Αναγέννηση Αγίου Προδρόμου - Μ.Κ. Στρατωνίου 2-3

Συνέχισαν με μία ακόμη νίκη εκτός έδρας τα «Μεταλλεία Κασσάνδρας» Στρατωνίου. Η ομάδα του Στρατωνίου παρά το 2-0 στο ημίχρονο κατάφερε να κάνει το τελικό σκορ 2-3. Ο Γιώργος Βαγιωνάς με απευθείας πέναλτι έκανε το 2-1.

Στη συνέχει ο Γιώργος Προδρόμου έκανε το 2-2 ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Στρατωνίου. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Σαχλάρας πριν το τέλος του αγώνα έκανε το 2-3 . Ο διαιτητής λίγο πριν το τέλος του αγώνα έδωσε δύο προβολές για την ομάδα του Αγίου Προδρόμου. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει το επόμενο Σαββάτο εντός έδρας την ομάδα των Δουμπιών.


Σταθερά στην κορυφή το Στρατώνι

Μεγάλη και δύσκολη νίκη επί του αξιόμαχου Μακεδονικού με 79-73 πέτυχε το Στρατώνι στο ντέρμπυ κορυφής και έτσι αύξησε την διαφορά από τους διώκτες του. Οι αθλητές μας ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και κράτησαν διαφορά ασφαλείας από τους φιλοξενούμενους (6-0,25-15,47-33) μέχρι το 25'.

Από εκείνο το σημείο οι παίχτες του Δημήτρη Μύθου έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ (69-68 στο 37'), με το Στρατώνι να φτάνει στον θρίαμβο σε ένα ακόμα ματς κορυφής. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει στην συνέχεια του προγράμματος η ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακή με το Ασβεστοχώρι στο Κλειστό της Ιερισσού, με την παρουσία των φιλάθλων να είναι και πάλι απαραίτητη, μιας και το όνειρο της ανόδου αρχίζει να φαίνεται πιό ζωντανό από ποτέ.



Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Τάσο
http://e-stratoni.gr/


date Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Στρατώνι)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share