Την παρακάτω ανάρτηση έκανε το blog adena-gr και επιθυμεί να την αναρτήσουμε και όλα τα blogs της Βορείου Ελλάδας.

----------------------------------------

Η ανάρτηση (καθώς και οι προηγούμενες και επόμενες) δεν είναι πληρωμένες διαφημίσεις, αλλά χρήσιμες πληροφορίες για τους αναγνώστες, και ενίσχυση του Ελληνικού Τουρισμού (Βορείων Σποράδων & Βόρειας Ελλάδας).


Παρακαλούνται οι φίλοι North Bloggers να αναδημοσιεύσουν to message.
Mutsos Gracias...

--------------------------------------------------------------------------------------


Όταν το adena-gr έβαλε αυτή την ανάρτηση πριν λίγο καιρό, έλαβε ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό mail με ερωτήσεις. Βλέπετε για τους κατοίκους της Μακεδονία και Θράκης, να βρεθούν σε 4 ώρες στα νησιά των Βορείων Σποράδων φθηνά και"απολαυστικά" ήταν κάτι σχετικά άγνωστο. Το "κύκλωμα" τους καθοδηγούσε να κάνουν το γύρω του κόσμου, και να πάνε με αυτοκίνητο μέσω Βόλου η Αγίου Κωνσταντίνου, κι από εκεί με φέρυ στη Σκόπελο για να δούνε τα σκηνικά του ΜΑΜΑ ΜΙΑ. Στο μεταξύ τους έβγαινε η ψυχή και άδειαζε το πορτοφόλι.




Με το πλοίο ANNA MARU (23730-26980-81) λοιπόν και με 70 ευρουλάκια, φεύγετε από τα Μουδανιά Χαλκιδικής, και απολαμβάνετε μια ημερήσια κρουαζιέρα με φαγητό και μουσική, σταματάτε στη Σκιάθο και στη Γλώσσα Σκοπέλου για μπανιο (και ότι άλλο προκύψει). Άμα γουστάρετε όμως μεγαλύτερη παραμονή, κάθεστε μερικές μέρες (και με τα λεφτά που γλιτώσατε από βενζίνες Φέρι μεταφορικά διόδια )) νοικιάζεται δωμάτιο αυτοκίνητο η μηχανάκι, και με το ίδιο εισιτήριο επιστρέφεται με το ANNA MARU , όποτε γουστάρετε (συζύγου επιτρέποντος).




http://adena-gr.blogspot.com/

date Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

2 χωριατάκια to “Από την Β. Ελλάδα στις Β.Σποράδες φθηνά και φανταστικά!”

  1. Ανώνυμος
    8 Ιουλίου 2010 στις 10:13 μ.μ.

    etuxe na taksidepsoume me to sigekrimeno karavi k mono pio ftina den mas bgike. pigenontas den sinantisame kalo kairo k kaname 7:30 wres gia tin skiatho, me autokinito tha itan pio grigora, oso gia to oikonomiko, to faei einai metrio os kako k oi times einai eksofrenikes, to koutaki i mpira eixe 3 euro. den tha to sinistousa se kanenan prosopika

  1. Ανώνυμος
    11 Αυγούστου 2010 στις 12:44 μ.μ.

    Η μη εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου Επικρατείας είναι ένα απλό ανώδυνο παιχνίδι για τους διπλωμάτες του Υπουργείου Εξωτερικών, που καλούνται να τις εκτελέσουν. Έτσι στο http://www.equal-rights-greece.com/metafrasi_prodikastikis_strasbourg.htm φαίνεται πολύ απλό: Επί δέκα χρόνια όπως διαπιστώνεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι πανέξυπνοι διπλωμάτες μέλη του Ανώτατου Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Εξωτερικών, αδιαφορούσαν για το διατακτικό των ακυρωτικών αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και επαναλάμβαναν απλά το ίδιο περιεχόμενο της προηγούμενης ακυρωθείσας πράξης τους, με άλλη με νέα ημερομηνία που είχε και πάλι τις ίδιες ακριβώς παρανομίες τους και την ίδια έλλειψη αιτιολογίας.

    Ξεκίνησε σαν απλό θέμα, κάτι σαν παιχνίδι με την τράπουλα. Εμείς παίζουμε και ο Ελληνικός λαός πληρώνει την αποζημίωση για την ηθική βλάβη που επιδικάζουν στον παθόντα πολίτη τα διοικητικά δικαστήρια. «Εμείς δεν πληρώνουμε τίποτα, δεν μας καταλογίζεται τίποτα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, είμαστε διπλωμάτες και δεν διατρέχουμε κανένα κίνδυνο».

    Όπως θα δείτε στο http://www.equal-rights-greece.com/metafrasi_prodikastikis_strasbourg.htm τώρα το παιχνίδι αυτό των διπλωματών, τα σπασμένα του οποίου πληρώνει ο ελληνικός λαός, μέσω της Εφορίας, φτάνει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όπως φαίνεται στην προδικαστική απόφαση περί παραδεκτού (πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε τυπικά παραδεκτή μια υπαλληλική υπόθεση, αυτή τη φορά λόγω της ιδιάζουσας θρασύτητας των οργάνων του Ελληνικού Κράτους, που όπως αναφέρει το Δικαστήριο έκαναν μια απλή αντιγραφή), το παραπάνω δικαστήριο του Στρασβούργου, θέτει πλέον προς την ελληνική κυβέρνηση ερωτήματα που δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν, με τρόπο που να καλυφθούν για μια ακόμα φορά οι πανίσχυροι διπλωμάτες μας.

    Τώρα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οδεύει προς μια σίγουρη καταδίκη της Ελλάδας, για παραβίαση του άρθρου 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (=δικαίωμα πρόσβασης στη δικαιοσύνη, όπως έχει ερμηνευτεί από τη νομολογία). Και δεν είναι μια απλή απόφαση π.χ. εναντίον του ΙΚΑ ή του ΤΕΒΕ ή της ΔΕΗ. Εδώ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα έχει πιάσει ένα πολύ μεγάλο ψάρι, το Υπουργείο Εξωτερικών, το θεματοφύλακα δηλαδή της τήρησης των διεθνών συνθηκών που έχει υπογράψει η χώρα μας, το οποίο θα είναι και ο δράστης της πιο χοντρής παρανομίας. Θα βγει δηλαδή μια καταδικαστική απόφαση που θα τη φέρνουν συνεχώς οι Ευρωπαίοι φίλοι μας στο τραπέζι, όταν εμείς θα προσπαθούμε να τους πείσουμε για τα δίκαιά μας στα μειονοτικά θέματα της Θράκης κλπ.

    Θα το εξηγήσει κανείς εγκαίρως στους πανίσχυρους διπλωμάτες μας;

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share