Ο δήμαρχος του δήμου Αγίου Γεωργίου Άγγελος Φραντζής ανακοίνωσε την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 την υποψηφιότητά του στον δήμο Βόλβης για τις επερχόμενες εκλογές σε μία εκδήλωση που έγινε στον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

date Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

18 χωριατάκια to “Ανακοίνωση υποψηφιότητας Άγγελου Φραντζή για τον δήμο Βόλβης”

  1. Ανώνυμος
    26 Ιουλίου 2010 στις 12:30 μ.μ.

    tha psifiso fratzh gt eida ti ekane se asprovalta k vrasna kai goustarw na vlepw anthrwpous na kanoun kati tetoia....

  1. Ανώνυμος
    26 Ιουλίου 2010 στις 5:52 μ.μ.

    Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ποιόν θα ψηφίσετε....
    Αυτοί οι 2 πρώτοι υποψήφιοι είναι απλά οι διορισμένοι από τα κόματα,
    Κάντε υπομονή έρχονται και οι πραγματικοί υποψήφιοι.

  1. enas vrasniotis
    26 Ιουλίου 2010 στις 6:57 μ.μ.

    aisxos kai aidia...
    eleos pia me ayto to katestimeno den tha spasei pote ???
    o anthropos fonazei oti einai amorfotos osi ora milaei, oxi epeidi to leo ego alla epeidi oloi kseroyn oti zitima einai na exei teleiosei to gymnasio..
    an kai vrasniotis kai pasok den tha ton psifiso epeidi thelo stin nea dimotiki arxi na vriskontai atoma morfomena poy na mporoyn na antapekselthoyn stis nees prokliseis poy tha emfanistoyn.
    ftanei pia olo oi idoi diaplekomenoi se ola tis kompines poy akoys kathimerina gyro soy kai to ennoo gia oloes tis paratakseis oxi mono toy frantzi, apaito diafaneis kai katharoys politikoys me oreksi gia doyleia.-
    oso gia toys teos dimarxoys poy exei dipla toy emena moy kanei oti myristikan ksana kai megalyteri koytala kai speydoyn gia min xasoyn apo ta kommatia tis pittas poy tha moirastei.
    EIDIKA aytos tis madytoy tha ithela na matho pos TOLMAEI kai kathetai ekei dipla me perisias sovarotitas yfos eno mexri prin liges meres elege kai ton frantzi kai toys alloys LAMOGIA poy den prokeitai na synergastei mazi toys kai malista ta eipe dimosia kai kat idian se pollaaa atoma poy ton rotagan ti tha kanei fetos ki tha ksanapoliteythei...
    ligi tsipa re gmt..ligi oxi polli...

    ayta ta liga paidia

    mpravo gia tin kali doyleia se ayto to blog kai na mas enimeronete syxna kai perissotero an ginetai

  1. ΕΛΛΗΝΑΣ.
    26 Ιουλίου 2010 στις 8:19 μ.μ.

    Ο κύριος Φραντζής είναι άψογος. T έργα μιλάνε από μονα τους. Σε μια σύχρονη κοινωνία κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Δικη μου προτίμηση είναι να μην μένει κανένας πάνω από 8 χρονια σε εκλεγμένη θέση. Mετά από 8 το πολύ χρονάκια να επιστρέφει στην δουλειά του. Το να ανεχόμαστε επαγγελματίες πολιτικούς είναι ντροπή για μια κοινωνία. Σε καμια περίπτωση τα σχόλια μου δεν στρέφονται εναντίον του k. Φραντζή. Του εύχομαι καλή επιτυχία.

  1. Ανώνυμος
    26 Ιουλίου 2010 στις 11:24 μ.μ.

    MΠΟΡΕΙ Ο ΦΡΑΤΖΗΣ ΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ......ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ!

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 12:41 π.μ.

    Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙΜΙΟΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ- ΜΕΘΟΔΙΚΟΣ-ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ.

  1. ΕΛΛΗΝΑΣ.
    27 Ιουλίου 2010 στις 8:06 π.μ.

    Τα έργα όλον αυτόν που διοικήσανε k διοικούνε την περιοχή μας μιλάνε από μονα τους.
    Δείχνουνε επίσης k τον δίχτυ νοημοσύνης αυτού που διοικεί.
    Δυστυχώς ο επόμενος δήμαρχος θα είναι ένα διορισμένο κομματόσκυλο, k εσείς, " όλα τα προβατάκια " θα τον ψηφίσετε, ξεχνώντας για χιλιοστή φορα, ποιοι πραγματικά φταίνε , για τα χαλια του τόπου k τις πατρίδας μας.

  1. ANOIXTOMATHS.
    27 Ιουλίου 2010 στις 8:42 π.μ.

    enas vrasniotis
    26 Ιουλίου 2010 6:57 μ.μ.




    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ, ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ;
    ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑΙ, ΕΚΕΙ ΕΧΩΝΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ K ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝΕ.
    ΑΚΟΜΑ K ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΙΝΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ.
    ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ K ΠΑΝΩ, ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ;
    ΕΧΕΙ DI ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
    ΕΚΑΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ K ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΟΛΟΜΑΤΑ K ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ;
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ JEFFREY GIANT ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥΣ, ΠΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ( ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ; DIPLOMA ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΕΧΕΙ ;
    ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΕΔΩ 20 ΧΡΟΝΟΝ ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ).
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΛΠΗΔΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 9:54 π.μ.

    Όλοι εσείς που μιλάτε για τον Φραντζή ελάτε να ρωτήσετε και τους κατοίκους της Ασπροβάλτας!!!!!! Να τους ρωτήσετε που πίνουν νερό ακόμη από σωλήνες Αμιάντου!!!!!!!!!, που δεν έχουν αποχετεύσεις, που δεν τολμούν να πάνε στο Δημαρχείο διότι μπορεί να φάνε ξύλο, που έχουν οι γειτονιές τους ακόμη χωματόδρομο!!!!!! Αυτός είναι ο Δήμαρχος που ζηλεύτε!!!! Για ρωτήστε τους εργαζόμενους του Δήμου; ο κ Φραντζής είναι καλός για μια ΄΄κάστα΄΄ ανθρώπων(ντόπιους) οι οποίοι τα τελευατία 16 χρόνια λυμαίνονται τα πάντα στο Δήμο. Για ρωτήστε τους ανθρώπους του Κ.Α.Π.Η. Ασπροβάλτας που υπάρχει θέμα επιτηρίδας για το ποιος θα καθίσει μπροστά;(προηγούνται οι ντόπιοι!!). Για ρωτήστε πόσα Δάνεια έχει ο Δήμος Αγίου Γεωργίου; Για ρωτήστε πόσα Δικαστήρια εκρεμούν σε βάρος του κ. Φραντζή; Για ρωτήστε ποιοι έχουν ΄΄καπαρώσει΄΄ τις θέσεις μέσα στα γραφεία του Δήμου; Για αναρωτηθείτε γιατί ΔΕΝ τον στηρίζει ό νυν Δήμαρχος Ρεντίνας οποίος είναι ένας αξιόλογος και μορφωμένος άνθρωπος και μάλιστα από τον ίδιο ΄΄πολιτικό΄΄ χώρο; Και κάτι τελευταίο φίλοι μου:Ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός....μη θαμπώνεστε με τα ΄΄έργα΄΄. Η Ασπροβάλτα πάντα ήταν ένα βήμα πριν από τις άλλες κοινότητες της περιοχής, αρκεί να θυμήσω ότι πριν έρθει ο κ. Φραντζής η κοινότητα Ασπροβάλτας είχε ιδιόκτητο Ασθενοφώρο που τώρα δεν έχει, γραφείο εξηπηρέτησης Δ.Ε.Η. που τώρα δεν έχει, Σιντριβάνια που λειτουργούσαν και τώρα δεν λειτουργούν και αυτοκίνητα καθαριότητας....ακόμη καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στα ΄΄΄΄εργα΄΄ του Δήμου που γίνονται και για ποιο σκοπό..θα σας αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και όποιος ΄΄έξυπνος΄΄ αμφιβάλλει ας έρθει Ασπροβάλτα να τα δει..Το αποχετευτικό Ασπροβάλτας, την όποια προέκταση είχε, την είχε ΄΄εντελώς΄΄ τυχαία σε δρόμους όπου κατοικούν ή έχουν περιουσία Συγγενείς και Συνεργάτες του κ. Φραντζή!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τέλος ας ψάξουν να βρούνε που πήγαν τα χιλιάδες ΕΥΡΩ της Πράξης Εφαρμογής της Ασπροβάλτας.....Για αυτό φίλοι μου έρχεται ο Καλλικράτης και θα βάλει ένά ΤΕΛΟΣ στην ΧΟΥΝΤΑ αυτή......(τα περισσότερα εξάλλου, άτομα του συνδυασμού του, είναι νοσταλγοί της κατάστασης αυτής)

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 1:45 μ.μ.

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ να ήταν ρε μάγκες ο Φραντζής, τόσα χρόνια που είναι στο Δήμο θα είχε κουράσει και θα είχε κουραστεί....Ο τόπος και οι νέοι θέλουν ανθρώπους νέους, μορφωμένους με οράματα. Συγνώμη αλλά σαν νέος άνθρωπος από την περιοχή(Ν. Μάδυτος), δεν μπορώ να περιμένω τίποτα άλλο από τον κ. Όχωνο και τον κ. Φραντζή που είναι πάνω από 20 χρόνια στην Τ.Α.! Δεν είναι χαζοί οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι που το ανώτερο όριο για Αιρετούς είναι τα 8 χρόνια..... Μας έχουν κουράσει μόνο που τους βλέπουμε όπως γίνεται και με τους Πρωθυπουργούς με τα Επίθετα Παπανδρέου, Καραμανλή και Μητσοτάκη, οι οποίοι με κληρονομικές διαθέσεις μας κυβερνούν τα τελευταία 50 χρόνια και μας έχουν φτάσει εδώ που μας έφτασαν.....Νέους ανθρώπους λοιπόν με φρέσκες ιδέες......

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 2:40 μ.μ.

    γιαυτο ψηφιζω ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ

  1. Σταυριώτης.
    27 Ιουλίου 2010 στις 2:56 μ.μ.

    Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 9:54 π.μ.

    Εσύ είσαι καλύτερος;

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 6:41 μ.μ.

    Όλοι οι ΔΗΜΟΤΕΣ του Δήμου Βόλβης, πρέπει να δώσουμε μια απάντηση στον κ. Φραντζή:Η Αξιοπρέπεια μας ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ!!!!!! Τόσα χρόνια ο κύριος αυτός, εκμεταλλευόταν την οικονομική του ευρωστία και ΄΄αγόραζε΄΄ ψήφους, συνειδήσεις και συνεργάτες στην περιοχή της Ασπροβάλτας. Κάτι ανάλογο προσπαθεί και τώρα αφού προχθές σε επίσκεψή του στο Σχολάρι ΄΄έταξε΄΄ ένα μεγάλο ποσό για την Ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο κύριος αυτός μάλλον του αρέσει η ελληνική κωμωδία με τίτλο ΄΄Ο Μαυρογυαλούρος΄΄, εμείς θα τον ακολουθήσουμε; Ο Χ Ι

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 8:46 μ.μ.

    polyzoidou kai ksero pswmi, eleos pia me ton frantzi, o anthrwpos eina kafros malwnei me olous kai plakwnetai synexeia, einai psyxopathis. Toylaxiston i polizoidou einai aftharti kai dynamiki as dokimasoume kai gynaika mia fora.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 8:57 μ.μ.

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΑΝΤΖΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 9:01 μ.μ.

    swsta ola auta ! de diafwnw ! oloi ta idia skata einai, o enas xeiroteros apo ton allo! koproskula k kleftes tou kerata ! alla exw ena erwthma na 8esw. POION na pshfisoume ? e ?

  1. Interesting Drug
    28 Ιουλίου 2010 στις 1:44 π.μ.

    There are some bad people on the right
    There are some bad people on the right
    They're saving their own skins by
    Ruining other people's lives
    Bad, bad people on the right
    Young married couple in debt
    - ever felt had ?
    Young married couple in debt
    - ever felt had ?
    On a government scheme
    Designed to kill your dream
    Oh mum, oh dad
    Once poor, always poor
    La la la la la
    Interesting drug
    The one that you took
    TELL THE TRUTH - IT REALLY HELPED YOU
    An interesting drug
    The one that you took
    God, it really really helped you
    You wonder why we're only half-ashamed ?
    "Because ENOUGH is TOO MUCH!
    ...and look around ...
    ...can you blame us ? CAN you blame us ?”
    On a government scheme
    Designed to kill your dream
    Oh mum, oh dad
    Once poor, always poor
    La la la la la
    Interesting drug
    The one that you took
    TELL THE TRUTH - IT REALLY HELPED YOU
    An interesting drug
    The one that you took
    God, it really really helped you
    You wonder why we're only half-ashamed ?
    "Because ENOUGH is TOO MUCH!
    ...and look around ...
    ...can you blame us ? CAN you blame us ?

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 1:07 μ.μ.

    fratzh aneva kai kantous rompa olous tous progenesterous dhmarxous....allakse ta ola,OLA!!!deikse oti ola mporoun na ginoun an vgaleis apo mprosta to proswpiko sumferon!!!!agapaw fratzh kai den exw sumferon apo auto......ta pramata fainontai!!!!apo mona tous!!!!!toulaxiston autos ekane KATI pou einai polu kalutero apo to TIPOTA pou egine ston stavro!!!!goustarw re,goustarw!!!
    "anwnumos extros tou gay0village news"

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share