Μ.Κ. Στρατωνίου - Π.Α.Ο. Δουμπιών 4-2
Με μία ακόμη εντός έδρας νίκη συνέχισαν τα Μ.Κ.Στρατωνίου την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Στρατωνίου προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Βαγιώνα με 1-0.

Στη συνέχεια έπειτα από σέντρα ακριβείας του Γιώργου Ξυδά, ο Στέλιος Στρούνης έκανε το 2-0 για την ομάδα του Στρατωνίου. Μετά από λίγα λεπτά η ομάδα του Στρατωνίου δέχτηκε 2 γκολ σε διάστημα 5 λεπτών, ισοφαρίζοντας η ομάδα των Δουμπιών.

Την ηρεμία στην ομάδα του Στρατωνίου έφερε και πάλι ο Γιώργος Βαγιωνάς με δυνατό σουτ σημειώνοντας το 3-2. Το παιχνίδι καθάρισε για λογαριασμό της ομάδας του Στρατωνίου ο Στέλιος Στρούνης κάνοντας το 4-2.

Επόμενη αγωνιστική μετά τις γιορτές!

Οι συντάκτες της ιστοσελίδας μας εύχεται σε όλους τους παίχτες της ομάδας μας, καλές γιορτές!


Άλμα ανόδου από το Στρατώνι

Νέα μεγάλη νίκη για το Στρατώνι με 80-68 στην έδρα του επί του Ασβεστοχωρίου, με την οποία παραμένει στην κορυφή αήττητο.


Η ομάδα μας παρά το μουδιασμένο ξεκίνημα (2-6 στο 3') επέβαλε τον ρυθμό της και πήρε διαφορές άνω των 10 πόντων (25-15,32-22) μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Το Ασβεστοχώρι έδειξε καλύτερο πρόσωπο στην επανάληψη και έφτασε στο σημείο να προηγηθεί στο σκορ 63-64 στο 35', εκεί όμως οι αθλητές του Δημήτρη Μύθου με την βοήθεια του κόσμου δυνάμωσαν την άμυνα τους και με ένα σερί 17-4 έφτασαν στο τελικό 80-68 . Επόμενος αγώνας μετά τις γιορτές στις 10/1/2010 στην Θεσσαλονίκη με το Ανατόλια, που βρίσκεται στην 2η θέση και ο αγώνας αποκτά χαρακτήρα τελικού για την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία παρότι δεν έχει λήξει ακόμα ο πρώτος γύρος του φετινού μαραθωνίου.


Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται καλές γιορτές στους φιλάθλους της αλλά και στον προπονητή, τους παίκτες της ομάδας και τις οικογένειες τους.



Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/


date Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Στρατώνι)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share