Μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού φίλοι μας από άλλο μέρος της Ελλάδος μας επισκέφτηκαν στο σπίτι μας στον Σταυρό. Έχουμε αρκετά μεγάλο μπαλκόνι και μας αρέσει να περνάμε το καλοκαίρι μεγάλο μέρος της μέρας εκεί. Μας αρέσει να ξυπνάμε και να πίνουμε τον καφέ μας στο μπαλκόνι, αργότερα να τρώμε το μεσημεριανό μας, το απόγευμα να συζητάμε και να πίνουμε καφεδάκι με φίλους και το βράδυ να μαζευόμαστε επίσης για φαί ή ποτάκι και καλή παρέα. Πάντα υπήρχε το πρόβλημα της γειτονιάς και της ησυχίας. Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν δραματικές διαστάσεις. Ενώ όλη την μέρα δεν μπορείς να ησυχάσεις από την φασαρία που κάνουν τα αυτοκίνητα που περνάνε, το τρενάκι με την απαίσια μουσική του και το δαιμονισμένο του καμπανάκι, ο αχόρταγος που όλο και κάποιον βόθρο θα αδειάζει, κάποιο μωρό που θα κλαίει κ.α, μόλις πέσει ο ήλιος απαιτούν όλοι νεκρική σιγή.

...

Εμάς όμως μας αρέσει να συζητάμε, και να παίζουμε και λίγο κιθάρα ή ίσως φλάουτο και να τραγουδάμε καμιά φορά. Και όταν το κάνουμε τότε έρχονται κι άλλοι εκεί να μας κάνουν παρέα. Τα ίδια άτομα πάντα. Κάτι κύριοι με μπλε στολές και ιδιαίτερα αυξημένη εγωπάθεια. Και δεν ήταν ούτε 00.30.

...

Πριν από 2 εβδομάδες βρεθήκαμε σε βραδινό beach party του Vice, ένα από αυτά που έκανε τις Τετάρτες. Βρεθήκαμε εκεί νωρίς και αν και δεν μας ταίριαζε ιδιαίτερα το περιβάλλον και η μουσική, μας άρεσε πολύ το κέφι των παιδιών που ήταν εκεί μαζεμένα. Απίστευτο αλλά στις 00.01 και δεν είμαστε υπερβολικοί, ένα αμάξι με αυτούς τους κυρίους με τις μπλε στολές σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί και μας ξενέρωσε.

...

Μήπως γίναμε υπερβολικοί? Μήπως μας ενοχλούν τα πάντα? Πόσο περισσότερο ησυχία να κάνουμε σε αυτό το μέρος? Πέρασε κανείς κατά τις 2 από τον κεντρικό δρόμο να πάθει κατάθλιψη από το γεγονός ότι τώρα πια ούτε τα αδέσποτα δεν κυκλοφορούν στον δρόμο? Σε λίγο θα τελειώσει το καλοκαίρι, θα χαλάσει κι ο καιρός, θα ανοίξουν τα πανεπιστήμια και οι σχολές και θα φύγουν και τα παιδιά για αλλού. Πόσο πιο άδειος μπορεί να γίνει ο Σταυρός? Κάνουμε θερινή εκπαίδευση για τον χειμώνα?

...

...

date Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

3 χωριατάκια to “σσσσσσσσσσστ! Ησυχία κοιμόμαστε....”

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 2:57 μ.μ.

    συμφωνώ village!

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 6:58 μ.μ.

    εμ άμα πρωι στο μπαλκονι,μεσημερι στο μπαλκονι,απογευμα στο μπαλκονι,βραδυ στο μπαλκονι λογικο ειναι να απηυδήσουνε οι γειτονες.ειδικα αμα εχουνε και μωρα να "γκαριζουνε" ολη μερα!ωραιοι φιλοι να σου τυχουνε,να μη ξεκολανε.πηγαιντε τους και σε κανενα beach bar, καμια παραλια,ταβέρνα, καλοκαιρι ειναι.να δουνε κ τις ομορφιες (?!) χαχα,του σταυρου!

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 11:55 π.μ.

    που να τους πάμε τους καημένους και πόσες δικαιολογίες να βρούμε? στην παραλία που ξέβραζε καρέκλες και σερβιέτες, στα beach bar του Σταυρού που δεν βρίσκουμαι πότε τραπέζι λόγω του κόσμου (lol) ή στις άπειρες ταβέρνες? ε? που? Μια χαρά είναι το μπαλκονάκι μας...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share