O ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ρεντίνας, κ. Τσουραλάκης Αλέξανδρος, απέστειλε στο Strymonikos Online την παρακάτω πολύ σημαντική επιστολή την οποία και το portal δημοσίευσε αυτούσια.


----------------------------------------------------------------------



Επιστολή ενημέρωσης των Δημοτών του Δήμου Ρεντίνας

Από τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύβουλο και μέλος της Δημαρχικής Επιτροπής (μέχρι 15/07/2010) Τσουραλάκη Αλέξανδρο.

Αγαπητοί συνδημότες, θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω για κάποια ζητήματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στον Δήμο μας.

Ήμουν μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής από τις 01/01/2009 του Δήμου Ρεντίνας, μέχρι τις 15/07/2010. Η εκλογή μου ήταν ομόφωνη από όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Όσο ήμουν μέλος της Δημαρχιακής, έκανα λεπτομερή έλεγχο σε όλα τα τιμολόγια του Δήμου και τις δαπάνες.

Τον 1,5 χρόνο που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Δημαρχικής, έχω συγκρουστεί επανειλημμένα με τον Δήμαρχο πάνω σε ζητήματα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης. Η συμπεριφορά μου αυτή δεν άρεσε στον Δήμαρχο, ο οποίος δε θέλει συμβούλους με άποψη. Όλο αυτό το διάστημα έκανε ενέργειες προς την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και πέτυχε την καθαίρεση μου από την Δημαρχιακή Επιτροπή με έναν αμφιλεγόμενο νόμο της Ν. Δημοκρατίας. Την καθαίρεση μου, μου την κοινοποίησε στις 15/07/2010 με το αιτιολογικό ότι είμαι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και δεν μπορώ να συμμετέχω στην Δημαρχιακή Επιτροπή. Βέβαια τον νόμο τον εφαρμόζει όπως θέλει και θα ήθελα να σας αναφέρω χαρακτηριστικά το εξής:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχουν δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ο Στοΐτσας Γεώργιος και ο Λότσιος Γεώργιος, που έχουν να έρθουν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και δύο χρόνια. Ο νόμος λέει ότι Σύμβουλος που απέχει αδικαιολόγητα πάνω από 3 μήνες από τα συμβούλια, εκπίπτει από τη θέση του. Ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να το αναφέρει στην περιφέρεια για να μπουν άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στη θέση των παραπάνω. Ο Δήμαρχος όμως αυτό δεν το έκανε γιατί τον συμφέρει να λείπουν συνέχεια δύο Σύμβουλοι από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον νόμο τον έχει κάνει λάστιχο και τον εφαρμόζει όπως θέλει. Έχει υποβαθμίσει όλες τις επιτροπές του Δήμου και δεν υπολογίζει κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα ζητήματα τα οποία είναι τα εξής:

Στις 15/04/2010 ο δημότης Δημάκης Νίκος, κάτοικος του Δ.Δ. Βόλβης μας έκανε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα Θεσ/νίκης και την κοινοποίησε στην περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και στο Υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης. Στην μηνυτήρια αναφορά που έκανε εμπλέκει και την Δημαρχιακή Επιτροπή του Δήμου Ρεντίνας, της οποίας ήμουν μέλος μέχρι τις 15/07/2010. Ισχυρίζεται ότι φτιάξαμε μια δεξαμενή στην Μεγ. Βόλβη αξίας 61.500€ που πληρώθηκε σε έναν εργολάβο από τον Δήμο, αλλά δεν φτιάχτηκε ποτέ. Μετά από αυτήν την καταγγελία έκανα αίτηση στον Δήμο Ρεντίνας στις 10/05/2010 και ζήτησα κατάσταση με τα εντάλματα πληρωμής της ταμειακής υπηρεσίας από 01/01/2010 έως 30/04/2010 για να πάρω τα αντίγραφα και να κάνω έλεγχο για να δω αν ευσταθούν οι καταγγελίες του δημότη μας από τη Μεγ. Βόλβη. Ενώ έχουν περάσει πάνω από 2,5 μήνες, η Διοίκηση του Δήμου, Στοΐτσας Αντώνιος και Λιάμας Διαμαντής δεν μου δίνουν τα εντάλματα πληρωμής κατά παράβαση του νόμου.

Επίσης κάνω γνωστό στους Δημότες μας ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το 2007 πήραμε Δάνειο ύψους 1.200.000€ από την τράπεζα Μαρφίν. Το δάνειο το πήραμε για να πληρώσουμε τους προμηθευτές του Δήμου και τα χρέη που άφησε η Διοίκηση του Στοΐτσα Γεώργιου. Για το δάνειο αυτό πληρώνουμε κάθε μήνα δόση 10.000€ για 10 χρόνια.

Αγαπητέ Συνδημότη έκανα αίτηση στις 18/05/2010 και ζήτησα να μάθω που πήγαν τα χρήματα του Δανείου και ποιοι προμηθευτές και κατασκευαστές έργων πληρώθηκαν από το δάνειο αυτό. Πέρασαν δύο μήνες και η Διοίκηση του Δήμου Στοΐτσας Αντώνιος και Λιάμας Διαμαντής αρνούνται και σε αυτό το θέμα να μου απαντήσουν και να μου χορηγήσουν τα στοιχεία που ζητάω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να ασκήσω τα καθήκοντα μου ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Επειδή κωλυσιεργούν και δεν μου δίνουν τα στοιχεία που θέλω, έστειλα αναφορά στην Γενική Γραμματεία της Περιφέρειας στις 28/06/2010 αλλά μέχρι σήμερα απάντηση δεν πήρα.

Τους καταγγέλλω δημόσια για την αλαζονική τους συμπεριφορά, προεκλογικά μιλούσαν για διαφάνεια και χρηστή διοίκηση και τώρα πράττουν άλλα. Αν δεν μου δώσουν τα στοιχεία που ζητάω τις επόμενες μέρες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη



Με τιμή
Τσουραλάκης Αλέξανδρος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ρεντίνας

date Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

53 χωριατάκια to “Επιστολή ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Τσουραλάκη Αλέξανδρου”

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 9:38 π.μ.

    TA IDIA PANTELAKH MOU, TA IDIA PANTELH MOU.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 1:22 μ.μ.

    Α ΡΕ ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΞΕΔΕΡΦΙΑ(ΟΙ ΣΤΟΙΤΣΙΔΕΣ) ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ;

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 2:35 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ?ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΧΝΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 3:31 μ.μ.

    ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΔΕΙΤΕ strymonikos.net. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΩ ΑΠΕΡΓΕΙ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 4:31 μ.μ.

    POSO MEGALOS MALAKAS EINAI O ANAKSARTITOS KSERI OTI ME AFTA POY GRAFI THA TOY PAROYN KAI TA SOBRAKA.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιουλίου 2010 στις 11:15 μ.μ.

    ΚΟΥΚΟΥΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 12:25 π.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟΣ ΝΕΤ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗ Ή ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 2:20 μ.μ.

    Ο ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΤΟ 1.200.000, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ?.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ? ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 5:54 μ.μ.

    Ο ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΔΕΞΙΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ;

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 7:43 μ.μ.

    klasikoi ellines malakes oloi sas !! -ektos apo ton teleutaio- oloi oi alloi kollisate stis suxgronismenes dhmosieuseis k se alles paparies anti na anarwth8eite -an k de xreiazetai, kseroume- poios efage ta lefta tou daneiou !!! eleos auth h kolonootropia !!!

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 8:44 μ.μ.

    Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 2:20 μ.μ. Ο ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΓΡΑΠΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΡΩΤΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΤΟ 1.200.000, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ?.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟΙΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ? Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ? ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.



    sostos + 100.

    tipota apo osa rotise o Tsouralakis den apantithike.
    apo pote ta ikonomika tou dimou ine prosopika dedomena;
    koroida pousaste oli sas.
    bravo ston Tsouralaki.

  1. Ανώνυμος
    28 Ιουλίου 2010 στις 10:01 μ.μ.

    ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟ.ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΣ!!!ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

  1. Ανώνυμος
    29 Ιουλίου 2010 στις 12:13 π.μ.

    an upirxan merikoi akoma san ton tsouralaki o kosmos tha itan polu diaforetikos...sigoura kaluteros...alla otan to mualo kapoiou einai toso kollimeno se auta pou tou exei mathei o klistomualos perigiros tou,oste na einai anikanos na skeftei to profanes k na krinei poios einai o karagiozis k o pseftis apo auton pou pragmatika dinetai se enan agona xoris prosopiko ofelos alla me prosopiko kostos...tsouralaki apla stamata na asxolisai...xamenos kopos me megalo kostos...astous ekei pou einai...den einai gia tipota parapano...sto pato tha iste mia zoi me ton tropo skepsis sas...klistomialoi oloi sas!!!

  1. Ανώνυμος
    29 Ιουλίου 2010 στις 1:30 μ.μ.

    δεν πηρα καμια απαντιση για το θεμα του φωτισμου τα σχολεια.γιατι αραγε!Δεν φτανουν τα λευτα για 5 λαμπες????????????????????ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

  1. Ανώνυμος
    29 Ιουλίου 2010 στις 3:17 μ.μ.

    Ανώνυμος
    29 Ιουλίου 2010 12:13 π.μ.

    Den tha sou kani to hatiri, allou ta kolpa. xa xa xa xa xa.

  1. Ανώνυμος
    29 Ιουλίου 2010 στις 3:43 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 12:13 ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ,ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ, ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΤΟΥ ΓΙΑΡΟΥΖΕΛΣΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ.

  1. Ανώνυμος
    30 Ιουλίου 2010 στις 11:00 μ.μ.

    Εσύ που θες Φραντζή για Δήμαρχο, πρέπει να είσαι πολύ Λεβέντης.....Τίποτα άλλο.
    Υ.Γ.:Αφού τον λατρεύεις τόσο, τώρα που θα χάσει τις εκλογές και μετά από 20 και βάλε χρόνια θα βρεθεί στην ΄΄βιοπάλη΄΄, κάνε μια αίτηση να σε πάρει εργάτη να τον απολαύσεις και αν τον αντέξεις μια ώρα, έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη ΛεβεντοΜακάκα μου με τον Φράντζη τον ήρωά σου....

  1. Ανώνυμος
    31 Ιουλίου 2010 στις 2:26 π.μ.

    Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980! ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ! ΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΦΡΑΝΤΖΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΕΛΟΥΔΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ.. ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ... ΔΕΙΤΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΣΑΣ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΣΠΟΒΑΛΤΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Η ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΑ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΠΑΝΩ Σ΄ ΑΥΤΗΝ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΙΝΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΞΥΠΝΗΣΤΕ--> ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...

  1. Ανώνυμος
    31 Ιουλίου 2010 στις 9:02 π.μ.

    Τι βελούδο έχει κάνει στην Ασπροβάλτα και στα Βρασνά ο Φραντζής; Το ότι οι κάτοικοι της(πέραν των Ντόπιων & Συγγενών του Φραντζή)πίνουν νερό από σωλήνες Αμιάντου; Το ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της(μόνιμων), είναι χωρίς αποχέτευση(πέραν των Ντόπιων & Συγγενών του Φραντζή), το ότι οι περισσότεροι δρόμοι είναι χωματόδρομοι, το ότι τα τέλη ύδρευσης είναι διπλάσια από του Σταυρού, το ότι οι Ντόπιοι και οι Συγγενείς του Φραντζή πληρώνουν μόνο πάγια στην ύδρευση και οι υπόλοιποι θνητοί τα μαλιοκέφαλα τους...Πού είδες το βελούδο βρε Σταυρινέ; Μήπως εννοείς την Παραλία; Κοίταξες ποτέ πόσα χρήματα δόθηκαν; Από που αγοράστηκαν όλα αυτά τα υλικά; Το ότι μέχρι και σήμερα τόσα χρόνια μετά δε λειτουργούν όλα τα Συντριβάνια; Μήπως ήσουν χτες στην Ασπροβάλτα να δεις τη διαμαρτυρία που έκαναν οι κάτοικοι του Οικισμού της Ριβιέρας, όπου ξεσήκωσαν την Ασπροβάλατα με τις φωνές τους για το ότι ο ΄΄μεγάλος Δήμαρχος(κατά τη φαντασία σου)΄΄ τους έφερε τα σκουπίδια της περιοχής στις αυλές τους; Μήπως έχει διαβάσει πόσα εκατομμύρια ΕΥΡΩ ΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, έχουν δαπανηθεί(στη φαντασία-άρα και σε ύποπτες τσέπες) για ένα κολογήπεδο καινούριο (γεφύρι της Άρτας) που ετοιμάζει εδώ και 15 χρόνια ο ΄΄μεγάλος Δήμαρχλος(κατά τη φαντασία σου)΄΄; Και συ που μιλάς για χάλι της Ασπροβάλτας πριν της Δημαρχίας του ΄΄μεγάλου Δημάρχου(κατά τη φαντασία σου)΄΄ ένα σου λέω ότι τότε η Ασπροβάλτα ήταν πιο καθαρή, με πιο όμορφο πάρκο, με ιδιόκτητο ασθενοφώρο, με τοπικό γραφείο της Δ.Ε.Η.(σήμερα τρέχεις στο Λαγκαδά αν θες οτιδήποτε) και σίγουρα με περισσότερο πράσινο.......
    Υ.Γ.:Αν πραγματικά μετά από αυτά επιμένεις, τότε έλα εδώ στα Βρασνά υπάρχει ένας καλός Στρατιωτικός Οφθαλμίατρος θα σου λύσει το πρόβλημα με τα μάτια σου, αν και εγώ πιστεύω αλλού είναι το πρόβλημά σου φίλε από το Σταυρό που πληρώνεις τα μισά Δημοτικά τέλη, το μισό Νερό και τα μισά πεζοδρόμια με εμένα που μένω στα Βρασνά και έχω δήμαρχο τον έναν, τον μοναδικό, τον δημοκράτη Άγγελο Φραντζή!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Ανώνυμος
    1 Αυγούστου 2010 στις 4:45 μ.μ.

    ntaks esu pies metalliko neraki me ksudi mesa gt emeis tha psifisoume fratzh k auta me tis apoxeteuseis tha ta xusoume sthn aulh sou gia na luthei to provlhma.....

  1. Ανώνυμος
    1 Αυγούστου 2010 στις 5:19 μ.μ.

    επειδη οι νεοι συνδυμοτες μας δεν ξερουν εκτος ολων σωστα προανεφερες οτι αν εχεις αλη αποψη απο τον δημοκρατη φραντζη δεν βρισκεις δουλεια αν δεν σκυψεις να τον παρακαλεσεις ,θα κυνηγηθει ολο σου το σοι ,και αν δεν συμορφοθεις θα φας και ξυλο

  1. Ανώνυμος
    1 Αυγούστου 2010 στις 5:24 μ.μ.

    Τι βελούδο έχει κάνει στην Ασπροβάλτα και στα Βρασνά ο Φραντζής; Το ότι οι κάτοικοι της(πέραν των Ντόπιων & Συγγενών του Φραντζή)πίνουν νερό από σωλήνες Αμιάντου;

    ORE MEGALE. TOTE GIATI O KARKINOS THERIZI STO STAVRO KEOXI STIN ASPROVALTA ; ALOU TAKOLPA MORO MOU. DEN PIANOUNE ALLO. 2010 EHOUME.

    GO FRANTZI GO.

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 12:04 π.μ.

    Αν έχεις ρε μάγκα τα ΄΄απίδια΄΄ έλα αύριο στο Γραφείο τουν Οικισμού ΄΄Αμπελάκια΄΄ για να σε ξεναγήσω μία - μία τις οδούς που έχουν αμίαντο σωλήνα πανίβλακα νοσταλγέ του Φραντζή!!!! Δεν ανέχομαι από κανέναν ΒΛΑΚΑ σε θέματα υγείας να με πουλάει ΄΄μαγκιές΄΄ και θεωρείες για το σε ποιθα εποχή ζούμε....2010 πανίβλακα και όμως πίνουμε νερό από σωλήνες αμιάντου. Ελα λοιπόν στο γραφείο να σε ξεναγήσω που έχει αμίαντο...Εξυπνάκια νοσταλγέ της Χούντας που λυμαίνεται τον Δήμο Αγίου Γεωργίου ΕΔΩ και 20 χρόνια!

  1. ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΙΑΝΟΣ.
    2 Αυγούστου 2010 στις 9:07 π.μ.

    Ανώνυμος
    02 Αυγούστου 2010 12:04 π.μ.

    The aspire of the Tyrant is, allways to humiliate his subjects.

    ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.
    ΘΑ ΕΡΘΩ, ΑΜΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙΣ ΟΤΙ , ΠΡΩΤΑ ΘΑ PARHS ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ.

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 11:09 π.μ.

    re seis, pate kala? poios den kserei ayton ton provlimatiko anthrwpo pou dernei opoion exei antitheth apopsi kai den proskynaei to megaleio tou pasa? aytos eprepe na zei sthn epoxi ths xountas, kryvetai pisw apo to pasok giati etsi ton volevei, rwthste ki emas pou trwme ayton kai olous tous avlikous tou sthn mapa tosa xronia, lypamai pou leei pws einai pasok. Den kserw ton galamati, alla toulaxiston, einai neo paidi kai prepei na ton dokimasoume, an kai eimai pasok, frantzi den psifizw me tipota. ftanei pia!!!!!

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 5:01 μ.μ.

    Ανώνυμος
    02 Αυγούστου 2010 11:09 π.μ.


    Δηλαδή ρε Αϊνστάιν, να αλλάξουμε τον προβληματικό με μια γλάστρα ( Γαλαμάτη ), όχι ευχάριστο δεν θα πάρουμε. Μας αρέσει ο Αντωνάκης.

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 9:11 μ.μ.

    na 8elei o filos pou menei asprovalta i vrasna -de kserw- na sas anoiksei ta matia peri frantzi k na mh 8elete !! ti na pw, pshfiste ton to mlka fate ton k eseis sthn mapa, se liga xronia 8a r8eite sta logia tous ... ama ton uposthrizane 8a tous krazate giati 8a prow8ousane diko tous atomo k oxi kanenan apo tous upoloipous! katadiki na zeite mesa sthn kolokatastasi, fate loipon ta skata KAI tou frantzi k skaste !!!

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 10:57 μ.μ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ?ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΩΣΕ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ-ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΝΤΖΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ο "ΑΡΧΟΝΤΩΧΩΡΙΑΤΗΣ"ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
    ΓΕΛΙΟ

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 11:51 μ.μ.

    Μη χάνετε τη ψυχραιμία σας, Δούλοι του Φραντζή!!!!! Αρχίστε να βολεύεστε με την ιδέα ότι θα χάσετε όλα αυτά που είχατε.....Τέρμα η ΔΙΑΠΛΟΚΗ, τέρμα οι ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ της ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ!!!!!!! Όλα τα Βρασνά θα μαυρίσουν τον ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. είμαι και είμαι περήφανος για αυτό και μην ακούσω κανένα να λέει ότι ο Φραντζής είναι ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί τρελένομαι...ο άνθρωπος από τους 9 συμβούλους που έχει οι 7 είναι ΧΟΥΝΤΑ...βγαίνει τόσα χρόνια σε έναν Δήμο που οι Δημότες του ψηφίζουν 58% Νέα Δημοκρατία και 10% Καρατζαφέρη!!!!

  1. Ανώνυμος
    2 Αυγούστου 2010 στις 11:54 μ.μ.

    Εσύ κολόμαγκα που ειρωνεύσαι με το μεταλικό νερό και τις αποχετεύσεις, αν έχεις ΄΄απίδια΄΄ κολόπαιδο έλα στην αυλή μου να τα πούμε...Διεύθυνση:Αμύντα 12....Σε περίμενω κολόπαιδο και αν θέλεις φέρε και το Δήμαρχο σου.........

  1. Φανατικός Σταυριώτης
    3 Αυγούστου 2010 στις 2:07 π.μ.

    Μάγκες εγώ ψηφίζω Αντώναρο, είναι ο πιο κατάλληλος από όλους. Είναι δήμαρχος με παπάρια και ότι λέει το κάνει πράξη. Oσο για τον Τσουραλάκη, σταματήσαμε να δίνουμε λογαριασμό στους κουμουνες από τις 28 Αυγούστου του 1949. Άμα δεν γουστάρουνε έχουμε και το νησάκι τις Oλυμπιάδας διαθέσιμο. Όσο για τον Φραντζή καλο θα κάνει να ψάξει να βρει καμια δουλειά.

  1. Ανώνυμος
    3 Αυγούστου 2010 στις 6:53 μ.μ.

    Πολύ έξυπνα άφησε ΄΄υπονοούμενα΄΄ ο φίλος με το έργο ΄΄Ο Αρχοντοχωριάτης΄΄΄....άλλη μια μαύρη σελίδα στο ΄΄μεγάλο Δημοτικό Έργου του Φραντζή΄΄!!!! Δεν τόλμησε ο άνθρωπος να πάει να ζητήσει μια ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ηθοποιούς για αυτή την αλητεία που έγινε και δυσφήμισε την ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα(όλα τα έντυπα ηλεκτρονικά κα μη το είχαν πρώτη είδηση)...και ξέρετε γιατί δε τόλμησε; Γιατί όλα τα καλόπαιδα ήταν ΄΄γόνοι΄΄ από το Ρένκιο και πώς θα παραδεχθεί ο ΄΄μεγάλος΄΄ δήμαρχος ότι υπάρχουν τέτοια ΄΄καλόπαιδα΄΄ από την Άρεια Φυλή Φραντζή!!!!!!! Ντροπή για τον Πολιτισμό, Ντροπή για την Ασπροβάλτα, Ντροπή για τον Στρυμονικό Κόλπο....
    Υ.Γ.:Στην ερώτηση που θα βρούμε το Δήμαρχο τέτοια ώρα η απάντηση είναι απλή:΄Η σε Χαρτοπαιχτική Λέσχη ή σε Μπαράκι....εύκολη η απάντηση.
    Ψήφο στη Βάσω ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ για έναν έντιμο Δήμο

  1. Ανώνυμος
    5 Αυγούστου 2010 στις 2:56 μ.μ.

    ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΤΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  1. Ανώνυμος
    5 Αυγούστου 2010 στις 6:32 μ.μ.

    Η χειρότερη φάρα ανθρώπων είναι οι κομμουνιστές με δεξιές τσέπες.....
    Ιδού τα παραδείγματα του Σταυρού,τους ξέρετε όλοι. Ο Τσουραλάκης, ο άλλος που δεν άφησε το παιδί του να σηκώσει τη σημαία στην παρέλαση, ο γνωστός ιδιοκτήτης κεντρικής ψαροταβέρνας...Αυτούς να φοβάστε...τους βολεμένους κομμουνιστές!!! Επανάσταση είναι μια έννοια που ούτε κατά διάνοια δεν ξέρετε τι είναι. Η επανάσταση κι η επαναστατική ιδεολογία απαιτεί θυσίες κι ανοικτά μυαλά που δυστυχώς η παράταξη τους δεν είχε ποτέ!!! Αιματοκύλησε τον τόπο για τη φιλοδοξία κάποιου τιποτένιου Νίκου Ζαχαριάδη και στέρησε από την μεταπολεμική Ελλάδα τα καλύτερα παιδιά της, που ήταν χωρισμένα στα δύο...Άραγε έχει πει κάποιος σε αυτούς πως αν επικρατούσαν τότε στο Γράμμο και στο Βίτσι, σήμερα η γυναίκα τους, η αδελφή τους ή η κόρη τους θα δούλευαν σε κάποιο κακόφημο μπαρ της Ιταλίας ή της Γερμανίας;;Μάλλον όχι!!!!

  1. Ανώνυμος
    7 Αυγούστου 2010 στις 2:00 μ.μ.

    ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗ, Ο ΔΕ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΛΟΥΦΑΞΕ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

  1. Ανώνυμος
    7 Αυγούστου 2010 στις 5:14 μ.μ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΝΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΕΡΓΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ??
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΡΓΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ..ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΟΙ???

  1. Ανώνυμος
    7 Αυγούστου 2010 στις 5:54 μ.μ.

    o en logw "aneksartitos" prin apo 4 xronia anevase stin eksousia ton diamanti kai ton antoni, aytous pou simera vrizei, pote ekane lathos????????? TOTE????? H TWRA???? na vgei kai na dwsei ekshghseis, aytos itan pou paresyre ton diamanti na katevei mazi me ton antoni. Twra tous kataggelei!!!! poious????? aytous pou oneireytike o idios ws thn pio idaniki morfh eksousias? Mipws itan kalytera na emene o prwhn? ti ginete epitelous? poion na pistepsoume?

  1. Ανώνυμος
    9 Αυγούστου 2010 στις 10:46 π.μ.

    ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ . ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΖΗΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΥΦΑΞΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .ΤΟ 1.200.000 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΤΕ Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΟΥΤΕ Η ΠΩΛΙΖΩΙΔΟΥ.

  1. Ανώνυμος
    10 Αυγούστου 2010 στις 7:01 μ.μ.

    ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ . ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ. ΖΗΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΥΦΑΞΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ .ΤΟ 1.200.000 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΤΕ Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΟΥΤΕ Η ΠΩΛΙΖΩΙΔΟΥ.


    filara ehis 1000% dikio.
    o Antonakis ine ena aftarhiko koproskilo, pou kani mono monologo. Dialogo den kani oute me tin gineka tou. rota opion thelis stin dimarhia pou doulevo.

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 9:46 π.μ.

    Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΣΤΟΙΤΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ?ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ
    Ο ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ?ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ?
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.
    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ!!!

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 10:20 π.μ.

    THELOUME NA MATHOUME POU PIGANE TA 1.200.000 EVROPOULA, TORAAAAAAAAAA
    I HITLERIKES MLKS ANIKOUNE SE ALLI EPOHI.
    DIMOKRATIA KE DIAFANIA TORAAAAAAAAAAAAAA.

    ZITO O FRANTZIS.

    FRANTZIS FOR PRESIDENT.

    OLI I DIMOTIKI IPALILI TOU STAVROU FSIFIZUME FRANTZI.
    THELOUME PISO TIN AKSIOOPREPIA MAS.

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 2:59 μ.μ.

    τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στο Φραντζη και τον Στοϊτσα?ο ενας ειναι ο δικτατορας του Αγ Γεωργιου και ο αλλος του Σταυρου.Και επειδη το ξένο είναι πιο καλο,διαλέξτε το εσείς οι υπάλληλοι του δημου Ρεντίνας.Οταν όμως θα αρχίσουν οι απολύσεις των αορίστου χρόνου και οι μεταταξεις σας στην Κολοπετεινίτσα να ζητήσετε το δίκιο σας από το καλό Πασοκ

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 10:49 μ.μ.

    Σοβαρευτείτε όλοι σας:Φραντζής, Όχωνος, Στοΐτσας Γεώργιος.....ΘΕΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ.!!!!! Σοβαρευτείτε και στείλτε τους στο Χρονοντούλαπο της Ιστορίας....Ένας ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ από τα ΒΡΑΣΝΑ.

  1. ALVANOS.
    12 Αυγούστου 2010 στις 5:45 μ.μ.

    ORE ANTONAKI POUNE MORO MOU TA 1.200.000 EVROPOULA. POUVOSKOUNE ORE;
    TI TAKANES THELOUME NA MATOUME EDO KE TORAAAAAAAAAAAAAAA.
    ESI ORE THA MPIS STOU HROUNONTOULAPOU TIS ISTOURIAS, OMOUS IMIS THA PLERONOUME 10.000 EVROUPOULA TOU MINA.
    THA NTOU TRELANOUTE TON k. ISANGELEA TSIS SALONIKIS ESIS I STOUITSIDES. KE I DIOU GIA KAKOURGIMA.
    GIA NA VGOUTE ATHOOS PREPI NA KLEPSOUTE PANOU APO 50.000.000 EVROPOULA. TETIO KSEFTILA DEN EHI OUTO ALBANIA.

  1. VOULGAROS
    13 Αυγούστου 2010 στις 1:06 π.μ.

    ALVANE EINAI MAZI ME TO XRIMATOKIVOTIO TOU SINETERISMOY O TSOURALAKIS ISOS KSERI KALITERA

  1. ALVANOS.
    13 Αυγούστου 2010 στις 9:30 π.μ.

    ORE ANTONAKI POUNE MORO MOU TA 1.200.000 EVROPOULA. POUVOSKOUNE ORE;
    TI TAKANES THELOUME NA MATOUME EDO KE TORAAAAAAAAAAAAAAA.
    VGALTA APO TO PORT MPAGTZ TSIS MERSENTEZ. SKASANE TA KAIMENIOULIA.
    TO ALVANIA EHI PIO DIMOKRATIA APO ANTONAKI.
    OLI ALVANI STAVRO MAVRISI KOLO ANTONAKI TSIS EKLOGES.

  1. Ανώνυμος
    14 Αυγούστου 2010 στις 1:11 π.μ.

    ο αντωνακης πηρε 1.200.000 ευρω. ο φρατζης που πηρε 2.000.000ευρω απο την εγνατια που τα επενδυσε στα γηπεδα στα παρκα κυκλοφοριακης αγωγης η στην πλατεια που τοσο ζυλευετε μαλλον βοηθησε τα καημενα τα αδερφια του και τον εαυτο του αφου ολα αγοραστηκαναπο τις μαντρες του και απο το σκυροδεμα που ειναι μεγαλομετοχος μακαρι να μην γινοταν ο καλλικρατης και σας τον χαριζαμε αλλα θα τον λουστουμε και μεις θα προτιμισω τα επομενα χρονια να διοικηση ενας νεος μορφωμενος και αφθαρτος πολιτικος και ολατα λαμογια ναπανε στο διαβολο και ιδιως ο αγραμματος και τραμπουκος φραντζης.

  1. δημητρα
    14 Αυγούστου 2010 στις 1:42 π.μ.

    στα συμβουλια της ασπροβαλτας καλα και εχει δυο συμβουλους απο την αντιπολιτευση και πολεμανε για το καλο του τοπου και οχι για την τσεπη τους οπως ολοι οι αλλοι. ειναιτ και γυναικες κοριτσια βαρατε εμεις μαζι σας

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2010 στις 1:17 μ.μ.

    Μάριος Βρασνά:Όποιος σκέφτεται ΄΄ακόμη΄΄ να ψηφίσει Φραντζή ας διαβάσει προσεκτικά το προεκλογικό του φυλλάδιο του 2006. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ από αυτά που γράφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ.(και τι να πρωτοθυμηθεί κανείς...το νέο Δημαρχείο, το νέο Νοσοκομείο, το Βιολογικό στα Βρασνά, την επέκταση του Σχεδιόυ Πόλης στην Ασπροβάλτα, τη νέα Μαρίνα, το νέο....................ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ)Τελικά πρέπει να είναι κανένας πολύ ΄΄ΜΑΚΑΚΑΣ΄΄ για να ΞΑΝΑψηφήσει Φραντζή, για αυτό οι φίλοι και φίλες από τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα ας ρωτήσουν πρώτα τους δημότες του Αγίου Γεωργίου και ........μετά να σκεφτούν τι να ψηφίσουν, γιατί ότι γυαλίζει ΔΕΝ είναι Χρυσός και στην προκειμένη περίπτωση είναι Κ Α Ρ Β Ο Υ Ν Ο!

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2010 στις 3:30 μ.μ.

    MΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ.Ο ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΑ ΒΡΑΣΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΠΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

  1. Ανώνυμος
    1 Σεπτεμβρίου 2010 στις 12:26 μ.μ.

    Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2010 1:17 μ.μ.

    i stavrini ilopoisane ta panta. xexexexexexexexexexexexe.

  1. Ανώνυμος
    2 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:29 μ.μ.

    stavros 1980-2010 anaptuksh mhden,erga mhden,ependush mhden,kleisimo epixeirhsewn,ptwsh tou tourismou,apomakrunsh twn dhmosiwn uphresiwn
    asprovalta 1980-2010 anaptuksh kai erga kai ependuseis k kainouries epixeirhseis kai anodos tou tourismou kai perissoteres dhmosies uphresies
    OPOIOS EXEI MATIA VLEPEI!!!!!!!

  1. Ανώνυμος
    8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 6:28 μ.μ.

    καθεστε και μαλωνετε για δημαρχο...εχουν πιαστει πολλες φορες να τα λενε οπως τους βολευει,ποτε ετσι ποτε αλλιως.ειναι λαμογια,πολιτικαντιδες,αναφερομαι στους σταυρινους,(μου θυμιζουν κοκαλη)ο φραντζης δινει και κανα κοκκαλακι για γλυψιμο,ασε ο γαλαματης που δεν εχει δουλεψει ποτε του. *ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ,ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ? ΑΡΑ ΠΕΤΑΝΕ

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share