Πριν χρόνια, όχι πολλά, τότε που ο Σταυρός ακόμα είχε πολύ κόσμο το καλοκαίρι, ερχόταν τα Σαββατοκύριακα και κάποιοι επισκέπτες που μπαίνανε στα πλατάνια, στρώνανε χαλιά και σεντόνια και μένανε εκεί.
.
Παρά τις πινακίδες που προειδοποιούσαν ότι το κάμπινγκ απαγορεύεται στον χώρο εκείνο, κανείς από τους κυρίους με τις μπλε στολές δεν περνούσε τον δρόμο για να βάλει τάξη.
.
Προτιμούσαν να πίνουν τον καφέ τους στο μπαλκονάκι τους.
.
Τώρα που πέρασαν τα χρόνια και ο κόσμος δεν κάνει ουρές για να έρθει στον Σταυρό παρατηρήσαμε το εξής. Κάποιοι από τους «επισκέπτες των πλατανιών» συνέχισαν να έρχονται. Προτίμησαν όμως φέτος την σκιά των πλατανιών στο λιμάνι, δίπλα στο λιμεναρχείο. Είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν τους ενόχλησε…. Τα σκουπίδια όμως που άφησαν ενόχλησαν πολλούς. Οι τουρίστες που έρχονται ακόμα στον Σταυρό αυτό θέλουμε να έχουν σαν ανάμνηση.

Στην Ασπροβάλτα γίνετε επίσης το ίδιο με πολλούς τέτοιους κατασκηνωτές στην παραλία και στα πάρκινγκ δίπλα στο γήπεδο και δίπλα στο θέατρο. Δεν είναι και το καλύτερο θέαμα "κύριοι Δήμαρχοι". Φοβάσαι να περάσεις βράδυ και να αφήσεις το αμάξι σου.
.
Μήπως πρέπει να γίνει κάποια κίνηση και για αυτό το θέμα?
.
.

date Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

8 χωριατάκια to “Που κοιμόμαστε το βράδυ?”

  1. lawyer of devil
    25 Αυγούστου 2009 στις 4:33 μ.μ.

    εκει καταντησανε την αξια του χωριου,στον γυφτοτουρισμο.

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 3:02 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ;

  1. Village's News
    26 Αυγούστου 2009 στις 3:54 μ.μ.

    Από το πρόβλημα που έχει η περιοχή αυτό που σε ενόχλησε είναι από που είναι η φωτογραφία? Του Σταυρού έιναι πιο συμμαζεμένοι οι επισκέπτες ή έρχονται με Porsche?

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 6:28 μ.μ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ.ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΧΙΤΛΕΡΑΚΙΑ.

  1. Ανώνυμος
    26 Αυγούστου 2009 στις 9:23 μ.μ.

    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΜΠΕΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ. ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.
    ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ.

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 12:05 π.μ.

    ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

  1. Village's News
    27 Αυγούστου 2009 στις 12:20 π.μ.

    Δεν είπε κανείς ότι δεν έχει κάποιος δικαίωμα να κάνει μπάνιο στην θάλασσα ή να βγεί να διασκεδάσει σε μαγαζιά της περιοχής. Όταν όμως πλένει τα ρούχα του και τα απλώνει σε δημόσιο πάρκο, στρώνει κρεβάτια και κοιμάται στο πεζοδρόμιο και στο πάρκο, τότε υπάρχει πρόβλημα.
    Πριν μας κατηγορήσεις για χιτλεράκια ίσως θα έπρεπε να πας μια βόλτα από τα πλατάνια ή από το παρκο στο λιμάνι να δεις την βρωμιά που μαζεύεται...Αυτό θες για τον τόπο σου? εγώ έχω βαρεθεί την βρωμιά

  1. Ανώνυμος
    27 Αυγούστου 2009 στις 12:25 π.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 12,05 ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share