Φτάσαμε τα 3.000 χτυπήματα!!!

Σε 2 μόλις μέρες 1.000 χτυπήματα...
...

Σας ευχαριστούμε, μία ολόκληρη περιοχή μας διαβάζει και ενημερώνετε από εμάς...συνεχίζουμε!!!

Συνεχίστε να χτυπάτε... κι εμείς θα σας ενημερώνουμε!!!

date Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

2 χωριατάκια to “ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΑ 3.000 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!!!”

  1. Ανώνυμος
    13 Αυγούστου 2009 στις 3:28 π.μ.

    Κάθε 1000 χτυπήματα θα κάνετε πάρτυ?
    Οντως είναι πολλά τα 1000 χτυπήματα σε 2 μέρες αλλά πιστέψτε με δεν γίνονται για να ενημερώνεται όλη η περιοχή από εσάς. Μάλλον δε γνωρίζετε τί σημαίνει ενημέρωση, γι αυτό νομίζετε ότι αυτό κάνετε από εδώ. Το να κάνετε αναρτήσεις τις αφίσες για τις εκδηλώσεις των μαγαζιών και να ψάχνετε να βρείτε πράγματα που σας ενοχλούν στο Σταυρό, μόνο και μόνο για να τα προβάλλετε ως τα μείζονα προβλήματα του Δήμου μας, δε λέγεται ενημέρωση. Από περιέργεια μπαίνουμε οι περισσότεροι για να δούμε τι καινούργιο σας πείραξε στο Σταυρό και πως σας απαντούν οι επικριτές σας.
    Βέβαια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέρατε όντως να γίνετε θέμα στην περιοχή μας αλλά όχι πάντα με τα καλύτερα σχόλια. Συνεχίστε πάντως την προσπάθεια και ίσως κάποτε, αν αποβάλλετε τη μιζέρια και την εμπάθεια, να καταφέρετε να μας ενημερώσετε για κάτι από εδώ.

  1. ΦΙΛΟΣ
    15 Αυγούστου 2009 στις 1:25 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 4000 ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΙΞΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟ ΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΟΥ .ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙςΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ.ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ.ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share