Δεν θέλουμε τον Σταυρό έτσι...
...
Με "ΜΙΚΡΗ" ταμπέλα, μίζερο, απαγορευτικό, χωρίς τον κόσμο του, την νεολαία του, τα μαγαζιά του!!!
...
"κύριοι Δήμαρχοι" έτσι τον καταντήσατε!!!

date Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

5 χωριατάκια to “Δεν θέλουμε τον Σταυρό έτσι...”

  1. Ανώνυμος
    8 Αυγούστου 2009 στις 7:00 μ.μ.

    poy pige i anartisi poy elege gia to poy itan xtes vrady o dimarxos rentinas ???
    poniroyli arxisame ta vale vgale???
    exei ginei save min anysixeis an tin exases na stin steilo...

  1. Villages News
    8 Αυγούστου 2009 στις 9:19 μ.μ.

    κοίτα ξανά στην αρχή της σελίδας!!!

  1. Ανώνυμος
    9 Αυγούστου 2009 στις 2:09 μ.μ.

    Megale o Stavros den katantise etsi eksaitias mono twn dimarxwn!! Th megaliteri zhmia thn ekanan oi idioi oi katoikoi kai epixeirimaties tou Stavrou pou koitazei o enas na bgalei ta matia tou allou kai kateliksan na katastrefoun to xwrio!! Giati otan megale to ena magazi kanei kataggelies kai fwnazei astynomia sto allo magazi tote mono zhmia mporeis na exeis kai na kaneis ton kosmo na ksenerwnei kai na febgei!!

    Anti oloi oi epixeirimaties tou xwriou na einai enwmenoi kai na boithoun o enas ton allo,kathontai kai prospathoun na sampotaroun o enas ton allo!! Blepei kapoios ena magazi na doulebei kai na min doulebei to diko tou,anti gia na pei "ti strabo exei to diko mou magazi na to diorthosw",paei kai kanei kataggelies wste na min doulebei kai o allos!

    Afta ginontai kai ante meta h neolaia na bgei se magazia tou Stavrou na diaskedasei! Ase pou ola ta magazia sto Stavro exoun parameinei idia edw kai 15 xronia!! Oso kalo kai an einai to magazi sou megale,meta apo 15 xronia tha to exoun barethei mexri kai ta myrmigkia!! Alla to kyriotero einai na allaksei h nootropia kai o tropos skepsis twn idiwn twn katoikwn tou xwriou.Stamatiste tis kataggelies,stamatiste to sampotarisma o enas tou allou,kai na deis poso pio wraia tha ginoun ola!

    Einai poly pio efkolo na katigoroume gia ola ton dimarxo,alla to thema einai ti mporei na kanei o kathenas apo emas gia afto to topo,giati oloi mazi enwmenoi mporoume na petyxoume polla gi'afto to meros!!

  1. Village's News
    10 Αυγούστου 2009 στις 12:27 π.μ.

    θα συμφωνήσουμε μαζί σου και θα στηρίξουμε κάθε κίνηση που μπορεί να γίνει για να μπορέσει ο Σταυρός να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη.
    Δεν είμαστε εναντίον του δημάρχου. Είμαστε εναντίον οποιουδήποτε κάνει κακό στον τόπο. Για εμάς είναι πολύ σωστό αυτό που γράφεις για τους επιχειρηματίες του τόπου οι οποίοι ενεργούν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο μεταξύ τους και απέναντι στους πελάτες (έλληνες ή αλλοδαπούς).
    Το ψάρι όμως βρωμάει από το κεφάλι φίλε μου. Αν όλοι αυτοί ενεργούν όπως ενεργούν είναι γιατί δεν υπάρχει και δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάποιος δήμαρχος αντικειμενικός και με δύναμη να δείξει στους άλλους τον σωστό τρόπο συνύπαρξης και λειτουργίας.
    Σε ευχαριστούμε πολύ για το σχολιό σου

  1. Ανώνυμος
    19 Αυγούστου 2009 στις 8:00 π.μ.

    Πότε θα γεράσω να παινεύομαι...
    Νάταν τα νιάτα δυο φορές τα γηρατιά καμία...
    Ελπίζω να μην αρχίσουμε να γράφουμε και για τους γιουγκοσλάβους που ερχόταν τότε και βούλιαζε το χωριό. Με @@@@ δεν βάφονται αυγά...ck

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share