Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του νέου έτους το Επαρχείο Λαγκαδά διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα αγγελούδια της «Στοργής».





Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 και από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, το Επαρχείο ανοίγει τους χώρους του, για να φιλοξενήσει την εκδήλωση αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξολοκλήρου στον Σύλλογο Φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «Στοργή», για την ανέγερση ξενώνα φιλοξενίας παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν σχολεία και πολιτιστικοί Σύλλογοι από τους 13 Δήμους της Επαρχίας Λαγκαδά. Στους κήπους του Επαρχείου θα έχει στηθεί μία υπέροχη γιορτή με τις Φιλαρμονικές ορχήστρες των Δήμων Μυγδονίας και Ασσήρου να δίνουν μια ξεχωριστή νότα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Μυγδονίας θα ψάλλουν τα κάλαντα, ενώ ο Σύλλογος του Κολχικού θα παρουσιάσει τοπικούς χορούς.



Κατά τη διάρκεια του παζαριού πολλές εκπλήξεις και δημιουργικές δραστηριότητες θα μας διασκεδάσουν και θα μας ταξιδέψουν σε ευχάριστες περιπλανήσεις.

Κλόουν θα περιμένουν να διασκεδάσουν τα παιδιά και να παίξουν μαζί τους, προσφέροντας στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς. Στο εργαστήρι ζωγραφικής θα στείλουν τις ευχές τους στα παιδάκια που θα περάσουν τις γιορτές στο νοσοκομείο. Έτσι θα δοθεί στους γονείς η δυνατότητα να ερευνήσουν τους πάγκους και να διαλέξουν πρωτότυπες κατασκευές των παιδιών και χειροποίητες παραδοσιακές λιχουδιές από μέλη των συλλόγων.

Η όμορφη και ιδιαίτερη γιορτή θα περιλαμβάνει επίσης εδέσματα της περιοχής, ενώ τα μικρά παιδιά θα χαρούν με τις πολλές εκπλήξεις και δώρα!

Η Έπαρχος Λαγκαδά κα. Πόπη Καλαϊτζή και ο σύλλογος φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «Στοργή», ευχαριστούν τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους κατοίκους της Επαρχίας Λαγκαδά, τα σχολεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τα ΚΑΠΗ και τους εθελοντές για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους.

Επίσης καλούν όλους εσάς με τη συμμετοχή σας στο γιορτινό παζάρι, να βάλετε ένα λιθαράκι στο νέο σπίτι των παιδιών της «Στοργής», που θα γεμίσει από τα χαμογελά τους και την δική σας αγάπη…


http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_3163.html


date Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Λαγκαδά την Κυριακή”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share