ΠΑΟΚ Σταυρού - Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου 2-0

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού επί ενός πολύ καλού αντιπάλου (οι δύο ομάδες ήταν ισόβαθμες πριν το παιχνίδι) , νίκη που την οδηγεί έστω και προσωρινά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.


Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο (για ακόμα μία φορά) εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30΄ με κεφαλιά του Γιαννούλη. Τα πρώτα είκοσι λεπτά του β΄ ημιχρόνου ανήκουν αποκλειστικά στην φιλοξενούμενη ομάδα του Αγίου Βασιλείου η οποία έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει ενώ είχε και ένα δοκάρι. Η είσοδος στον αγώνα των Καρακεχαγιά και Ζησάκη για τους γηπεδούχους άλλαξε την κατάσταση, η ομάδα του Σταυρού ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Κίτσα και τελικά έφτασε και σε δεύτερο τέρμα με τον Ζησάκη στο 88΄.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού στην Ασπροβάλτα με την ΑΕ Αγίου Γεωργίου σε ένα ακόμα ντέρμπι πρωτοπόρων, ένας αγώνας σημαντικός για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες.


Μέγας Αλέξανδρος Νέας Απολλωνίας - ΑΕΤΟΣ Άνω Σταυρού 4-1

Σήμερα ο "ΑΕΤΟΣ" μακριά από την έδρα του δεν τα κατάφερε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο κρατούσε το παιχνίδι σε ισορροπία με σκορ 0 - 0.

Στο δεύτερο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Ο "ΑΕΤΟΣ" δεν άντεξε την πίεση των γηπεδούχων και δέχτηκε 4 τέρματα. Κατάφερε στο 3 - 0 να βρει τα δίχτυα αλλά δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού και έτσι ο αγώνας έληξε με 4-1.




http://www.masaetos.gr/
http://www.dimosrentinas.gr/


date Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Δήμου Ρεντίνας)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share