Παρατεταγμένα ήδη τα τρακτέρ τους έχουν οι αγρότες στις Σέρρες στο Στρυμονικό και στα Ν.Κερδύλλια, στη Χρυσούπολη Καβάλας, στη Ν.Τρίγλια Χαλκιδικής. Αργότερα το μεσημέρι οι αγρότες της Καστοριάς θα συναντηθούν στο κόμβο Βογατσικού, όπου και θα αποφασίσουν τις περαιτέρω δράσεις τους, ενώ μέχρι σήμερα το βράδυ αγρότες από διάφορες περιοχές της Β.Ελλάδας θα αποκλείσουν τελωνειακά περάσματα, με τη στάση τους να διαφοροποιείται ανά περιοχή.

Η Βουλγαρία πάντως έχει ήδη επισημάνει ότι θα προσφύγει στα Ευρωπαϊκά όργανα σε περίπτωση αποκλεισμού των τελωνείων που βρίσκονται στα σύνορά τους.


www.newsblog.gr

date Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

10 χωριατάκια to “Ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί η Βουλγαρία”

  1. Ανώνυμος
    15 Ιανουαρίου 2010 στις 9:30 μ.μ.

    τι θα γίνει με όλους αυτούς τους ηλίθιους? πάλι θα κλείσουν τους δρόμους, θα τρώνε θα πίνουν σαν τα βόδια και απλά θα ταλαιπωρηθούμε όλοι εμείς.
    Κοίτα που θα μας κάνει καμιά μήνυση και η Βουλγαρία στα ευρωπαικά δικαστήρια και δεν θα ξέρουμε από που μας ήρθε

  1. Ανώνυμος
    15 Ιανουαρίου 2010 στις 10:57 μ.μ.

    πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι.ειναι ενας τροπος για να αναζητησουν το δικιο τους.τα ανθρωπινα και εργασιακα δικαιωματα μας καταπατουνται οσο περναει ο καιρος περισσοτερο φιλαρακι.και για πιο λογο πες μ λιγο ειναι ηλιθιοι?

  1. Ανώνυμος
    16 Ιανουαρίου 2010 στις 3:11 π.μ.

    είναι τρόπος να ζητήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα καταπατώντας τα δικά μου δικαιώματα?
    Να βρούνε άλλον τρόπο να ζητήσουν ότι είναι να ζητήσουν.
    Κάθε χρόνο ίδια εποχή κλείνουν τους δρόμους πολλά χρόνια τώρα. Τίποτα δεν αλάζει. Κάθε χρόνο βλέπεις στην τηλεοραση διάφορους που λέν κομουνιστικές μαλακίες που είμαι σίγουρος ότι όλοι οι άλλοι δεν τα καταλαβαίνουν. Και δεν έχω δει ούτε έναν λεπτοκαμωμένο. Κάτι χοντροί είναι όλοι και εμένα αυτό δεν μου δείχνει άνθρωπο που δεν έχει να φάει και δεν πάνε καλά οι δουλείες του.

  1. Ανώνυμος
    16 Ιανουαρίου 2010 στις 2:37 μ.μ.

    να το Χαίρεστε το ΠΑΣΟΚ βλάκες.....

  1. Ανώνυμος
    16 Ιανουαρίου 2010 στις 3:50 μ.μ.

    θέμα πασόκ είναι ρε ηλίθιε? όταν ήταν η ΝΔ δεν βγαίναν στους δρόμους οι αγρότες? όλοι σκατά είναι κι οι πολιτικοί κι οι αγρότες.
    καθονται και παίρνουν επιδοτήσεις για χωράφια που ποτέ δεν θα βγάλουν καρπούς και ζητάνε κι άλλα? σε μια τοσο ανταγωνιστική αγορά πάει ο κάθε αγροτάκος της ελλάδας με 1 στρέμμα να το παίξει μάγκας. όΤαν σου λένε ότι μπορείς να βάλεις και μετά να πουλήσεις κιτρα βάζεις κίτρα κι όχι φράουλες. Αν βάλεις φράουλες μην περιμένεις το κράτος να σου καλύψει το κόστος για το χαμηλής ποιότητας προιον σου

  1. Ανώνυμος
    17 Ιανουαρίου 2010 στις 2:33 μ.μ.

    Οι αγρότες είναι τσογλάνια που δε σέβονται τους συμπολίτες τους. Μαζέυτηκαν τώρα που δεν έχουν τι να κάνουν. Ξέρετε γιατί κλείνουν τον Στρυμόνα; Για να πηγαίνουν στα κωλόμπαρα της περιοχής χωρίς να το ξέρουν οι γυναίκες τους. Αν πραγματικά θέλουν να κάνουν αγώνα να πάνε με τα τρακτέρ έξω από τη βουλή. Αν κλείνουν την Εγνατία δεν ενοχλείται κανένας πολιτικός. Εμείς απλά οι πολίτες ταλαιπωρούμαστε.

  1. Ανώνυμος
    17 Ιανουαρίου 2010 στις 3:01 μ.μ.

    λιγα λεφτα εχουν απο τις επιδοτησεις, θελουν κι αλλα, γιατι περνουν την επιδοτηση και πανε και περνουν μερσεντεζ και μετα λεν οτι δεν εχουν λεφτα?

  1. Ανώνυμος
    17 Ιανουαρίου 2010 στις 3:23 μ.μ.

    ναι όλο ακριβά αμάξια οδηγάνε. τα λεφτα αυτά που τα βρίσκουν? Έγινε και ατύχημα με λεωφορείο προχτές επειδή του ειχαν κλεισει το δρόμο.
    Να παμε να κατουρησουμε στα χωραφια οσο αυτοί ειναι στους δρομους. Ετσι κι αλιως ουτε αυτοι προσεχουν τα χωραφια τους. εκτος αν εχουν υπαλληλους για να τα προσεχουν

  1. καιρος γαρ εγγυης
    17 Ιανουαρίου 2010 στις 4:54 μ.μ.

    οι βλάκες οι αγρότες τώρα που δεν έχουν οργώματα κλείνουν τους δρόμους οι αλήτες. το φνινόπωρο που είναι? στο θέρος που είναι?
    αντε στο διάλοδο δηλαδή!

  1. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
    17 Ιανουαρίου 2010 στις 11:33 μ.μ.

    Στης ζωής τα γυρίσματα, έρχεται κάποτε η ώρα, οπότε οι ζοφερές Ερινύες θα ρίξουν στον Αδη αυτόν που - το δίκαιο πατώντας - καλοπερνούσε.(Αισχύλος)

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share