Διαβάζω όλες αυτές τις μέρες σε αυτό το post αλλά και σε άλλα που έχουν σχέση με το θέμα των δασεργατών και τον αποκλεισμό των δρόμων και έχω φρίξει απο το κατάντημα όσων, κυρίως μπαίνουν ανώνυμα, και γράφουν ότι τους κατέβει!!!

Αρχικώς, ασχολείστε με μια κοινωνική ομάδα που κάνει ίσως την δυσκολότερη εργασία (απο πλευρά κούρασης, ατυχημάτων, συνθηκών εργασίας κ.α.) που υπάρχει...τα ατυχήματα που συμβαίνουν στις δασικές εργασίες (θανατηφόρα και μη) βρίσκονται στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε όλες τις βιομηχανικές χώρες...Αρα λοιπόν σχόλια του τύπου "και τι δουλειά κάνετε εσείς;" και τέτοια, μάλλον είστε αμαθείς ή ημιμαθείς.

Κατά δεύτερον, το να αποκαλείτε "μουλαράδες" και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα μια κοινωνία ανθρώπων που είναι δικοί μας άνθρωποι, Σταυριώτες, και που τόσα χρόνια με τις δουλειές τους σε όλη την Ελλάδα αφήνουν τα χρήματά τους στον τόπο τους και συντηρούσαν και συντηρούν ακόμη μια ολόκληρη κωμόπολη, όπως έχει γίνει πλέον ο Σταυρός, είναι τουλάχιστον ηλίθιο και απαράδεκτο. Το αν αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν να ζούν απο αυτή την ΠΕΡΗΦΑΝΗ εργασία, και να προσπαθούν να ζήσουν αξιοπρεπώς, είναι κάτι που πρέπει να είναι σεβαστό απο όλους. Δεν μπορούν όλοι ούτε να είναι Πανεπιστημιακοί, όυτε δημόσιοι υπάλληλοι σε μια κοινωνία. Χρειάζονται όλοι, απο όποιο μετερίζι και αν προσπαθούν να ζήσουν και να προσφέρουν.

Μιλάτε μερικοί εδώ, με πραγματικό IQ κοντά στο 0, για τον κ. Τσουραλάκη, σαν να το ξέρατε και απο χθές, σαν να γνωρίζετε ποιός είναι και τι κάνει. Επίσης με αφορμή αυτό το θέμα είχατε γράψει μερικοί για τα περί θητείας του στον Δήμο και για τις κομματικές του προτιμήσεις. Καλά, έχετε τρελαθεί εντελώς;;; Για ένα θέμα που έχει να κάνει με τις κινητοποιήσεις των δασεργατών, κάθεστε και βγάζετε τον κομπλεξισμό σας και τα πικροχολία σας σε θέματα άσχετα;;; Αν έχετε τις διαφωνίες σας με τον οποιονδήποτε, αν θέλετε να συμβουλέψετε κάποιον, τον πιάνετε στα ίσα και του τα λέτε ή αν θέλετε να το κάνετε με πιο μοντέρνο τρόπο, γράφετε εδώ ή σε άλλο μπλογκ επώνυμα και αντρίκια. Αν όχι, τότε είστε ανθρωπάκια που δεν σας αξίζει καν απάντηση.

Ο Αλέκος είναι ένα παιδί που δουλεύει χρόνια στον Δασικό Συναιτερισμό και προσπαθεί για το καλύτερο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους δασεργάτες, ώστε το επάγγελμά τους να αναγνωριστεί, και να αναβαθμιστεί, και κυρίως να μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να πληρώνονται στην ώρα τους, όταν προσφέρουν την εργασία τους για να μπορούν εκατ. κόσμος στην Αθήνα και αλλού να κοιμούνται ήσυχοι, όταν ξαφνικά βρέχει. Εσύ θα ήθελες να ξεσκιζόσουν στην δουλειά, για 2 μήνες στους 40 βαθμούς θερμοκρασία υπό σκιά, και με τα πνευμόνια σου να αναπνέουν κάθε μέρα καμμένο ξύλο, και στο τέλος να τελειώνεις την δουλειά σου και να μην σε πληρώνουν;;; Αν ναι, τότε όντως έχεις δίκιο ανώνυμε που βρίζεις χωρίς να βάλεις την γλώσσα στο μυαλό σου πρώτα!!!

Εγώ προσωπικά δεν είμαι υπερ του να κλείνει κάποιος τον δρόμο για οποιοδήποτε αίτημα και αν έχει..ωστόσω, σε ένα κράτος που δεν έχει αντανακλαστικά και την στοιχειώδη ευθυξία να πληρώνει τα χρωστούμενά του (κυρίως όταν μας ζητά να πληρώνουμε εμείς τους φόρους και άλλα με επιτόκιο στην περίπτωση που αργούμε) τότε αυτό είναι ο μοναδικός μοχλός πίεσης μπας και ξυπνήσουνε εκεί κάτω...

Και τέλος θα ήθελα να πώ ότι τόσο σε αυτό το θέμα με τους δασεργάτες όσο και σε άλλα θέματα άσχετα με αυτό, φαίνεται ότι αυτοί που μπαίνουν και γράφουν είναι πραγματικά παιδιά μιας άλλης κατηγορίας, μιας άλλης λίγκας...βρισίδια, αυναρτησίες, δυσφήμιση της περιοχής, κατινίσματα, ανταγωνισμός με άλλες γειτονικές περιοχές (Βρασνά, Ασπροβάλτα κ.α.) και τόσα άλλα που μας εκθέτουν όλους. Και άν νομίζετε ότι τα διαβάζουν μόνο "εμείς και εμείς" είστε γελασμένοι...τόσος κόσμος μπορεί να μπαίνει εδώ και να σαστίζει απο την κατάντια μερικών, νέων κατά προτίμηση, που πάνε τον τόπο πολύ πίσω με αυτά που γράφουν..

Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά. Hubert Humphrey,1911-1978

Ελπίζω να μην σας κούρασα, και αν θέλετε να συζητήσουμε για τα σχόλια μου, εγώ εδώ είμαι...



*Σχόλιο του κ. Διαμαντή Κ. Λιάμα - Δασολόγος, στην ανάρτηση
"Κινητοποποιήσεις Σωματείου Δασεργατών Μακεδονίας-Θράκης"
http://villagesnews.blogspot.com/2010/01/blog-post_4881.html


date Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

14 χωριατάκια to “Διαμαντής Κ. Λιάμας - Δασολόγος είπε...”

  1. καιρος γαρ εγγυης
    26 Ιανουαρίου 2010 στις 10:23 μ.μ.

    όλα αύτα που λες είναι σεβαστά,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ουσιαστικά πράγματα.
    πρώτον και κυριότερον πρέπει ολοι να κατάδηκασουμε τις πράξεις και αυτών που συκώφαντησαν τους δασέργατες και τους ίδιους που παράνομα κλείνουν τους δρόμους.
    θα πρέπει να καταλάβουν και τους υπόλοιπους συναθρώπους μας που χάσανε πολλά περισότερα χρήματ από τον αποκλείσμο των δρόμων....
    γιατί κλείσανε τον δρόμο τώρα και δεν τον κλείσανε το καλοκαίρι?ε? δεν σας φαίνετε λίγο παράξενο?
    ποιος θέλετε να σας σεβαστεί μετά απο τόση ταλαιπωρία?
    και θα συμφωνησω ότι η δουλεία τους είναι δυσκολη.
    και κάτι ταιλευατίο.
    στην δική μου επιχηριση έχω να μαζεύω φέσια και επιταγές που οι αξία των χρημάτων είναι πολύ περισσότερα από όλων των δασέργατων.και σας ρωτάω εγώ τι πρέπει να κάνω?
    ε?ε?ε?

  1. Nikos
    26 Ιανουαρίου 2010 στις 10:34 μ.μ.

    Poly swsta ta eipe o anthrwpos!! Epitelous kai enas anthrwpos pou milise swsta kai ortha kai me omorfo tropo!! Alla etsi einai oloi aftoi pou mpainoun se afto to blog, epeidi mporoun na grapsoun edw anwnyma mpainoun kai bgazoun ton kompleksismo tous,enw eksw stis kafeteries kanoun tis kotes otan tha brethoun se tetoies sizitiseis kai mprosta se ksenous pros aftous anthrwpous!

    exei paraginei afto to kako se afto to xwrio me tous perissoterous edw na krazoun synexws o enas ton allo.Anti na eimaste oloi enwmenoi san grothia kai na eimaste mia xara,koitame na bgaloume o enas ta matia tou allou.Kathe mera oloi psaxnoun ti koutsompolio kai kako sxoliasmo tha kanoun gia kapoion sygxwriano tous.Giati re paidia?? ti exete na xwrisete?

    Allakste ligo nootropia kai simperifora giati etsi opws eiste twra mono pros to kako mporeite na pate!!

  1. καιρος γαρ εγγυης
    26 Ιανουαρίου 2010 στις 10:44 μ.μ.

    10,34 σε όλες τις μικρές κοινωνίες αυτό επικρατεί,ο ενας τρώει τον άλλον.
    πρέπει όλοι να συνετιστούμε για να προκόψουμε.

  1. Διαμαντής
    26 Ιανουαρίου 2010 στις 11:52 μ.μ.

    ΠΡΟΣ "καιρος γαρ εγγυης"
    Αγαπητέ φίλε, όπως θα διάβασες και εγώ γενικά διαφωνώ με το κλείσιμο των δρόμων..ωστόσω είναι άλλο πράγμα να κάνεις αυτή την κίνηση για 1-2 μέρες (όπως έκαναν οι δασεργάτες) και άλλο να κρατάς σε ομηρία μια χώρα για εβδομάδες όπως κάνουν μερικοί αγρότες...

    Αν και για μένα τα υπόλοιπα θέματα που ανέφερα είναι πολύ πιο σοβαρά απο το κλείσιμο των δρόμων, μιας και συμβαίνουν συνεχώς και σε κάθε θέμα που αναρτάται εδώ...

    Διαμαντής Κ. Λιάμας

  1. LAKIS GALIOURIS.
    27 Ιανουαρίου 2010 στις 5:56 μ.μ.

    BRAVO DIAMANTH.

    POLY SOSTA TOPO8ETHMENA OSA EGRAPSES.
    ELPIZO OLOI OSOI MPENOUNE MESA EDO NA PROVLHMATISTOUNE, ESTO GIA LIGO ME TA GRAFOMENA
    SOU.

    EGO TOUS XORIANOUS MOU 8ELO, NA TOUS VLEPO, NA TOUS AKOUO, NA TOUS DIAVAZO, KAI NA AIS8ANOMAI
    PERIFANOS POU GENH8HKA STO STAVRO..

    H POLITISMENH SYMPERIFORA, DEN EXH KAMIA APOLYTOS SXESH. ME TA SXOLEIA POU TELEIOSES, OUTE ME TA LEFTA POU EXHS....!

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

  1. Ανώνυμος
    27 Ιανουαρίου 2010 στις 6:39 μ.μ.

    paidia polu kanoun oi dasergates... oxi apla h douleia ts einai duskolh, alla einai para ma para polu epikundinh!!!!! ts xrwstane polla lefta k prepei na ta paroun!!! dld ti htan malakes pou katebhkan katw sts kwlo a8hneous k ekanan t ekana? k stn telikh na mn plhrw8oun? eee oxi kseftila...

  1. Διαμαντής
    27 Ιανουαρίου 2010 στις 8:11 μ.μ.

    Φίλε Λάκη, χαίρομαι που τουλάχιστον σε αυτό το ποστ όποιος μπαίνει γράφει κάτι με ουσία και χωρίς να βρίζει..έχει παραγίνει ο διαγωνισμός στο ποιός θα βρίσει περισσότερο...
    Και αν θέλουν τα παιδιά που έχουν το μπλογκ να το κρατήσουν σε ένα επίπεδο θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το ενδεχόμενο να βγάλουν μια λίστα με πράγματα που θα δέχονται στα φόρουμ και με ποιά θα αντιδρούν και, γιατί όχι, θα διαγράφουν...Εδώ υπάρχουν μπλογκ που σου ζητάν να γράφεις μόνο ελληνικά και όχι greeklish αλλιώς τα διαγράφουν...δεν μπορεί στο όνομα της ελευθερίας του λόγου να δίνουμε βήμα στο καθένα που μπορεί να σπιλώνει άτομα και κοινωνικές ομάδες, επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει ή επειδή δεν έχει μάθει καλύτερους τρόπους.

    Και αν μερικοί νομίζουν ότι ανακαλύφθηκε το ίντερνετ την στιγμή που γράφουν ένα σχόλιο, είναι οι ίδιοι που όσα περισσότερα γράφουν εδώ, τόσα λιγότερα λένε στην πραγματική και καθημερινή τους ζωή...αυτό και αν είναι κατάντημα!!!!

    Διαμαντής Κ. Λιάμας

  1. LAKIS GALIOURIS.
    27 Ιανουαρίου 2010 στις 8:27 μ.μ.

    AGAPHTE DIAMANTH.

    SE EFXARISTO GIA TO FEEDBACK...
    O TROPOS POU XRHSHMOPOIH KAPOIOS THN DYNAMH POU
    EXH, FANERONH TON XARAKTHRA TOU..

    H "ANONYMIA" MESA SENA BLOG SOU DEINH THN "DYNAMH" NA EISAI OTI GOUSTARHS..

    DEN EXO TIPOTE ALLO NA PROS8ESO, PARA MONO OTI
    O SEVASMOS EINAI "DROMOS" DIPLHS KYKLOFORIAS..!

    FILIKA.

    LAKIS GALIOURIS.

    ps. XRHSHMOPOIO LAPTOP THS DOULEIAS ( GIA TA GREEKLISH). TO IT DEN EPITREPH ALAGH STA SETINGS.

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    27 Ιανουαρίου 2010 στις 10:08 μ.μ.

    Αγαπητοί Διαμαντή και Λάκη συμφωνω μαζί σας πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε αυτό το μπλόγκ να γίνει ένα δημόσιο βήμα που να ακούγονται όλες οι απόψεις- σκέψεις- προτάσεις αλλά πάντα να υπάρχουν επιχειρήματα αιτολογημένα και όχι λόγια του αέρα.Μακριά απο κακεντρεχή προσωπικά σχόλεια εις βάρος συμπολιτών μας.Χρειάζεται το επίπεδο να ανέβει περισσότερο και όλοι να γίνουμε πιό υπεύθηνοι σε αυτά που γράφουμε ο αντίλογος η διαφωνία η διαφορετική άποψη η προσέγκιση σε ένα θέμα είναι στοιχεία της Δημοκρατίας.Τέλος όπως έλεγε και ο ΑΙΣΤΑΙΝ - Μόνο δύο πράγματα είναι απέραντα το σύμπαν και η ανθρώπινη ανοησία, και για το πρώτο δεν είμαι καθόλου σίγουρος.-

  1. Ανώνυμος
    28 Ιανουαρίου 2010 στις 6:14 μ.μ.

    Χμμ...μαλιστα. Κορυφαια στιγμη υποκρισιας Κε λιαμα.
    Διπλα στην ιδιοτητα του δασολογου γιατι δεν βαλατε και την ιδιοτητα του ενεργου νεοδημοκρατη που ολοι στο χωριο ξερουμε οτι ειστε????
    Μεχρι τωρα που ηταν κυβερνηση η νεα δημοκρατια κυριε λιαμα κουβεντα δεν λεγατε για τα δικαια των δασεργατων.!!
    Αφηστε να μιληση κανενας ανεξαρτητος ιδεολογικα για το θεμα γιατι εσεις απλα δεν δικαιουστε να μιλατε. Αλλωστε το κομμα σας ειναι υπευθυνο για τα χρηματα που εχουν να περνουν οι εργατες. Οσοι ειναι εδω μεσα κυριε δεν ειναι προβατα.Ξερουν το εργο αυτων των ανθρωπων και σιγουρα αυτοι δεν περιμενουν απο (δικηγοριες) τυπου λιαμα για να βρουν το δικιο τους. Εσεις κυριε λιαμα μια χαρα περνατε που και που με τις αρπαχτες σας στο δασαρχειο για αυτο υποκρισιες τετοιου τυπου μακρια απο τους ηρωες δασεργατες του σταυρου.Ειναι αγωνας χωρις πολιτικα κριτιρια και εσεις κανετε σπεκουλα πανω σε αυτο. Με σεβασμο στο επιπεδο του blog αλλα δεν μπορω να διαβαζω λογια του αερα. Ευχαριστω
    ( το ανωνυμος απο μερια μου δεν ειναι δειλια αλλα κινηση ειρηνης και αποφυγης φαγουρας στο χωριο)

  1. XRISTOS PANARAS
    28 Ιανουαρίου 2010 στις 8:09 μ.μ.

    GIATI YPARXEI AYTH H FAGOMARA EDW KAI TOSA XRONIA STON STAURO METAXSI SUMPOLITON AUTOU TOU XWRIOY POU PREPEI NA ENO8OUN OLOI MAZI NA KANOUN KATI KALO GIAUTO TO MEROS POU TOUS DINEI PSOMI KAI KA8ESTE KAI TROGESTE KA8IMERINA EGO EIMOUNA EKEI KAI TWRA EIMAI EDW KAI AGAPAO TO XORIO AUTO ESTO POU DEN EIMAI STAURINOS

  1. Διαμαντής
    28 Ιανουαρίου 2010 στις 11:11 μ.μ.

    Ήταν θέμα χρόνου να επιβεβαιωθώ ότι το να βγαίνεις να λες επώνυμα την άποψή σου σε ένα μπλογκ που κυριαρχούν οι ανώνυμοι είναι μια κατάσταση 50-50 για το αν θα σου βγεί σε καλό. Εγώ πάντως τόλμησα σε αντίθεση με σας κ. ανώνυμε.

    Να τα πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα:
    1. Λέτε
    Απ. Αρχικά την ιδιότητά μου την ανέφερα αρχικώς γιατί απο το 2001 ασχολούμαι ερευνητικά ενεργά με θέματα δασεργατών-οργάνωσης εργασίας κ.α. και είμαι απο τους ελάχιστους στην χώρα που ασχολούνται με το θέμα αυτό σε επίπεδο ΑΕΙ. Κατά συνέπεια κάτι ξέρω και εγώ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι. Επίσης, για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση με άλλους που έχουμε το ίδιο ονοματεπώνυμο στον Σταυρό. Δεν ήξερα αλήθεια ότι πρέπει να κρατάει κανείς κρυφό το ποιός είναι και το τι πιστεύει ιδεολογικά...και αν νομίζετε ότι το βρήκατε ότι είμαι Νεοδημοκράτης, γιατί δεν περνάτε απο το σπίτι να σας δώσω και ένα δώρο για την μεγάλη ανακάλυψη;;;
    2. Λέτε
    Απ. Δηλ. εννοείς ότι αν θέτονταν το θέμα στο μπλογκ πριν 1-2 χρόνια εγώ δεν θα μιλούσα γιατι ήταν άλλη η κυβέρνηση;; Το υποθέτεις δλδ;; Η μήπως εννοείς ότι τότε που συνέβαιναν αντίστοιχες κινητοποιήσεις έπρεπε να βγώ σε κανάλια για να υποστηρίξω τους δασεργάτες;;; Μήπως παρανοείτε λιγάκι;; Τώρα ανέκυψε το θέμα στο μπλογκ, τώρα το είδα και τώρα απάντησα, τόσο απλά...Το μόνο που έκανα ήταν να υποστηρίξω κάτι που θεωρώ δίκαιο και σωστό, μιας και το θέμα είχε φύγει απο τις κινητοποιήσεις και είχε πάει και σε στόχευση ενός ατόμου, που όπως και αρκετούς άλλους δασεργάτες, τον γνωρίζω προσωπικά εδώ και χρόνια. Πάντως ομολογώ ότι έχετε τρομερή αντίληψη για το πως πρέπει να λειτουργεί η ελευθερία του λόγου, μιας και επειδή είμαι νεοδημοκράτης μου αφαιρείται το δικαίωμα άποψης. Δηλ. αυτά που λέω επώνυμα (δικηγορίες και υποκρισίες για σας φυσικά)πάνε σε δεύτερη μοίρα, μιας και δεν πρέπει να μιλάω...
    3. Λέτε
    Απ. "Αρπαχτές" είναι να δουλεύει κανείς σε μια υπηρεσία όταν το πτυχίο του του το επιτρέπει;;; Που θα θέλατε να δουλεύω κύριε;;; Στο Κέντρο Υγείας Ν. Μαδύτου;;; Το αν περνάω μια χαρά ή όχι επίτρεψε μου να είναι δικός μου λογαριασμός, αλλά τέλος πάντων σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αν και βγάζετε μια μικρή κακία για αυτό.
    4. Λέτε
    Απ. Και εγώ έλεγα τι να κάνω χθές, μιας και είμαι στα 2.000 χλμ μακρυά απο την Ελλάδα, και δεν έχω άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ. Δεν κάνω μια πολιτική σπέκουλα για τους δασεργάτες;;; Μα τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι αυτή είναι η πρόθεσή μου; Γιατί δεν ρωτάς και κανέναν άλλο, μιας και είμαι γνωστός Νεοδημοκράτης στην πιάτσα όπως λες, αν στην μέχρι τώρα μικρή παρουσία μου στα κοινά του χωριού, είτε είναι εκλογές (εθνικές ή δημοτικές) είτε οτιδήποτε, αν έχω δώσει ποτέ το δικαίωμα να με κρίνουν έτσι όπως εσείς;; Αλλά το θέμα είναι ότι όταν δεν δίνεις δικαιώματα για σχολια, τότε είναι που πονάει μερικούς..αυτό πιστεύω εγώ...Τώρα για το αν βάλατε το ανώνυμος ώστε να παραμείνει η ειρήνη και η ευημερία στον Σταυρό, θα σας ενημερώσω ότι και το όνομά σας να βάζατε εμένα το ίδιο θα μου έκανε...άλλωστε το ότι διαφωνούμε, όλο και σε κάτι καλό μπορεί να βγάλει.
    Με την διαφορά ότι εγώ μπορώ να συνεχίσω να λέω την γνώμη μου ελεύθερα, όποτε και όπως θέλω εγώ, ενώ εσείς για τους οποιουσδήποτε λόγους θα παραμένετε ανώνυμος, κάτι που άσχετα αν δεν μου αρέσει οφείλω να σεβαστώ!!!

    Διαμαντής Κ. Λιάμας

  1. Ανώνυμος
    29 Ιανουαρίου 2010 στις 12:16 π.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΑΜΑΝΤΗ! ΜΠΡΑΒΟ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ.
    ΟΙ ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΗΘΗΣ!

  1. LAKIS GALIOURIS.
    29 Ιανουαρίου 2010 στις 7:25 μ.μ.

    PARAKOLOU8HSA TO VIDEO ME TO SHOW TOU k. PSOMIADH..FANTASTIKOS. O AN8ROPOS ADIKHTE ME THN POLITIKH...!

    DEN KSERO EAN FTENE TA ASPRA TOU MALIA, OMOS SYNEXEIA SXEFTOMONA TON NIKO XAN8OPOULO.hahaha

    DEN EIDA OUTE ENA KOMATI XARTI ME MOLYBI GIA MIA APLH SHMEIOSH. MONO MIA NEARH BARBY
    POU PROSPA8OUSE SYNEXEIA NA ANAKATEFTH STHN SYZHTHSH.

    TOUS POLITIKANTHDES NA TOUS METAXEIRHZESTE OPOS SAS METAXHRHZONTE AFTOI....!

    FILIKA.

    LAKIS.

    ps. KA8E FORA POU 8A EXETE APENANTI SAS KAPOION POU TON PLHRONH TO DHMOSIO, NA SKEFTESTE OTI, AFTOS DOULEVH GIA MENA... KAI OXI EGO GIA AFTON...!

    APO THN GLOSSA TOU SOMATOS SOU, O POLITIKANTHS KATALAVENH POS NA SE METAXIRHSTH....

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share