Καθαρίζουμε έως εκεί που φτάνουμε!!!
...
Του χρόνου την άνοιξη θα καθαριστεί και το υπόλοιπο κομμάτι της αντιπυρικής ζώνης.
...
Άν δεν προλαβένεται να φωνάξουμε τους προσκόπους!!!

date Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

7 χωριατάκια to “"Αντιπυρική Ζώνη"”

  1. KGB
    12 Αυγούστου 2009 στις 12:11 μ.μ.

    TSOY RE LAKH
    ANEVA KAI ARXISE NA KOVEIS AFOY FAIENTAI OTI DOYLEIA DEN EXEIS NA ASXOLITHEIS

  1. Village's News
    12 Αυγούστου 2009 στις 12:25 μ.μ.

    Αγαπητέ KGB
    όπως φαίνεται ουτε εσείς έχετε δουλεία να ασχοληθείτε αφού σχολιάζετε τόσο γρήγορα την καταχώρησή μου.
    Ας ανέβουμε λοιπόν όλοι μαζί να καθαρίσουμε. Δεν το λέω για την πω απλά σε αυτούς που έπρεπε να το κάνουν και δεν το κάνανε. Το λέω γιατί έπρεπε να απασχολέι όλους μας.
    Τις πλημμύρες όπως φαίνετε τις ελέγχεται κάποιοι κύριοι και κυρίες στον Σταυρό αν και τα γεγονότα έδειξαν το αντίθετο. Τώρα τι έγινε? Ούτε την φωτιά φοβάστε? Ξεχάσαμε όλοι τόσο γρήγορα τις φωτιές στις γύρω περιοχές? Το δάσος είναι η ζωή όλων μας και όλους έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Την μαγκιά σου φίλε μου να την μεταφέρεις κάνοντας κάτι καλό για τον τόπο σου.

  1. Nikos
    12 Αυγούστου 2009 στις 1:16 μ.μ.

    Ta bouna trigyrw mas ap'oso kserw einai idioktita kai gi'afto mexri twra den eixame pote pyrkagies!An den itan na isoun sigouros oti den tha eixe meinei tipota mexri twra orthio oses antipyrikes zwnes kai an eixe to bouno kai oso kathares kai an itan!!

  1. Village's News
    12 Αυγούστου 2009 στις 2:12 μ.μ.

    Αγαπητέ Νίκο,

    υποθέτω ότι μιλάς για τα βουνά γύρω από τον Σταυρό μόνο. Δεν γνωρίζω σε τι βαθμό τα βουνά είναι ιδιόκτητα, ξέρω όμως ότι πριν καμια 10χρόνια έπιασε φωτιά στην πλευρά προς τις Μηλιές και έκαψε πολύ μεγάλη έκταση. Επίσης η φωτιά στην Ρεντίνα έκαψε ακόμα πιο μεγάλη έκταση και όπως και να έχει το να καεί έστω και ένα δεντρο είναι τραγικό συμβάν.
    Αν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι και σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο, τότε αυτό πρέπει να κάνουμε

  1. KGB
    12 Αυγούστου 2009 στις 2:53 μ.μ.

    ΡΕ ΧΤΕΣΙΝΕ ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΣΩΘΕΙ Η ΠΛΑΓΙΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Η ΖΩΝΗ.
    ΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ??
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ε??
    ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΜΗΡΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ...

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΛΕΣ.

    ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΦΩΝΙΣΩ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟ BLOG ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ
    1) ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ...
    2)ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ε ?? ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΤΡΑΛΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΙΡΙΑ
    3)ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
    4)ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ
    5)TA ΒLOGS-ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΧΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ...ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΚΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΤΙ ΨΥΕΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟΣΤΟ.
    6)ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΤΟ...

  1. Village's News
    12 Αυγούστου 2009 στις 3:25 μ.μ.

    Κύριε KGB,

    Συγνώμη αν σε προσβάλλαμε προσφωνώντας σε αγαπητό αλλά στο δικό μας το χωριό αυτό θεωρείται ευγένεια.
    Για εμάς δεν υπάρχει λόγος να είμαστε αγενείς μαζί σου γιατί δεν σε ξέρουμε και για να είμαστε ειλικρινείς δεν μας ενδιαφέρει να σε μάθουμε. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το να εκφράζεις μια άποψη θεωρείται κακό και ακόμα χειρότερο θεωρείται το να υποδεικνύεις κάποια σημεία τα οποία ηθελημένα ή όχι, οι δημοτικές αρχές του τόπου έχουν παραβλέψει. Δεν είμαστε κατευθυνόμενοι με την έννοια που εσύ θέλεις να δώσεις αλλά ναι, δηλώνουμε κατευθυνόμενοι από το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει σαν ανθρώπους και σαν πολίτες ενός τόπου. Δεν ζητήσαμε και ούτε θα ζητήσουμε την εύνοια ή την υλική υποστήριξη κανενός. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
    Εμείς μπορεί ανώνυμα να είμαστε μάγκες όπως λες αλλά δεν λέμε τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από αυτό που όλοι λένε αλλά κανείς δυνατά. Αν λέμε ψεύδη και ανακρίβειες έχεις την δυνατότητα και το δικαίωμα να το πεις ανοιχτό στο ίδιο μας το blog και να το κατοχυρώσεις. Δεν βλέπουμε εμείς μόνο πλημμύρες και πυρκαγιές εκτός αν ζεις σε άλλο μέρος εσύ. Αν πιστεύεις ότι κάτι είναι ψέμα ή ανακρίβεια, παρακαλώ γράψε την διαφωνία σου εδώ και αν θες στείλε και φωτογραφίες στο email village_news1@yahoo.gr και εμείς θα το αναρτήσουμε.
    Προφανώς το πρόβλημά σου είναι το τι θα γίνει στις εκλογές. Σου δηλώνω λοιπόν εδώ ότι εμάς μας αφήνει αδιάφορους το αποτέλεσμα. Εμείς ζητάμε αποτελέσματα από όποιον εκλεγεί ανεξαρτήτως ονόματος. Δεν θεωρούμε τους δημάρχους των γύρω περιοχών θεούς αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι έχουν σχέδιο για τον τόπο και το μέλλον του. Μπορεί και οι διπλανοί δήμοι να πλημμύρησαν ή να αντιμετώπισαν άλλα προβλήματα αλλά είναι εμφανές το έργο άλλων δημάρχων όταν το έργο των δημάρχων του Σταυρού τα τελευταία 15 χρόνια είναι μικρό έως και αμελητέο.
    Εμάς δεν μας φταίει ούτε ο αέρας που αναπνέουμε ούτε οι συμπολίτες μας με τους οποίους έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μας φταίνε αυτοί που θέλουν ο τόπος να ερημώσει, που θέλουν να γυρίσουν 30 χρόνια πίσω. Δεν θα φύγουμε και δεν θα πάμε αλλού. Θα είμαστε εδώ και θα εκφράζουμε την γνώμη μας σε ότι μας ενοχλεί.

  1. KGB
    12 Αυγούστου 2009 στις 5:38 μ.μ.

    ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ bLOGS ΤΙΣ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΛΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΘΕΛΑ Ή -ΚΑΤ ΕΜΕ- ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ... ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΠΩΝΥΜΑ...
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΕΝΤΙΝΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΑ "ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ": ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣ ΝΑΣΑΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Π@#$%Η ΝΑ ΣΑΙ Π@#$%ΗΣ...
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share