...

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Η επιστολή αυτή αναγράφει τα εξής:
...
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
...
Κυρία Πρόεδρε
...
Σας παρακαλώ να γνωστοποιήσετε στο δημοτικό συμβούλιο τα παρακάτω:
...
Στις 1 Ιανουαρίου 2009 κατόπιν προεκλογικής συμφωνίας, παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Λιάμας Διαμαντής και ανέλαβε Δήμαρχος ο Στοΐτσας Αντώνιος. Παράλληλα ανέλαβα στη θέση του Λιάμα Διαμαντή Δημοτικός Σύμβουλος ως Α΄ επιλαχών του συνδυασμού.
...
Ασχολήθηκα με την τοπική Αυτοδιοίκηση με μοναδικό γνώμονα να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας και παράλληλα την δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας. Με αυτήν την έντονη διάθεση προσφοράς και με αυτούς τους στόχους, συστρατεύτηκα με την παρούσα δημοτική αρχή υπό την ηγεσία των Στοΐτσα Αντώνιο και Λιάμα Διαμαντή. Κατέβηκα με αυτό τον συνδυασμό πιστεύοντας ότι θα αλλάζαμε την πορεία του Δήμου προς το καλύτερο.
...
Δυστυχώς όμως οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν. Η αδράνεια, η έλλειψη στόχων και προγραμματισμού. Η μη επάνδρωση του Δήμου με μόνιμο προσωπικό. Έχουν περάσει 2,5 χρόνια και δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση που υπήρχε και επί δημαρχίας Γιώργου Στοΐτσα, δηλαδή να φεύγουν μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου με μεταθέσεις και να αντικαθίστανται από συμβασιούχους.
...
Η απαράδεκτη κατάληψη των πεζοδρομίων συνεχίζεται με την ανοχή του Δημάρχου.
...
Η απαράδεκτη κατάσταση με τις ομπρέλες στις παραλίες και η μη τήρηση των προδιαγραφών από τους επαγγελματίες συνεχίζεται.
...
Η υποβάθμιση των επιτροπών του Δήμου με την υποχρηματοδότησή τους αλλά και η απαξίωση τους από τον Δήμαρχο.
...
Η υποβάθμιση των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου με την ελλειπή χρηματοδότηση και η απαξίωση τους από τον Δήμαρχο. Αποκορύφωση αυτής της κατάστασης είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στη μικτή χορωδία ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ του Δήμου Ρεντίνας, ο οποίος αρνήθηκε να παράσχει τα αυτονόητα, δηλαδή την φιλοξενία με την παροχή γεύματος στη χορωδία του Δήμου ΣΤΑΓΙΡΩΝ- ΑΚΑΝΘΟΥ και στον αξιόλογο συνθέτη κύριο Γιάννη Σπανό, με την δικαιολογία ότι ο Δήμος μας δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, όταν για άλλες περιπτώσεις έχει κάνει ανάλογα τραπέζια. Και δεν είναι μόνο η μη προσφορά φιλοξενίας, αλλά και η μη αναγνώριση και απαξίωση της προσπάθειας των μελών της χορωδίας Σταυρού, τα οποία έχοντας ως γνώμονα την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου προσφέρουν τον ελεύθερο χρόνο τους εδώ και 2 χρόνια περίπου. Και όχι μόνο τον χρόνο τους, αλλά επιπλέον βάζουν λεφτά και από την τσέπη τους για να καλύψουν κάποιες αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου όταν γίνονται τέτοιου επιπέδου εκδηλώσεις.
...
Θα μπορούσα να σας αναφέρω και άλλα, αλλά αυτά θα τα κοινοποιήσω στους Δημότες εν καιρώ.
...
Δηλώνω ότι αποχωρώ από τον Συνδυασμό και δηλώνω Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
...
Στην κίνηση αυτή, προβαίνω ως ελάχιστη ένδειξη ευαισθησίας και ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου, δηλώνοντας ότι θα τους ενημερώνω αναλυτικά για όλα τα κακώς κείμενα και για όλα όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν.
...
ΜΕ ΤΙΜΗ
...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΡΑΛΑΚΗΣ
...
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
...
...

date Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

9 χωριατάκια to “Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Σύμβουλου Ρεντίνας”

  1. Ανώνυμος
    16 Αυγούστου 2009 στις 6:16 μ.μ.

    ΟΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΚΡΙΜΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ.ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ......

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 2:37 μ.μ.

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΥΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΘΥΣ ΕΞΑΡΧΗΣ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ?

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 3:23 μ.μ.

    ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 6:51 μ.μ.

    re file anonime nai kommounistis itan.kai apo ta liga aksiologa atoma sto topo mas

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 11:47 μ.μ.

    καλα το λες ανωνυμε των 6,51 ΗΤΑΝ γιατι τωρα μαλλον κατι αλλο πρεπει να ειναι.

    Υ.Γ. αντε να τον κατεβασετε και Δημαρχο.

  1. Ανώνυμος
    18 Αυγούστου 2009 στις 11:38 π.μ.

    sinexizei na einai kommounistis kai pistos stis idees tou

  1. Ανώνυμος
    18 Αυγούστου 2009 στις 2:53 μ.μ.

    ΑΠ΄ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΛΑΒΑ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ.

  1. Ανώνυμος
    18 Αυγούστου 2009 στις 11:44 μ.μ.

    kommoynisths kai na katevainei me thn dejia stis ekloges?
    kalo akoygete.
    ante kai h paparhga me ton karatzaferh tvra kai agalia.

  1. Ανώνυμος
    19 Αυγούστου 2009 στις 7:51 π.μ.

    Το πρόβλημα στον τόπο που μαραζώνει κάθε μέρα πιο πολύ είναι ένας Δημοτικός Συμβουλος που έχει άποψη και τολμάει να την εκφράσει; Ακόμη και αν είναι λάθος, είναι δική του και εκφράζει τον εαυτό του, κάτι που έτσι κι αλλιώς έχει δικαίωμα να το κάνει. Δεν κάνουμε όλοι το ίδιο μήπως και δούμε πολλές κοινές απόψεις; Μπορεί να κάνει καλό σε αυτούς που αποφασίζουν για εμάς και μπουν στον σωστό δρόμο. Ισως καταλάβουν πως δεν εκλέχτηκαν για να μας διοικούν αλλά για να μας υπηρετούν. Επίσης ίσως καταλάβουν πως δεν εκλέχτηκαν για πάντα....ck

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share