Έτυχε να πάμε ξανά σε νυχτερινό μαγαζί που ήταν καλεσμένα κάποια μοντέλα και όπως και τότε έτσι και αυτήν την Κυριακή στις Κυκλάδες αναρωτηθήκαμε τι ακριβώς εξυπηρετούν μερικά μοντέλα τα οποία στέκονται μέσα στο μπαρ, πίνουν το ποτό τους, χαζογελάνε και μιλάνε μεταξύ τους… Όπως και να έχει το θέμα την Κυριακή στις Κυκλάδες, οι τέσσερις κύριοι που καλέστηκαν να ανεβάσουν το κέφι και την λίμπιντο του θηλυκού πληθυσμού έφεραν σε πέρας μάλλον ικανοποιητικά το σκοπό τους αν και από όσο είδαμε από την παραλία όπου κάναμε μπάνιο, ήταν πιο πολύ τα αγοράκια που χόρευαν πάνω στο μπαρ παρά τα κοριτσάκια.

Την ίδια μέρα έγινε και το swimwear party της Ecstasy beach bar το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία στις μικρές ηλικίες έως 17 χρόνων και όσοι παρευρέθησαν διασκέδασαν αρκετά!


Η Δευτέρα ήταν μάλλον ήρεμη με μοναδικό περιστατικό την ανατροπή ενός αυτοκινήτου στον Σταυρό μετά την στροφή κοντά στο beach bar Yabanaki. Αρχικά έσπευσε το λιμενικό να εξακριβώσει τι συνέβη και στην συνέχεια έσπευσαν 2 περιπολικά και 2 ασθενοφόρα. Ο οδηγός έφυγε από τον δρόμο του γιατί ήταν πολύ μεθυσμένος.





Μιας και αναφέραμε το Yabanaki, πρέπει να αναφέρουμε και το beach party της Τρίτης όπου η παραλία γέμισε από Σταυρινούς αλλά και πολλούς Θεσσαλονικείς, Ασπροβαλτιανούς και Βρασνούς. Ελπίζουμε όλοι να διασκέδασαν τόσο όσο διασκεδάσαμε και εμείς και να βούτηξαν στο νερό να δροσιστούν όπως κάναμε και εμείς!!!





*Μπορεί να είμαστε σεμνότυφοι εμείς ή να μεγαλώσαμε και να βλέπουμε τα πράγματα από άλλη οπτική, ξέρουμε όμως ότι αν βλέπαμε την ανήλικη κόρη μας επάνω σε μπαρ με φούστα και τα πόδια ανοιχτά να συνομιλεί προκλητικά με γνωστό πια μπαρμαν του Versus και να προσπαθεί να του βγάλει την βερμούδα, θα είχαμε πάει από καρδιακό επεισόδειο.

*Μπορεί ο Σωκράτης απο το Versus να άργησε αλλά αυτό το σαββατοκύριακο τον είδαμε χωρίς το μπλουζάκι αρχικά, δυο τρεις φορές επέδειξε τα οπίσθιά του και μια φορά την αποτριχωμένη ηβική του περιοχή και ευτυχώς σταμάτησε εκεί!!!

*Αναρωτιόμαστε τέλος αν είναι η εταιρεία που μαζεύει τα σκουπίδια αυτή που αργεί να αδειάσει τους νέους κάδους ή αν είμαστε εμείς όλοι που τα πετάμε έξω από τους κάδους? Μήπως πρέπει να το δούμε το θέμα αυτό όλοι μας, και εμείς αλλά και η δημαρχεία, γιατί είναι αντιαισθητικό και επικύνδινο με τέτοιες θερμοκρασίες!!!

date Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

4 χωριατάκια to “Νεα των ημερών!!!”

  1. Ανώνυμος
    14 Ιουλίου 2010 στις 4:52 μ.μ.

    e twra ama asxoleisai me ton swkrath kai thn idiaiterh perioxh tou einai na mhn se pw gay?kai ta agorakia stis kuklades?pio gay.....den ginetai
    "anwnumos extros tou gay-village news?"

  1. Village's News
    14 Ιουλίου 2010 στις 10:06 μ.μ.

    Αγαπητέ ανόητε ανώνυμε εχθρέ,

    φαντάζομαι νομίζεις ότι υπάρχουν μόνο άντρες στον κόσμο αυτό αλλά θα σε ταράξουμε λίγο γιατί θα σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν και γυναίκες που τους ενδιαφέρει ο Σωκράτης και ο κάθε Σωκράτης. Όσο για τα αγοράκια στα Βρασνά εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Μήπως ήσουν κι εσύ ένας από αυτούς πάνω στο μπαρ και για αυτό έστειλες το μήνυμα ή μήπως σε ενοχλεί που γίνετε λόγος για τον Σωκράτη?
    Όπως και να έχει, περαστικά σου.

  1. Ανώνυμος
    15 Ιουλίου 2010 στις 3:27 π.μ.

    ti zori travas esi re vlaka.ego thelo na matheno gia to kafto kolaraki tou sokrati kai na pigeno sto versus na ton kitao kai na xino

  1. Ανώνυμος
    15 Ιουλίου 2010 στις 3:29 μ.μ.

    egw lew na allakseis onomasia kai na to kaneis gaynews.blogspot.com
    aderfara anwstavrine

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share