"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΕΩΣ ΤΑ 50 ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ...
ΑΛΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΠΛΑ 'Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ : ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΔΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΩΣ 50CC ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΚΑΛΕΣΤΕ: 2397020043 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ 'Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ.
ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ TROKTIKOU


http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_1898.html


date Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “"Κάτι..γίνεται στην τροχαία Ασπροβάλτας..."”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share