Όταν όλος ο κόσμος μιλάει για ανακύκλωση, οι "κύριοι Δήμαρχοι" δεν καταλαβαίνουν την λέξη!!!
...
Ο Δήμος Ρεντίνας πότε θα αποκτήσει αυτά τα "χρωματιστά κουτάκια"???

date Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

33 χωριατάκια to “"Οικολόγοι οι κύριοι Δήμαρχοι..."”

  1. Ευτυχισμενη
    22 Αυγούστου 2009 στις 12:13 π.μ.

    Μου φαινετε οτι το πας λιγο μακρια τωρα το πραγμα και οπως λεει και ο λαος εδω ψωμι δεν ειχαμε μας φερανε τυρι.Ας αποκτησουμε πρωτα επαρκης καδους για τον σταυρο ας αποκτησουμε πλυντηριο για να πλενονται οι καδοι γιατι εχουν να πλυθουν απο την κατασκευη τους ας μενουν οι καδοι στην θεση τους (εκει που τους τοποθετησε ο δημος)γιατι οποιος γουσταρει τον παιρνει και τον παει να βρωμαει στου γειτονα και μετα παιζουν πολλα για να γυρισει ο καδος στην θεση του(αναλογα τι ψηφιζει αυτοσς που τον πηγε βολτα)ας αποκτησουμε εμεις συνειδηση να πεταμε τα σκουπιδια σε σακουλες και οχι χυμα μεσα στον καδο και μετα ισως να εχουμε την απαιτηση να αποκτησουμε και αυτα τα χρωματιστα κουτακια. Και μια και πιασαμε τα οικολογικα θυμαμαι μια φορα και ενα καιρο υπηρχε ενας συλογος οικολογων στον σταυρο που αριθμουσε εκατονταδες μελη.Τι γινετε αραγε τωρα αυτος ο συλογος? Που να ειναι? Μηπως ξεκουραζετε απο τις μαχες που εδινε τοτε για το λιμανι μεχρι που εγινε το γιαλαντζι κλεισιμο? μηπως εμφανιστει παλι σε λιγο καιρο εν οψη εκλογων σαν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ καβαλα στο αλογο για να κυνηγησει τον καταραμενο οφη? Αραγε???

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 10:52 π.μ.

    Μήπως δεν φταίνε οι δήμαρχοι, αλλά εμείς οι ίδιοι σε αυτό το θέμα. Για δες εδώ.
    http://rentina.blogspot.com/2009/08/blog-post_22.html

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 10:59 π.μ.

    Ευτυχισμένη μπορεί να μην υπάρχει σήμερα ο σύλλογος οικολόγων, αλλά υπάρχουν άλλοι σύλλογοι που κάνουν σοβαρές προσπάθειες.
    http://masaetos.blogspot.com/2009/05/blog-post_13.html
    http://masaetos.blogspot.com/2009/04/30-1100.html
    http://masaetos.blogspot.com/2009/04/blog-post_30.html
    http://masaetos.blogspot.com/2009/03/28-2030.html
    http://masaetos.blogspot.com/2009/02/blog-post_23.html
    Εσύ τι κάνεις; Παραβρέθηκες σε αυτό…

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 2:08 μ.μ.

    KAI TI NA LEEI OTI EIXE ENHMERWSH STIS 10 MAI, DEN EXEI KANENA NOHMA AFOY OI DHMOI DEN VAZOYN KADOYS!!!
    DEN PAN NA KANOYN KA8E KYRIAKH ENHMERWSH, ESY POY ENHMERWNESE POY 8A KANEIS ANAKYKLWSH???
    MAS DOYLEVEIS RE 10:52?

  1. Ευτυχισμενη
    22 Αυγούστου 2009 στις 2:36 μ.μ.

    Εγω για τον συγκεκριμενο συλλογο αναρωτηθηκα αν υπαρχει.Εκτος και αν μου λες τωρα οτι διαλυθηκε και την θεση του την πηρε ο Μ.Α.Σ. ΑΕΤΟΣ. Αν ειναι ετσι να το ξερουμε γιατι ο κοσμος εχει μεσανυχτα και αγωνια καταλαβες? Αναρωτιουνται πολλοι και λενε που ειναι οι οικολογοι να σωσουν τον τοπο?

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 3:07 μ.μ.

    akou mr 2:08 an eisoun sthn enhmerosh 8a ikseres pou einai oi mple kadoi anakiklosis, 8a ikseres poy na pas tis palies hlektrikes syskeves gia anakyklosi. kai ola ayta xaris sta paidia toy aetou.

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 3:09 μ.μ.

    eytyxismeni, kalos h kakos o syllogos oikologon den yparxei, tora sthrizoume tis nees prospa8ies.

  1. Village's News
    22 Αυγούστου 2009 στις 3:43 μ.μ.

    σημασία για εμας δεν έχει πώς ονομάζετε ο σύλλογος ή οργάνωση που βοηθάει ή ενημερώνει για την ανακύκλωση. Σημασία έχει να γίνετε αυτή η ενημ'ρωση, να γίνονται κινήσεις προς αυτήν την πλευρά και ο κόσμος να τις στιρήζει. Συμφωνούμε με την ευτυχισμένη για το ψωμί και το τυρί. Αυτό δεν σημαίνει ότ δεν πρέπει να το έχουμε στο νου μας και να το συζητάμε.
    Αν ο ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ κάνει ή στηρίζει τέτοιες κινήσεις ανακύκλωσης στην περιοχή θα χαρούμε πολύ να μας στείλει ένα email ενημέρωσης κι εμείς θα το αναρτήσουμε στο blog.

  1. ck
    22 Αυγούστου 2009 στις 7:13 μ.μ.

    Ουπςςςς!!!!!!!!!!! Ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας και Τουριστικής Ανάπτυξης, Πραγματικά απαρτιζόταν από πολλά μέλη.Οταν όμως οι κινήσεις του όπως οι καταγγελίες που έκανε και ζήτησε πριν μερικά χρόνια προς όλες τις Αρχές την συνδρομή τους για αυτούς του κακούς συμπολίτες μας που αδιάζανε τους βόθρους στους δρόμους, την περίοδο που ο κεντρικός δρόμος ήταν παγοδρόμιο, θα το θυμάστε. Με λύπη τα ενεργά μέλη, διαπιστώσανε πως αυτοί που εβλάπτονται και αντιδρούνε πιο πολύ, ήταν όλοι μέλη του Συλλόγου. Ξέρετε ποια ήταν η απάντηση και το επιχείρημα; Μόνο εμείς αδειάζουμε βόθρους στους δρόμους; Αδιάζουνε και οι ΑΛΛΟΙ. Αυτό ήταν το κύκνιο άσμα του Συλλόγου και όχι το Λιμάνι για το οποίο πραγματικά προτωστάτησε. Δυστυχώς υπάρχει νοοτροπία προσωπικού συμφέροντος που έχει ριζώσει για τα καλά στους κατοίκους αυτής της περιοχής. Όλοι έχουν ιδέες και λύσεις για να εφαρμόσουν όμως, ΑΛΛΟΙ. Θα επανέλθω ...ck

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 8:37 μ.μ.

    3.07 8Α ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)?
    ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ) ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΕ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ!!!

  1. Ευτυχισμενη
    22 Αυγούστου 2009 στις 9:25 μ.μ.

    Nαι ναι γι αυτον τον συλλογο ελεγα.
    Μπραβο ck εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ.
    Αυτος ο συλλογος λοιπον θα εσωζε τον τοπο.
    Μεχρι που ηρθαν οι μελισσες.
    Ωχ συγνωμη οι εκλογες ηθελα να πω.
    Και μετα σιωπη...................
    Και τωρα ποιος θα σωσει περιβαντολογικα τον τοπο?
    Ποιος θα τον αναπτυξει τουριστικα?
    ποιος θα τραβαει με την καμερα να βλεπουμε εκεινες τις ωραιες εικονιτσες?
    Αλλα βεβαια εκεινες δεν δυσφημηζαν τον τοπο γιατι τις εδειχναν οι οικολογοι.
    Ενω αυτο το blog μας δυσφημηζει γιατι μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει και να ακουγετε δυνατα η φωνη του.ενω αυτοι μας εδειχναν οτι ηθελαν και ακουγοταν μονο η δικη τους φωνη.Ενω εδω ακουγονται ολλες οι φωνες σωστες η λανθασμενες ακουγονται και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.
    Ηρθε η ωρα να πω συχαρητηρια στο blog ηταν κατι που χρειαζοταν ο τοπος και μπραβο σας παιδια.
    Και οταν λεω μπραβο εννοω μπραβο και σε αυτους που συμμετεχουν οτι και να γραφουν γιατι αυτη ειναι η πραγματικη δημοκρατια.
    Αλλωστε οι καλυτερες συμφωνιες εχουν ερθει μεσα απο τις μεγαλυτερες διαφωνιες.

  1. Ανώνυμος
    22 Αυγούστου 2009 στις 10:30 μ.μ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ!!!
    "ΕΓΩ" (ΠΡΩHN ΑΝΩΝΥΜΟΣ)

  1. ck
    23 Αυγούστου 2009 στις 12:19 π.μ.

    Συνblogίτισα Ευτυχισμένη, φαντάζομαι εννοείς ποιος θα σώσει αυτόν τον τόπο από αυτούς που τον κατοικούν. Από αυτούς, δηλαδή από εμάς, που ενδιαφερόμαστε μόνο για την πάρτη μας και κρίνουμε όλους τους άλλους και μάλιστα όχι μόνο κρίνουμε, αλλά και καταδικάζουμε με μεγάλη ευκολία ειδικά όταν κρυβόμαστε πίσω από την μασκούλα της ανωνυμίας. Αλλά επειδή τυχαίνει και είμαστε μικρός τόπος, είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί η μασκούλα αυτή.Κόβεται το λαστιχάκι και πέφτει. Τυχαίνει να μην ξεχνάμε κι όλας και μερικές φορές να κρατάμε και αρχεία έτσι για να βρίσκονται. Όταν μιλάμε για συλλόγους, για καλό ή για κακό, μην ξεχνάμε να αναφερόμαστε στα μέλη που τους απαρτίζουν. Και δυστυχώς η ευτυχώς τα μέλη είναι κάτοικοι αυτού του τόπου. Είναι αυτοί που τους ενοχλούσε το λιμάνι αλλά οι ίδιοι τους έχουν βαρέλια στο σπίτι τους, μαζεύουν τα απόνερα και τα πετάνε το βράδυ στους δρόμους. Είναι οι ίδιοι που βγάζουν τα νερά από τα πλυντήρια το βράδυ και μυριζει στον περαστικό αηδία. Είναι οι ίδιοι που δεν θα πιέζανε ποτέ τους πολιτικούς του χωριού τους για κάτι κοινό αλλά για κάτι που εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα.
    Τα συγχαρητήρια στον διαχειριστή του blog είναι αυτοννόητα και τα επέδωσα μαζί με τα στοιχεία μου γιατί δεν έχω ανάγκη να κρυφτώ πίσω από την ανωνυμία.
    Αυτό που αντιλαμβανόμαστε όλοι μας όμως εδώ μέσα και είναι θετικό, είναι πως υπάρχουν ανησυχίες και καιρός είναι να βγουν προς τα έξω. Ίσως κάνει καλό σε όλους να γνωρίζουν πως υπάρχουν και οι ''άλλοι'' που μπορεί να μην προκαλούν με τις φωνές τους και τις αννόητες μαγκιές τους, αλλά ενδιαφέρονται για κάτι καλό. έχουμε πολλά να πούμε και ξέρουμε πως μας ακουν πολλοί.Ας σταθούμε σε αυτό και ας ενωθούμε για να ταρακουνήσουμε όποιον νομίζει πως η γη του ανήκει... ck

  1. Ευτυχισμενη
    23 Αυγούστου 2009 στις 12:52 π.μ.

    Συνδημοτη ck συμφωνω απολυτως με αυτα που λες γιατι τα περισσοτερα τα βιωνουμε ολλοι μας.
    Ομως οταν ενας ειναι κουφος δεν παει να πει οτι και οι υπολοιποι ειναι κουφοι.Ακομοι και οι πιο πολλοι να ειναι κουφοι σε ενα τοπο δεν παει να πει οτι αυτοι που δεν ειναι θα μιλανε με νοηματα.
    Καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι?
    Αλλωστε ο καθενας μας ειναι υπευθυνος και υπολογος για τις πραξεις του και γι αυτες μονο.
    Αρα ο καθενας παραδειγματιζετε απο τον εαυτο του.
    Ναι υπαρχουν αυτοι οι ανθρωποι που λες αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που προσπαθουν με τις πραξεις τους να πεισουν οτι πρεπει να βαδισουμε σωστα.
    Ομως υπαρχει και υπηρχε μια δημοτικη αρχη που υποτιθετε και ειναι υποχρεωμενη αλλωστε να προσπαθει να εχει τα πραγματα σε μια ταξη.
    Και κανω την εξης ερωτηση.
    Τι ειναι πιο ευκολο για την δημοτικη αρχη?
    Να κλεισει το λιμανι
    η
    να κοψει τα νερα απο τους δρομους?
    Να εξαλειψει τους πλανωδιους που κανουν ζημια στα καταστηματα
    η
    να κανει αναπλαση τον πεζοδρομο στην αγορα?
    τι ειναι πιο ευκολο?

  1. ck
    23 Αυγούστου 2009 στις 9:01 π.μ.

    και ποιος είπε πως έχουν αυτοί που ασκούν εξουσία δικαίωμα να διαλέγουν ποιο είναι πιο εύκολο; Είναι υποχρεωμένοι να πράξουν ότι πρέπει για το καλό του συνόλου αφού σκεφτούν και το μέλλον των παιδιών. Ποιος είπε πως εκλέγονται για να καταγγέλουν ο ένας τον άλλον; Ποιος είπε πως εκλέγονται για να συμμετέχουν στα τραπέζια και να πιάνουν τις πρώτες θέσεις στις εκδηλώσεις; Βαρεθήκαμε με τους ανθρώπους που εκλέγονται για να διοικήσουν. Θέλουμε να ονειρευόμαστε πως θα βρεθούν κάποτε άνθρωποι που θα τους εκλέξουμε για να δουλέψουν. Για να διαχειριστούν και όχι να καταχραστούν εξουσία και όχι μόνο. Για τα δύσκολα εκλέγονται και όχι για τα εύκολα. Αλλά θα το επαναλάβω πως ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζει.Μιλάω για την ευθύνη όλων μας.Δεν επαρεκί να τα επισημαίνουμε, αλλά πρέπει να δίνουμε μάχες, να γίνουμε κακοί με μερικούς, να ταράξυμε τα νερά. Αυτοί που κάνουν κριτική στον τωρινό Δήμαρχο και στους προηγούμενους, που ήταν όταν επί δεκαετίες καιγόταν ο σκουπιδότοπος του Σταυρού και ήταν τόπος παραγωγής διοξινών πολαπλάσιος από αυτόν των βομβαρδισμένων τοπίων στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας; Δεν είδα κανένα ευαίσθητο πολίτη, ούτε και εσένα, να το καταγγέλει όταν συνέβαινε αυτό. θα συνεχίσω να το φωνάζω πως πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, όχι πρόσωπα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τα πρόσωπα, μιας και από ότι βλέπω, τα πρόσωπα αλλάζουν και τα προβλήματα που συζητάμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια, (αποχετευτικό, λιμάνι, νερά, έσοδα Δημου, συμπαράσταση σε Συλλόγους, Εκδηλώσεις, Υπηρεσίες,) παραμένουν σχεδόν ίδια.... ck

  1. ck
    23 Αυγούστου 2009 στις 9:11 π.μ.

    Διαχειριστή παρακολουθώ το κοντέρ και βλέπω μερικές εκατοντάδες επισκέψεις την ημέρα, ελπίζω να γίνουν από μέρα σε μέρα μερικές εκατοντάδες σχόλια και μερικές εκατοντάδες θέματα... από ότι φαίνεται, πολλοί διψούν για να πουν πολλά και να ακούσουν περισσότερα. εδώ θα είμαστε...ck

  1. VILLAGE NEWS
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:09 π.μ.

    Αγαπητέ ck, δεν πρόκειται για επισκέψεις αλλά για εμφανίσεις σελίδων. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια...

  1. ck
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:45 π.μ.

    οκ αυτό εννούσα και εγώ...ck

  1. Village's News
    23 Αυγούστου 2009 στις 12:25 μ.μ.

    Το ελπίζουμε λοιπόν κι εμείς, όχι από εγωιστικό καπρίτσιο αλλά επειδή μας αρέσει αυτή η συζήτηση όπως εξελίσετε....

  1. KGB
    23 Αυγούστου 2009 στις 12:52 μ.μ.

    ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΑΠΛΟ ΜΑ ΟΥΣΙΩΣΕΣ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ" ΚΟΛΩΝΕΙ.
    ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ, ΑΝ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ" ΜΕ ΛΟΓΙΑ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ? ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ?
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΠΙΔΙΟΚΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ BMW ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΛΕΙΝΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ MARKET ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 2+1 ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΣΕΙ ΤΟ ΣΟΪ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΨΗΦΑΚΙΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΦΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΤΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΤΟΥ "ΜΑΚΡΟ" ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΕΡΒΙΟΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΙΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΕΣ 100% ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ...
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΪΤΣ ΟΤΑΝ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑ ΞΑΝΑΜΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ/ΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΑΡΩΝ ΑΡΩΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΕΖΑΝΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ 50 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΜΑΣ Ή ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΠΥΡΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΤΣΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΑΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΗΚΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ "ΠΙΘΗΚΩΝ" ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΝΑΣ "ΛΕΟΝΤΑΣ" ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

  1. KGB
    23 Αυγούστου 2009 στις 12:55 μ.μ.

    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΛΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΝΟ 4096 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΜΠΟΣΑ..

    ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ:
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 2:09 μ.μ.

    kai ti mas enoiaze o tajiarxos poy maw efere o antonakis.em ekei yphretei o giokas toy.aytos ajizei ena kerasma sto orosimo.

  1. Ευτυχισμενη
    23 Αυγούστου 2009 στις 4:31 μ.μ.

    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.

    Φιλε μου KGB

  1. Ευτυχισμενη
    23 Αυγούστου 2009 στις 4:55 μ.μ.

    Aυτοι που ασκουν εξουσια πρεπει να ιεραρχουν τα θεματα και να φροντιζουν παντα για το καλο του συνολου. ναι θα κοιταξουν το μελλον των παιδιων μας αλλα θα κοιταξουν και το παρον το δικο μας.Προς στιγμην παντως οι διοιηκουντες και οι νυν και οι πρωην δεν κοιταζουν ουτε το παρον ουτε το μελλον.
    Δεν μιλησε κανεις οτι αυτοι που εκλεγονται πρεπει να κατγγελει ο ενας τον αλλον.Απεναντιας αυτοι που εκλεγονται πρεπει να ασκουν εξουσια για το κοινο οφελος.Ουτε μιλησε κανεις για τραπεζια.Γι αυτα μιλησε ο ανεξαρτητοποιηθεις συμβουλος της συμπολιτευσης.Μιλας για κριτικη .Θα ξεχασες βεβαια οτι η σημερινη διοιηκηση εκανε κριτικη στην απερχομενη για τα σκουπιδια για τις διοξινες για το λιμανι για το βιολογικο για τα πεζοδρομια και για πολλα αλλα.Απλα ομως οταν κανεις κριτικη πρεπει να αντεχεις και να την δεχεσε.Η σημερινη διοιηκηση δεν ηταν αυτη που ελεγε οτι θα κλεισει το λιμανι και θα το κανει τουριστικο αγκυροβολιο? Στο χερι της ειναι ποιος την κραταει? Ας το κανει.Το ιδιο δεν ελεγε και για το αποχετευτικο? Για τα χρεη? Για την καθαριοτητα? Για τις εκδηλωσεις? Για ολλα τα θεματα λοιπον ειναι στο χερι της.Εχει τεσσερα χρονια να δουλεψει να κανει αυτα που θα κανει και μετα ο κοσμος θα την κρινει.Που ειναι το προβλημα? Αλλα μην τα ριχνουμε ολλα στους δημοτες.Ασυνηδειτοι υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα. Γι αυτο υπαρχουν και οι νομοι και οι ανθρωπιο που τους εφαρμοζουν.Αλλα υπαρχουν και οι σωστοι και αυτους καποιος πρεπει να τους προστατευσει.Ας αφησουμε λοιπον την καραμελλα οτι για τα παντα φταινε οι δημοτες.
    Γιατι οπως λεει και ο λαος΄΄
    ΟΧΙ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ
    ΟΣΑ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

  1. KGB
    23 Αυγούστου 2009 στις 5:34 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ...

    ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΗΘΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ.
    ΚΑΤ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΕΣ ???
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΑΕΙ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΣΕΡΒΙΡΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ ΜΕ 100 ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ 2-3 ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ...ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ.
    ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 1 ΑΝΤΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ 'Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΟΥΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥΣ...

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 7:31 μ.μ.

    MA TI LEME TORA GIA BEGGALIKA KAI PYROTEXNHMATA TOY ALLOY DHMOY;S AYTA TA VEGGALIKA HTAN OLOS O STAVROS KAI SYSVMO TO DHMOTIKO SYMBOYLIO TOY DHMOY RENTINAS.KYRIE DHMARXE DEN TO JERATE;DEN SAS TO EIPAN OI FILOI SAS APO TO OROSIMO

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 8:02 μ.μ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ...
    ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΝΑΚΙ "ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ"???
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    "ΕΓΩ"

  1. Ευτυχισμενη
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:56 μ.μ.

    KGB νομιζω εχεις μπερδευτει λιγακι. Αν φταινε οι δημοτες για το οτι στραβο γινετε στον δημο τους τοτε ποιος ο λογος υπαρξης της δημοτικης αρχης? για ενα μονο πραγμα φταινε οι δημοτες. Οτι καθε τεσσερα χρονια με τον ψηφο τους εναποθετουν τα ονειρα τους σε καποιους οι οποιοι υποσχονται αυτα που δεν εχουν κανει καποιοι αλλοι.Και παει λεγοντας μη μπορωντας να κανουν κατι διαφορετικο γιατι οπως ξερεις η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

  1. KGB
    24 Αυγούστου 2009 στις 11:41 π.μ.

    ΑΜ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ...
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ???
    ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ Ο Λ Α ΦΤΑΙΜΕ ΜΕΙΣ

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 2:24 μ.μ.

    ΡΕ KGB ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΤΣΙ?
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΠΑΖΟΥΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ.
    ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΚΑΠΟΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ? ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ.ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ?
    ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  1. Ευτυχισμενη
    24 Αυγούστου 2009 στις 3:18 μ.μ.

    Νομιζω KGB οτι διαβασε μονο την πρωτη προταση και οχι ολλο το κειμενο που εγραψα.Αν διαβαζεις επιλεκτικα και απαντας μονο σε οτι σε βολευει τοτε πασο ειναι δικαιωμα σου. Α ομως δεν διαβασες το κειμενο επειδη ησουν βιαστικος σου υπενθυμιζω οτι γραφω σε ποιο πραγμα φταινε οι δημοτες.Στο οτι πιστευουν στα ονειρα και στις ελπιδες καποιων που τους λενε λενε λενε και μετα τους γραφουν γραφουν γραφουν.Μην εχοντας ο δημοτης αλλη επιλογη ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τους εμπιστευεται.Αλλα σε παρακαλω στον ελευθερο χρονος σου κανε ενα κοπο και διαβασε τι εγραψα.δεν θελω να απαντησεις απλα διαβασε.

  1. ΤΟΝΙ
    24 Αυγούστου 2009 στις 6:12 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΪ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟ ΣΟΪ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΣΩΣΤΟΣ'' ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ''ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ'' ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΟΤΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

  1. KGB
    25 Αυγούστου 2009 στις 6:21 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2.24 :
    ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ?
    ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΙΟ ΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΜΙΣ ΣΑΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share