Μια αναμέτρηση το Σάββατο και τρεις αναμετρήσεις την Κυριακή, περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο 12 & 13 Δεκεμβρίου 2009, για τις ομάδες μας.

Αυτή την ώρα, ο ΠΑΟΚ Σταυρού, αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Αγ. Βασιλείου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις δύο ομάδες και δικαίως χαρακτηριζεται ως το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, έχοντας ως τώρα το ίδιο ρεκόρ (6 νίκες, 0 ισοπαλίες και 2 ήττες). Η απόλυτη, δηλαδή, ισορροπία.

Αύριο για τον ίδιο όμιλο, η πρωτοπόρος του ομίλου ΑΕ Αγίου Γεωργίου, έχει το σαφές προβάδισμα για νίκη, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Λαγκαδικίων εναντίον της ουραγού της βαθμολογίας Φλόγα.

Τον έτερο πρωτοπόρο του ομίλου, τον Μ. Αλέξανδρο Ν. Απολλωνίας, αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή εκτός έδρας ο Αετός Άνω Σταυρού, σε μια αναμέτρηση που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη. Ο Αετός χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος, για τον 3ο όμιλο της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ ο Τρίτων Βόλβης, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κεραυνό Κολχικού, για την 13η αγωνιστική.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της περασμένης Τετάρτης, η ομάδα της Βόλβης γνώρισε την πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα της με σκορ 1-2 από τον Σμυρναϊκό Βαθύλακκου.

http://www.strymonikos.net/news/news.php?
xnewsaction=fullnews&newsarch=122009&newsid=30


date Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Η ποδοσφαιρική κίνηση του Σαββατοκύριακου”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share