόταν στο μαγαζί του, επίσης μεθυσμένοι όπως και οι Γεωργιανοί τους φώναξαν να σκάσουν και αυτό ήταν η αρχή της φασαρίας. Οι δύο παρέες πλακώθηκαν στο ξύλο με τους Γεωργιανούς να καταλήγουν στο κέντρο υγείας Μαδύτου τραυματισμένοι Ο ένας από αυτούς γύρισε να βρει τα κλειδιά του που χάθηκαν στον μαγαζί μετά από μία ώρα τουλάχιστον, τόσο δηλαδή όσο χρειάστηκε η αστυνομία για να φτάσει στον τόπο της φασαρίας και κάποιος τον αναγνώρισε και οι αστυνομικοί τον πήραν αυτόφωρο μαζί με τους άλλους δύο που βρισκόταν στο κέντρο υγείας.

date

Το beach bar Vice ζητάει dj από τον Σταυρό για καθημερινή εργασία με ωράριο 14:00 με 20:00

Πληροφορίες στο κατάστημα καθημερινά

date

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου το beach bar balconaki μας προσκαλεί σε ένα ακόμα beach party. Εμείς βάζουμε τα μαγιό μας και διασκεδάζουμεμε τους ήχους του dj Kokou

date

AddThis

Bookmark and Share