Φίλοι και φίλες,

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που κατά την Τουρκοκρατία είχατε φίλους Πασάδες και γιουσουφάκια και σας έδιναν δώρα, εσάς που είχατε φίλους Εβραίους και το ’40 που τους παίρνανε οι Γερμανοί μακριά σας άφησαν κάποια δωράκια, εσάς που κατά την διάρκεια της Κατοχής είχατε στενούς φίλους στην Κομαντατούρ και αυτό σας έκανε αμέσως το πιο “αγαπητό” άτομο στο χωριό και σας έδιναν οι συγχωριανοί σας δωράκια, εσάς και απευθυνόμαστε στις κυρίες, κυρίως, που είχατε φίλους στην Κομαντατούρ και αυτό σας έκανε το πιο “μισητό” άτομο στο χωριό αλλά σας έδιναν δωράκια οι Γερμανοί αξιωματούχοι, εσάς που για χρόνια οι φίλοι σας, σας φωνάζουν Σκρουτζ, ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΣΑΣ!!!

Η τιμή του χρυσού ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα σημειώνοντας ιστορικά ρεκόρ και οι χρυσές λίρες που με τόσο κόπο μαζεύατε όλα αυτά τα χρόνια μπορούν να πωληθούν πια σε πολύ καλή τιμή!!!

Έχεις χρυσές λίρες στο σεντούκι; Εξαργύρωσέ τις!

Συνέχισε την ανοδική του πορεία ο χρυσός για να κλείσει την Τετάρτη σε νέο ιστορικό υψηλό -σημειώνοντας ρεκόρ για 19η φορά από τις αρχές Νοεμβρίου- καθώς η αποδυνάμωση του αμερικανικού δολαρίου έναντι των ανταγωνιστών του συνεχίζει να τροφοδοτεί το αγοραστικό ενδιαφέρον για το πολύτιμο μέταλλο. Τα συμβόλαια του χρυσού σημειώνουν άνοδο 37% αυτό το έτος, ενώ καταγράφουν κέρδη στις 17 από τις 20 τελευταίες εβδομάδες. Το συμβόλαιο του χρυσού παραδόσεως Δεκεμβρίου κέρδισε 12,90 δολ. ή 1.1% για να ολοκληρώσει στα 1.212 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, ενώ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές αναρριχήθηκε έως τα 1.217,30 δολ. ανά ουγγιά σημειώνοντας και νέο ρεκόρ.

http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post9505.html


date Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

1 χωριατάκια to “Δεί δε χρημάτων - Δημοσθένης, Α' Ολυνθιακός, 20.”

  1. Ανώνυμος
    4 Δεκεμβρίου 2009 στις 3:26 μ.μ.

    re sis mia thia mou lene stin ikogenia oti ihe kripsi ena apo ekina ta lamarinenia ta koutia pou vazoun to tiri gemato lires sto ktima pou ihe ston Ano Stavro.
    Mipos na arhiso na psahno pali? Vre les?
    An dite kana giot sto limani ego tha eho vri tis lires

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share