Ψάχνοντας να βρούμε φωτογραφίες από το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Σταυρό και τον δρόμο που το περικλείει έπεσα σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Σε 2 καταχωρήσεις, μία από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης και μία από το site Strymonikos Online οι οποίοι υπογραμμίζουν ότι μπορεί κανείς:

Να αθληθεί στις εγκαταστάσεις του basket, του tennis, του κλειστού γυμναστηρίου και του πρόσφατα ανακαινισμένου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Εμείς να το δεχτούμε όλο αυτό. Ο ξένος άνθρωπος που θα πάει με την παρέα του ίσως ή και μόνο να αθληθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου και θα αντικρίσει έναν χωματόδρομο που καταρρέει, τι θα σκεφτεί?

Και κάνουμε την απλή σκέψη εμείς ότι κατά την διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου ξαφνικά πιάνει μια δυνατή καλοκαιρινή μπόρα και ο δρόμος αρχίζει να καταρρέει ακόμα περισσότερο. Πώς θα φύγει ο κόσμος από το γήπεδο και ποίος θα πάρει την ευθύνη αν γίνει κάτι?

Μήπως να το επανεξετάσετε το θέμα του ανακαινισμένου γηπέδου?
http://www.strymonikos.net/Villages/index.php?cid=stauros

http://politismos-tourismos.nath.gr/cs/Satellite?c=Article&childpagename=kp%2FLayout&cid=1193514927305&p=1193514926460&packedargs=locale%3D1193514842945&pagename=kpWrapper

date Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

0 χωριατάκια to “Το μικρό γήπεδο στο γκρεμό 2”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share