Βροχερό ήταν αυτό το τριήμερο στην περιοχή μας αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν επηρέασε τον κόσμο που ήρθε εδώ για να διασκέδαση και να κάνει το μπάνιο του. Βέβαια ούτε εμάς μας επηρέασε αφού την Παρασκευή και το Σάββατο όπως και την Κυριακή τα beach bars της περιοχής ήταν γεμάτα!

Την Παρασκευή το βράδυ η υψηλή θερμοκρασία γέμισε τα beach bars στον Σταυρό, στα Βρασνά και την Ασπροβάλτα! Την Παρασκευή που τα μαγαζιά έχουν κόσμο αλλά τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, προσέξαμε ότι στο Άκτιο (Σταυρός) η μουσική κινείται κυρίως σε pop ρυθμούς με τραγούδια ελληνικά και ξένα. Πηγαίνοντας προς τα Βρασνά η μουσική στις Κυκλάδες δεν έχει μάλλον καμία συνοχή αφού την ξένη pop ακολουθεί η ελληνική λαική μουσική και επιστρέφει σε hip hop και r’n’b ήχους για να καταλήξει σε τραγούδια της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά τα οποία χορεύει πάνω στο bar ένας παχουλός τύπος που μοιάζει να τον ξέχασε το τσίρκο που ήταν στην περιοχή. Συνεχίζοντας προς Ασπροβάλτα και στο Versus η μουσική κινείται και εδώ σε pop, hip hop, r’n’b αλλά και mainstream dance ρυθμούς. Μας ενόχλησε ωστόσο και εδώ η απότομη εισαγωγή λαικών τραγουδιών σε στιγμές που κατά την γνώμη μας δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα.

Όσον αφορά το service στο bar αλλά και στο υπόλοιπο μαγαζί, κατά την γνώμη μας, στο Versus είναι το πιο γρήγορο και πιο ευγενικό, στις Κυκλάδες το bar είναι ικανοποιητικό αλλά το υπόλοιπο service χρειάζεται βελτίωση και στο Άκτιο είναι αρκετά ικανοποιητικό. Το Roxy από την άλλη μπορεί άνετα να διεκδικήσει τον τίτλο του χειρότερου service στην περιοχή του Στρυμονικού!

Δεν θα θέλαμε να ξεχάσουμε να αναφέρουμε και τα café – bar, “Mαγική αυλή” και το “City” στον Σταυρό όπου οι κάτοικοι της περιοχής κυρίως απολαμβάνουν τον καφέ τους αλλά και το ποτό τους. Στην “Μαγική αυλή” προτιμάται η ελληνική έντεχνη μουσική και το service είναι αρκετά ικανοποιητικό ενώ το “City” προτιμάει την ξένη εμπορική μουσική και το service είναι επίσης ικανοποιητικό.

Το Σάββατο οι παραλίες της περιοχής ήταν γεμάτες από νωρίς με τουρίστες από τις γύρω βαλκανικές χώρες αλλά και αρκετούς Θεσσαλονικείς και Σερραίους.
Το βράδυ παρά την έντονη βροχή τα beach bars παρέμειναν γεμάτα με τον κόσμο να διασκεδάζει ασταμάτητα μέχρι το πρωί!



Την Κυριακή τα beach bars και οι παραλίες ήταν γεμάτες παρά την συννεφιά και τις ψιχάλες ανά διαστήματα ενώ οι ταβέρνες της περιοχής ήταν ασφυχτικά γεμάτες μέχρι το απόγευμα. Προτιμήσαμε να διασκεδάσουμε με τους Vegas όπου μας έκανε εντύπωση η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αλλά και η αδυναμία του συγκροτήματος να παρουσιάσει κάτι που να πλησιάζει σε αυτό που παρουσιάζεται στο cd τους ή έστω να παρουσιάσουν κάτι ενδιαφέρον.
Δυστυχώς μάλλον μας έκαναν και βαρεθήκαμε…

date Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

0 χωριατάκια to “Βροχές, αστραπές και χορός μέχρι το πρωί!!!”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share