Με πρωτοβουλία του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, το Γραφείο Νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης διοργανώνει ένα πρωτότυπο οκταήμερο οδικής ασφάλειας, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 20 Ιανουαρίου 2010 στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, σε συνεργασία με τη Skoda, τα κέντρα τεχνικού ελέγχου Auteco, το περιοδικό Auto Τρίτη, το Mediterranean Cosmos και το ραδιοφωνικό σταθμό Ερωτικός FM.

















Με πρώτους προσκεκλημένους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΟΚ, το οκταήμερο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, με στόχο την ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση του κοινού, ιδιαίτερα δε των γυναικών και των νέων οδηγών, για θέματα οδικής ασφάλειας, αλλά και για καθημερινά ζητήματα που αφορούν στην οδήγηση. Για οκτώ ημέρες, σε κεντρικό σημείο του Mediterranean Cosmos, από τις 12:00' το μεσημέρι έως και τις 8:00' το βράδυ, ειδικευμένοι τεχνικοί της Skoda και της Auteco, μαζί το δημοσιογραφικό επιτελείο του Auto Τρίτη, θα προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους λύσεις για τους «πονοκεφάλους» της οδήγησης και για τα δεκάδες καθημερινά μικροπροβλήματα του αυτοκινήτου.




Το οκταήμερο οδικής ασφάλειας απευθύνεται ξεχωριστά στις γυναίκες και στους νέους οδηγούς. Ειδικοί του αυτοκινήτου και επώνυμοι καλλιτέχνες θα πληροφορούν τους νεαρούς και τις γυναίκες οδηγούς για θέματα ασφαλούς οδήγησης.


Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διεξάγονται διαγωνισμοί με πολλά και σημαντικά δώρα, θα διανέμονται χρηστικά αναμνηστικά στους επισκέπτες αλλά και ένα ειδικό πολυσέλιδο έντυπο για την οδική ασφάλεια, με τίτλο «Παυσίπονα στον πονοκέφαλο των δρόμων».







Το έντυπο αναφέρεται στις καθημερινές «σπαζοκεφαλιές» της οδήγησης, δίνοντας χρηστικές πληροφορίες για διάφορα θέματα (π.χ. τρόποι μείωσης των κινδύνων για τις γυναίκες που οδηγούν μόνες και βράδυ, πώς το GPS αποσπά την προσοχή των οδηγών, σπουδαιότητα της ζώνης ασφαλείας στις αστικές μετακινήσεις, τι πρέπει να κάνει ένας οδηγός μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, σωστοί τρόποι οδήγησης κάτω από συνθήκες παγετού κ.τ.λ.).








.

date Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

2 χωριατάκια to “Οκταήμερο για την οδική ασφάλεια απο το γραφείο νεολαίας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης”

  1. stavrinos
    8 Ιανουαρίου 2010 στις 6:59 μ.μ.

    I ELLADA EHI TON KALITERO KAI PIO APLO KODIKA KIKLOFORIAS.
    TO MEGALYTERO KAI BARHTERO OXYMA EHI PANTA PROTEREOTITA.
    SKOTONONTE OMOS KATI XILIADES TON XRONO. EEE
    AS PROSEXANE.

  1. Ανώνυμος
    8 Ιανουαρίου 2010 στις 8:36 μ.μ.

    makria apo ginaikes odigousssssss.....
    katastrofi............................

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share