ΠΑΟΚ Σταυρού - ΔΟΞΑ Αρετής 1 - 1

Νέα απώλεια βαθμών!!!

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των συγκάτοικων στη βαθμολογία ΠΑΟΚ Σταυρού και Δόξας Αρετής που διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού. Αποτέλεσμα που φυσικά δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού έτσι απομακρύνθηκαν κι άλλο από την πρώτη θέση.

Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ Σταυρού, αφού μέχρι τώρα μετρούσε μόνο νίκες στο γήπεδό του. Οι γηπεδούχοι , μετά την ήττα στον Ασκό, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν ούτε εντός έδρας, με αποτέλεσμα να τελειώσουν τον πρώτο γύρο με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν νωρίς και τους γηπεδούχους να απαντούν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου με γκολ του Radev. Στην επανάληψη, η πολλή καλή ομάδα της Αρετής πίεσε για να πάρει το παιχνίδι, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά έδωσε και την ευκαιρία στους γηπεδούχους να βγαίνουν στην αντεπίθεση και να έχουν κι αυτοί κάποιες ευκαιρίες για να "κλέψουν" το παιχνίδι. Οπότε, το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται μάλλον δίκαιο.date Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

0 χωριατάκια to “Αθλητική ενημέρωση Σαββατοκύριακου (Δήμου Ρεντίνας)”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share