Μπορεί το Versus να είναι beach bar αλλά η πίστα ήταν εκεί και η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα.

Ο κόσμος ξεχείλιζε από το μαγαζί ενώ μέσα στο μαγαζί ήταν κρεμασμένοι από όπου μπορούσαν να βρουν να πιαστούν. Δεν ξέρουμε πόσος κόσμος ήρθε σήμερα το μεσημέρι στην Ασπροβάλτα για να δει την Τζούλια σίγουρα όμως περισσότερος κόσμος από ποτέ!

Αν και δεν θεωρούμε την Τζούλια Αλεξανδράτου φαινόμενο πήγαμε και εμείς να την δούμε από κοντά, όσο μπορέσαμε, και να σχηματίσουμε προσωπική άποψη.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο ασφυκτικά. Κόσμος ξένος αλλά και οικείος. Στην πρώτη σειρά μπροστά στην πίστα όπου τραγούδησε η Τζούλια Αλεξανδράτου βρισκόταν παρέα Σταυρινών με καπέλα παρόμοια με αυτά που φοράει ο μάνατζερ της Τζούλιας ενώ παραδίπλα παρέα Βρασνών με βουβουζέλες και μεγάφωνα.
Πολλά παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς αλλά και μόνα τους προσπαθούσαν να πλησιάσουν την Τζούλια η οποία τραγούδησε για περίπου 30 λεπτά, ήπιε σαμπάνια και μετά ανέβηκε στο πεζούλι όπου χόρευε στον ρυθμό της μουσικής, μοίρασε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με πολλά άτομα και χάρισε και 2-3 φιλιά σε μερικούς τυχερούς.

Μάθαμε από άλλους ότι στην συνέχεια έφαγε σε ταβέρνα της Ασπροβάλτας και παρέμεινε στην περιοχή.

Σήμερα βρίσκετε στο beach bar Versus και αναμένεται να αποχωρήσει από τον Στρυμονικό Κόλπο σε λίγο!

date Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

2 χωριατάκια to “Αποφάσισε να γίνει η βασίλισσα του Στρυμονικού!”

  1. Ανώνυμος
    6 Ιουλίου 2010 στις 2:11 μ.μ.

    merikoi tuxeroi autoi pou phran ta filia?den nomizwww....den fovountai kammia sufilh?tipota skoulamentra?H kopela exei parei kai ta dentra...

  1. Ανώνυμος
    6 Ιουλίου 2010 στις 11:51 μ.μ.

    a re file,ksereis poses trigyrw sou exoun kanei ta idia xwris na to gnwrizeis??? afth toulaxiston ta deixnei ola ksekathara!!! poses einai pou to paizoun kyries alla exoun kanei ta idia!!! asta na pane exoun ginei oles!!!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share