Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΔΗΜΑΡΧΟ Αγίου Γεωργίου, για την παραλαβή και την τοποθέτηση ειδικών αμαξιδίων για Α.Μ.Ε.Α. στις παραλίες του Δήμου.



...
Τα ειδικά αμαξίδια έχουν ήδη τοποθετηθεί δίπλα στους ναυαγοσωστικούς πύργους, για να μπορούν όλοι οι συνάθρωποί μας να απολαμβάνουν την θάλασσα με ασφάλεια.

......
Ο Δήμος Ρεντίνας (Δ.Δ. Σταυρού), που έχει και την κατασκήνωση για Α.Μ.Ε.Α. τι περιμένει?
...

date Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

19 χωριατάκια to “Μπράβο στον Δήμαρχο Αγίου Γεωργίου!”

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 9:41 μ.μ.

    8a kaneis kamia sosti anartish re megale, h 8a anametadideis oti grafei o strymonikos.net

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 9:46 μ.μ.

    εσυ ρε μεγαλε τι προβλημα εχεις, ειπε κατι κακο?
    για τα ΑΜΕΑ ειπε!!!
    και το MEGA ή o ANT1 αν το ελεγε, καλα θα εκανε και ας το αναμετεδηδε...
    ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ Α.Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ!

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 9:52 μ.μ.

    aston ton malaka, re anwnume 9:46, aton na leei tis malakies tou, makari oloi na anametedidan ena tetoio 8ema!
    tou euxomai na apoktisei paidi me eidikes anagkes na dei tin glika!

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 10:02 μ.μ.

    "MEGALE ANWNYME 9:41" SOY EYXOMAI TA XEIROTERA!
    BRAVO STON STRYMONIKO KAI KAT EPEKTASH STO VILLAGE POY ANARTOYN KAI ANAMETADIDOUN TETOIA 8EMATA!!!

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:13 μ.μ.

    αλλά δεν αναρωτήθηκε κανείς αν είναι ο ίδιος!! (?)

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:25 μ.μ.

    kai na einai-poy etsi deixnei-poios noiazetai ?

  1. Village's News
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:27 μ.μ.

    ο strymonikos online είναι ένα site ενημέρωσης και καμία σχέση δεν έχει με το blog μας.
    Δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιόν λόγο ενοχλείται ο ανώνυμος με την ανάρτησή μας αλλά δεν αποτελούμαι blog που ανεβάζει ειδήσεις της περιοχής ούτε προσπαθούμε να προλάβουμε τα γεγονότα. Αναφέρουμε αυτα που συμβαίνουν και ζητάμε να τα συζητήσουμε μαζί σας.
    Ειδικά αυτό το θέμα δεν έπρεπε να έχει αρνητικά σχόλια και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να υπάρχουν τέτοια άτομα που τους ενοχλούν τέτοια θέματα.
    Ίσως όμως να είναι αυτά τα άτομα που εκλέγουν τελικά αυτούς που μας διοίκουν εδώ και πολλά χρόνια.

  1. Ανώνυμος
    23 Αυγούστου 2009 στις 11:39 μ.μ.

    PONAEI FILE GIATI DEN EINAI OLA PYROTEXNIMATA KAI VEGGALIKA STON DIPLANO DHMO

  1. Ευτυχισμενη
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:08 π.μ.

    Χιλια μπραβο σε αυτους που πηραν αυτοι την αποφαση στον διπλανο μας δημο και ευχομαι η πραξη αυτη να γινει παραδειγμα προς μιμιση για ολλους τους παραθαλασσιους δημους.Τετοια πραγματα δεν πρεπει να μας πειραζουν αλλα να μας χαροποιουν γιατι ειναι για πολυ καλο σκοπο.Επισης πρεπει ολλοι να ειμαστε πολυ ευαισθητοποιημενη ειδικα στα θεματα που αφορουν τα Α.Μ.Ε.Α. γιατι αυτα ειναι τα πραγματικα παιδια του θεου και πρεπει να παραδειγματειζομαστε απο αυτα για την θεληση που εχουν για ζωη.Και παλι μπραβο στον γειτονικο μας δημο.Τι να σας πω το διαβαζα χθες στο στρυμωνικο και πραγματικα χαρηκα και συγκινηθηκα.ΜΠΡΑΒΟ.

  1. ck
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:10 π.μ.

    Ναι δεν είναι όλα πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, έχουνκαι σχολές μουσικής, σχολές χορού, πετυχημένους πολιτιστικούς συλλόγους, αθλητικά Σωματεία υπό την αιγίδα του Δήμου, Δημοτικό Γυμναστήριο που είναι καθαρό και με θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι, χώρο φύλαξης αδέσποτων σκυλιών, διοργανώσεις αθλητικές όπως άρση βαρών, beach voley, ζωολογικό κήπο εκεί που κάποτε ήταν σκουπιδότοπος, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που τον επισκέπτονται τα παιδάκια όλης της περιοχής, Γήπεδα τέννις, Αστυνομικό Τμήμα, Τμήμα Τροχαίας, μεγακάδους (container) περισυλλογής κομμένων χόρτων και κλαδιών, Σχολικές επιτροπές που διαχειρίζονται κονδύλια και όχι υποσχέσεις, Φιλαρμική, πεζόδρομο, Δημόσιες σχέσεις, Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν όρεξη για δουλειά, Λεωφορείο που διατίθεται σε ομάδες και συλλόγους, ουφ κουράστηκα και συνέχεια νομίζω πως ξεχνάω κάτι. Έχει και αρνητικά δεν λέω αλλά εμείς είπαμε να βλέπουμε τα θετικά έτσι δεν είπαμε; Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι μέτρο σύγκρισης και όσο και αν μας πονάει, η αλήθεια είναι αυτή. Αν δεν συγκριθούμε με έναν δήμο που είναι όμμορος και έχει τα ίδια προσόντα και ιδιαιτερότητες με τον δικό μας με ποιον να συγκριθούμε; με τονκακό μας εαυτό; Μήπως με τον Σταυρό πριν απο 30 χρόνια; μα και εκεί χαμένοι είμαστε.Έτσι ήταν πριν απο 30 χρόνια τα πλατάνια; αντε να μην συνεχίσω τα αφήνω τα υπόλοιπα σε εσάς... ck

  1. ck
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:15 π.μ.

    Άτομα με ειδικές ανάγκες, είμαστε όλοι μας. Και αν δεν είμαστε τώρα, μην ξεχνάμε πως είμαστε στην λίστα αναμονής καθημερινά. Μια επίσκεψη στο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ" στο Νέο Ρύσιο θα πείσει τους περισσότερους. Αλλά αυτό πιστεύωπως είναι αυτοννόητο και δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε. Συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκε και το εφάρμοσε...ck

  1. KGB
    24 Αυγούστου 2009 στις 11:36 π.μ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ Α.ΜΕ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΡΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΠΟΜΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ VILLAGESNEWS ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΟΥ ΦΡΑΤΖΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΩ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG.
    ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ VILLAGE ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΕΙΨΕΙΣ...
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ...
    (ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΟΝΩ ΛΟΙΠΟΝ).

  1. STAZI
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:31 μ.μ.

    Η ΑΛΕΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΕ
    ΑΓΑΠΗΤΕ KCB

  1. Nikos
    24 Αυγούστου 2009 στις 12:33 μ.μ.

    Μπραβο στην αναρτηση!! Αυτο μου θυμισε περυσι που ειχε σκασει η κτηματικη στο Σταυρο και εγραφε ολους οσους δουλευαν τις παραλιες για τους ξυλινους διαδρομους που ειχαν φτιαξει και οταν οι επιχειρηματιες ρωτουσαν την κτηματικη πως θα μπορουσε ενα ατομο με ειδικες αναγκες να κινηθει στη παραλια αυτοι απαντουσαν οτι δεν τους ενοιαζε και οτι ηταν κατι παρανομο!!

  1. Ευτυχισμενη
    24 Αυγούστου 2009 στις 2:46 μ.μ.

    Οταν γραφουμε κατι πρεπει να ειμαστε και ενημερωμενοι σωστα.Εκτος και αν γραφουμε για να γραφουμε.Η κτηματικη εγραφε αυτους που καταπατησαν τον αιγιαλο με διαφορες κατασκευες.για τους ξυλινους διαδρομους ειναι υπευθυνο το λιμεναρχειο και μονο αυτο.Οσο για τα ατομα με ειδικες αναγκες ουτε καν μπορουν να κινηθουν πανω σε αυτους.Αυτα τα καροτσιδια ειναι ειδικα κατασκευασμενα για να προχωρουν στν αμμο. Και ξανα μπραβο στους ανθρωπους που εκαναν αυτη την κινηση.Οσο για τον φιλο KGB που βλεπει την σκοπιμοτητα της αναρτησης δεν μπορω να τον καταλαβω.Τι επρεπε να κανει ο villages? Να γραψει γι αυτο χωρις να βαλει ονοματα?
    Πολυ σωστα το αναρτησε και πολυ σωστα αναρωτιετε για τον δικο μας δημο. Καποια στιγμη φιλε μου KGB πρεπει να ανοιξουμε τα ματια μας να αφησουμε στην ακρη τους εγωισμους και να δουμε τα πραγματα ως εχουν ΣΩΣΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ και να μην βλεπουμε σκοπιμοτητες παντου γιατι αυτο θελουν καποιοι λατρεις του ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.εχουμε τοσα προβληματα στον τοπο μας που δεν εχουμε την πολυτελεια να διαφωνουμε για λεπτομερειες.Ναι και μενα με πειραζει οταν ακουω να μιλανε για τους διπλα.Αλλα ειναι ανποφευκτο δεν μπορει να γινει αλλιως.ΔΥΣΤΗΧΩΣ εχουν φυγει μπροστα.Και συ λες τωρα ναι σωστο το θεμα αλλα δεν επρεπε να τεθει ετσι και και και.Το θεμα ειναι ομως οτι αυτοι κανουν και μεις οχι.Αυτοι πανε μπροστα και μεις μενουμε στασιμοι.Αντι λοιπον να καθομαστε και να λεμε και να προσπαθουμε να αποδειξουμε το αναποδειχτο ας τα αφησουμε ολλα στην ακρη και ας κοιταξουμε μπροστα μηπως και πετυχουμε κατι εστω να γινει μια αρχη.

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 3:12 μ.μ.

    ΠΡΟΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ, Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

  1. Nikos
    25 Αυγούστου 2009 στις 2:14 μ.μ.

    Ευτυχισμενη μαλλον δεν με καταλαβες!! Ενα ατομο με ειδικες αναγκες το οποιο ειναι καθηλωμενο σε αναπηρικο καροτσακι στους ξυλινους διαδρομους που εχουν διαφορα μαγαζια στις παραλιες τους μπορει να κινηθει,οπως και το εχουμε δει καποιοι να γινεται μερικες φορες!!Η κτηματικη καλα εκανε και εγραφε για καταπατηση αιγιαλου καποια μαγαζια τα εγραψε μονο για τους διαδρομους ή τους εκανε παρατηρηση οτι πρεπει να αφαιρεθουν,και οταν οι επιχειρηματιες ειπαν οτι αυτοι οι διαδρομοι εξυπηρετουν και τα ατομα με ειδικες αναγκες αυτοι τους ειπαν οτι δεν τους νοιαζει!! Δεν γραφω ετσι απλα για να γραφω,αν ηταν ετσι θα κοιτουσα να κανω κατι αλλο!!!

  1. KGB
    25 Αυγούστου 2009 στις 5:31 μ.μ.

    STAZI :
    KAΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ

  1. Μ.Β.
    25 Αυγούστου 2009 στις 10:17 μ.μ.

    Εισαστε απαραδεκτοι ολοι οι σχολιαστες και τραγικοι επισης...δεν ντρεποσαστε λιγακι να χρησιμοποιειτε τον ορο αμεα για να κοροΐδεψετε ο ενας τον αλλον....ξερω τετοια παιδια που ειναι πολυ πιο εξυπνα απο εσας κ κυριως ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share