ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ



ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Ρεντίνας διακηρύσσει την, με ανοιχτή δημοπρασία, επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Δ.Δ.ΣΤΑΥΡΟΥ», με προϋπολογισμό 445.000,00€ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από Έκτακτα Έσοδα και Ίδιους Πόρους.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010 και ώρα 10:00 π.μ. (ώρα λήξη της υποβολής προσφορών) με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν.3669/08 σε έντυπο προσφοράς της υπηρεσίας.

Στη δημοπρασία γίνονται δεκτές εργοληπτικές επιχειρήσεις - κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων, εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ 1ης(για εντός ή εκτός νομού), 2ης (για εντός ή εκτός νομού), 3ης (για εντός νομού) τάξης και Α2 τάξη με αναβάθμιση ορίου για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ή προερχόμενες από κράτη μέλη της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ. ή της Σ.Δ.Σ. του Π.Ο.Ε. όπου τηρούνται επίσημοι κατάλογοι αναγνωρισμένων εργοληπτών και ανήκουν σε αντίστοιχη κατηγορία ή αποδεικνύουν ότι έχουν εκτελέσει παρόμοια έργα.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους επτά χιλιάδων εκατόν πενήντα έξι Ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτών(7.156,85€) και ισχύς τουλάχιστον 6 μηνών και 30 ημερών από την ημερομηνία δημοπράτησης.( άρθρο 24 παρ.2,3 του Ν.3669/08)

Η προθεσμία για την περαίωση του έργου ορίζεται σε οκτώ(8) ημερολογιακούς μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.

Οι ενδιαφερόμενοι δύναται να ενημερωθούν για τα συμβατικά τεύχη της μελέτης (διακήρυξη, τιμολόγιο, προϋπολογισμός, ειδική συγγραφή υποχρεώσεων, τεχνική περιγραφή του έργου, και οικονομικής προσφοράς), από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μέχρι και την Πέμπτη 19/08/2010 και να παραλάβουν αντίγραφο με δική τους δαπάνη. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.



O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΝΤΙΝΑΣ

Στοΐτσας.Θ. Αντώνιος


date Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

8 χωριατάκια to “Απάντηση δημάρχου Ρεντίνας για τον παιδικό σταθμό!!!”

  1. Ανώνυμος
    22 Ιουλίου 2010 στις 12:31 π.μ.

    ΠΟΛΥ.............ΩΡΑΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!
    ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΑΠΌ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΟΥΤΕ Ο ΦΡΑΤΖΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ!
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ;
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ.

  1. Ανώνυμος
    22 Ιουλίου 2010 στις 10:24 π.μ.

    Ωραία τα λόγια για τον παιδικό σταθμό αλλά θα πρέπει να μας εξηγήσει και για τις εργασιακές συνθήκες και συμπεριφορές για μέρος των εργαζομένων του παιδικού σταθμού από τον Δήμο Ρεντίνας σε θέματα εργασιακά-μισθοδοσία-ασφάλιση-τρόπος πρόσληψης υπαλλήλων. Είναι γνωστό ότι δουλεύει μέρος των εργαζομένων χωρίς ασφάλιση, που είναι παράνομο αλλά και χωρίς σύμβαση που επίσης είναι παράνομο και είναι άξιο λόγου το πώς δουλεύουν χωρίς πρόσληψη, και είναι λογικό να μην αναγνωρίζετε και η προϋπηρεσία τους από την στιγμή που δεν έχουν σύμβαση και δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την προϋπηρεσία τους σε έναν ενδεχόμενο διαγωνισμό, δηλαδή χρόνια χαμένα… αλλά μέσα στην ανεργία του καθενός τον πατάνε στον κάλο με τα θα και με δεν ξέρω τι άλλο ….

    Θα τους άρεσε να συμπεριφέρονται έτσι στα δικά τους παιδιά?????? Όχι βέβαια…

    Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του παιδικού δεν γνώριζε τίποτα; Θα πείτε ποιος ήταν πρόεδρος της σχολικής επιτροπής…. Εύκολο να το βρει όποιον τον απασχολεί. Και φυσικά δεν θα εκπλαγεί όταν ανακαλύψει το όνομά του.

    Έτσι συμπεριφέρονται και αντιλαμβάνονται φαίνετε οι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι που ευαγγελίζονται τον σοσιαλισμό και να υπερασπίζουν το κοινωνικό κράτος στα λόγοι και για το θεαθήναι, να προσλαμβάνουν υπαλλήλους κάτω από το τραπέζι, χωρίς σύμβαση ή να συνεχίζουν να εργάζονται ενώ έχει λήξη η σύμβασή τους και δεν την ανανεώνουν και ανασφάλιστοι αφού δεν έχουν πρόσληψη και τους υπόσχονται τα θα… και χρόνια εργασίας που δεν υπολογίζονται πουθενά... σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς που έχει υπό την εποπτεία του ο Δήμος Ρεντίνας, τον παιδικό σταθμό… φανταστείτε τι γίνετε και στους υπόλοιπους τομείς…

  1. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
    22 Ιουλίου 2010 στις 12:47 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12,31 ΜΕ ΠΟΙΟΝ Η ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΤΟΙΤΣΑΣ Η ΟΤΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΧΟΥΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΙΕΡΑΡΧΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.( ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΕΛΑΔΑΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

  1. Ανώνυμος
    22 Ιουλίου 2010 στις 11:44 μ.μ.

    EΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΧΕΣΤΗΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΟΙΤΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΕ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥ!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ...

  1. lakis galiouris.
    23 Ιουλίου 2010 στις 10:47 π.μ.

    Ανώνυμος
    22 Ιουλίου 2010 11:44 μ.μ.

    ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ
    22 Ιουλίου 2010 12:47 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ BOLG.

    ΤΟ 1945 ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ( ΜΕΛΟΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ 93 ).

    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ:
    ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ.
    ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ..

    ΖΗΜΙΕΣ:
    ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ Η ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Η ΥΔΡΕΥΣΗ κτλ.

    ΛΙΓΟΤΕΡEΣ ΖΗΜΙΕΣ:
    Ο ΝΑΥΠΗΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ.
    ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ 2 ΑΝΑMΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛEΙΑ.

    ΑΙΤΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΠΕ:
    ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΧΟΛEΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.......!

    ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ:
    ΘΕΛΩ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ....! ( ΓΕΛΩΝΤΑΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΣΤΟ VIDEO ΕΙΠΕ: ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ 50. )

    ΤΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:
    1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    2. ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ.
    3. ΟΡΑΜΑ.

    ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛEΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ.
    ΕΙΜΑΙ 56 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 6 ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ...
    ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΡΑΞΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ, ( ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΟΣ ).
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΕΘNΙΚH ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΦΙΛΙΚΑ.

    ΛΑΚΗΣ ΓΑΛΙΟΥΡHΣ

  1. Ανώνυμος
    25 Ιουλίου 2010 στις 6:21 μ.μ.

    ma ta lefta ipotithete oti ta exoune. ean oxi ? ta fagane? mia mataia eisoun xilies leksis .prota mas ta ipe proforika tora mas ta dini grapta erga den wlepo.pios ergolawos tha analawi choris pliromi ,xasos tha prepi na einai.tora me ton kaligrati as wgi enas tis prokopis giati i diki mas mono na trone kseroune.ida tis proalles tin ekmpompi menoume ellada me afieroma asprobalta-brasna-olimpiada....kai o stavros alla ti na diksi,tis kainourgies lampes ston pesodromo pou na ton kanei o theos pesodromo ,tis paidikes xares pou olles exoune ginei eripia ektos apo aytin poy einai apenanti apo to i.k.a tin kathariotita tou xoriou,tis diawasis peson pou theloune ligaki wapsimo ta polla mas ta night club ? ti apo ola gia

  1. Ανώνυμος
    25 Ιουλίου 2010 στις 6:24 μ.μ.

    kirie laki simfono apolita alla distixos einai poli ligi pou skeftonte pragmatika etsi distixos kai enas koukous den ferni tin aniksi.

  1. Ανώνυμος
    26 Ιουλίου 2010 στις 11:26 μ.μ.

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΦΡΑΤΖΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share