.

Τι θα γίνει "κυρία Ζωή" με τα σκουπίδια σας, έξω από το Super Market σας?
.
Τρείς ολόκληρες μέρες είναι φούλ οι κάδοι έξω από το κατάστημά σας...
.
Τι φταίνε οι εναπομείναντες τουρίστες που κατεβαίνουν για μπάνιο και βλέπουν όλη αυτή βρωμία?
.
.

date Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

5 χωριατάκια to “Σκουπίδια...σκουπίδια...σκουπίδια, παντού σκουπίδια!!!”

  1. Ανώνυμος
    1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 π.μ.

    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΔΟΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΠΑΚΙ.

  1. Village's News
    1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:41 π.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε,

    αρχικά να σε ευχαριστήσουμε για το σχόλιο σου και να σε πληροφορήσουμε ότι το Καραγκιόζης γράφετε με ο και όχι με ω. Τουλάχιστον αν είναι να μας κοροιδέψετε, κάντε το σωστά.
    Κανείς δεν είπε ότι ο κάδος στην φωτογραφία είναι από τον Σταυρό όπως και τα ράφια δεν είναι από το super market Ζωή. Αν δεν έχεις άμεση σχέση με την επιχείρηση δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί σε ενοχλεί το γεγονός ότι ο κάδος στην φωτογραφία έχει κίτρινο καπάκι, κι όχι ότι τα σκουπίδια έξω από το super market μένουν επι 2 ημέρες μέσα στην ζέστη κι αποτελούν πηγή μόλυνσης. Το super market δεν φταίει για τα σκουπίδια ούτε για το γεγονός ότι δεν μαζεύονται από την υπηρεσία του Δήμου. Φταίει όμως για την αδιαφορία που δείχνει και δεν ζητάει από τον δήμο να περάσει κάποιος να τα μαζέψει. Αν η επιχείρηση το έκανε αυτό τότε εμείς ζητάμε συγνώμη στην επιχείρηση που αναφέρθηκε στην ανάρτησή μας αλλά συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα και ο δήμος πρέπει να επιληφθεί του θέματος. Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα σημεία που δεν μαζεύονται τα σκουπίδια

  1. Ανώνυμος
    1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 2:03 π.μ.

    Ασχετο αλλα κακώς χρησιμοποιουμε τη λέξη "καραγκιόζη" ως βρισιά

  1. Village's News
    1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:37 π.μ.

    Σε ευχαριστούμε ανώνυμε για το άσχετο αλλά και τόσο σχετικό σου σχόλιο. Συμφωνούμε απόλυτα ότι η λέξη Καραγκιόζης δεν θα έπρεπε να είναι βρισιά.
    Ο Καραγκιόζης είναι μία φιγούρα που είναι μέρος της κουλτούρας μας και δημιουργήθηκε για να αντιπροσωπεύει την ελληνική κουτοπονηριά. Εμείς σίγουρα δεν αποδεχόμαστε αυτήν την ιδιότητα του αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο Καραγκιόζης ήταν και ένα άτομο με μεγάλη οικογένεια και χωρίς δουλειά και έκανε τα πάντα για να ζήσει την οικογένεια του. Κατα βάθος λοιπόν ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος βιώνε μια παρακμιακή κατάσταση και προσπαθούσε με τον δικό του (σωστό ή λαθος) τρόπο να το διορθώσει αυτό.

  1. Ανώνυμος
    1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:48 μ.μ.

    ΑΝΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ Η΄ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.....ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.Α ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΕΧΕΙ 2 ΣΤΟΠ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΙΡΙΑ ΞΕΒΑΨΑΝΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΑΚΙΣΙΟ ΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ."ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share