Έως την 31η Δεκεμβρίου 2009 θα πρέπει οι κάτοχοι των Ι.Χ. αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών να προμηθευθούν από τις τράπεζες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ το ειδικό σήμα για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2010.

Μετά από αυτή την προθεσμία, τα σήματα θα διατίθενται αποκλειστικά από τις Εφορίες. Παράλληλα, τα σήματα θα διατίθενται από τις Εφορίες σε όλες τις... περιπτώσεις που δεν λαμβάνεται ειδοποιητήριο από τον κάτοχο του οχήματος ή το έχει απωλέσει ή λαμβάνει ειδοποιητήριο αλλά είναι λανθασμένος ο αριθμός κυκλοφορίας ή τα οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας ή αναγράφεται λανθασμένος ΑΦΜ ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Επίσης, από τις Εφορίες θα διατίθεται το σήμα όταν η αγορά Ι.Χ. έγινε μετά την 1η Οκτωβρίου 2009 και δεν είναι τεχνικά δυνατό να αποσταλεί ειδοποιητήριο στον νέο κάτοχο.

Οι τράπεζες από τις οποιές διατίθενται τα σήματα είναι: Εθνική, Αlpha, Πειραιώς, Αγροτική, Εμπορική, Eurobank, Citibank, Marfin, Κύπρου, Γενική, Millenium, Attica, Aspis, Probank, Proton, FBB, Ελληνική, Πανελλήνια, Παγκρήτια και οι Συνεταιριστικές Αχαΐας, Δράμας, Δυτικής Μακεδονίας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Ηπείρου, Καρδίτσας, Πελοποννήσου, Λαμίας, Λέσβου-Λήμνου, Πιερίας, Σερρών και Χανίων.

http://tileorasi-hellas.blogspot.com/2009/12/31.html



date Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

1 χωριατάκια to “Έως την 31η Δεκεμβρίου η προμήθεια του σήματος για τα τέλη κυκλοφορίας”

  1. Ανώνυμος
    17 Δεκεμβρίου 2009 στις 8:39 μ.μ.

    re βιλλατζ εδω μας εβαλαν φορο επειδη ειναι παλιο το αμαξι λεει. και τι να κανω εγω ρε κρατος που ειναι παλιο, δωσε μου λεφτα να παρω καινουργιο. ετσι δεν ειναι ρε αναγνωστες?

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share