Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες,


Αύριο κλείνουμε ένα μήνα ύπαρξης και χαιρόμαστε πολύ που καταφέραμε σε αυτόν τον μήνα να μαζέψουμε τόσο πολύ κόσμο με τόσες διαφορετικές απόψεις για τα θέματα του τόπου και να μπορέσουμε να συζητήσουμε όλοι μαζί.


Τις τελευταίες 2 ημέρες διαβάζουμε με πολύ προσοχή τα σχόλια που κάνετε στις αναρτήσεις μας. Υπάρχουν μέρες που νευριάσαμε με αυτά που γράφανε για εμάς και μέρες που χαιρόμασταν είτε γιατί βρίσκαμε άτομα που συμφωνούσαν με τον τρόπο σκέψης μας είτε γιατί επιχειρηματολογούσαν τόσο έξυπνα που μας κρατούσαν σε εγρήγορση και ενδιαφέρον για το επόμενο σχόλιο τους.


Προσέξαμε ότι στα τελευταία σχόλια που κάνατε σε αναρτήσεις μας, γυρνάμε πάλι ένα μήνα πίσω, τότε που όλοι σχεδόν μας κατηγορούσατε για γλείφτες, αναξιόπιστους, ανούσιους, στημένους, αντί κομουνιστές, ότι προσπαθούμε να πάρουμε ή ότι παίρνουμε οικονομική βοήθεια από διάφορους και άλλα πολλά. Κουραστήκαμε να δικαιολογούμε τους εαυτούς μας και τις απόψεις μας. Στον μήνα που πέρασε είπαμε την γνώμη μας, αναπαράγαμε ειδήσεις, κάναμε λάθη, ζητήσαμε συγνώμη, διορθωθήκαμε και συνεχίζουμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση.


Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε για εμάς, έτσι κι αλλιώς ούτε σας ξέρουμε ούτε μας ξέρετε. Το ζήτημα είναι αν το πρόβλημα του Σταυρού είναι αν εμείς και το blog μας είναι όλα αυτά που μας κατηγορείται ή αν τελικά υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.


Δεν είμαστε blog που μεταδίδει ειδήσεις και νομίζαμε ότι αυτό ήταν πια εμφανές κι αντιληπτό. Αν θέλατε να μάθετε τα νέα του τόπου μπορούσατε να πάτε σε κάποιο άλλο site ή απλά να βγείτε στο μπαλκόνι και να ρωτήσετε την γειτόνισσα.

...

Εμείς θέτουμε θέματα για συζήτηση. Θέματα που μας απασχολούν. Θέματα που απασχολούν όλους μας. Κάποιους τους ενοχλούν οι συγκρίσεις και η αναφορά σε ονόματα. Εμάς πάλι μας αρέσουν οι συγκρίσεις και η αναφορά των ονομάτων δημοσίων προσώπων δεν απαγορεύεται. Όταν κάποιος δήμαρχος κάνει κάτι καλό γιατί να μην αναφέρουμε το όνομά του? Αν δηλαδή αναφέρουμε κάτι που έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μας αρέσει και το συγκρίνουμε με τον δήμαρχο Ρεντίνας τι θα σημαίνει αυτό? Γλείφουμε και τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης?


Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις κι αλλαγές. Πείτε μας και την γνώμη σας για το τι θα θέλατε από το blog μας. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες αλλά θα χαρούμε να μάθουμε τι θα θέλατε να αλλάξουμε. Υπάρχουμε για να εξελισσόμαστε. Τουλάχιστον εμείς μιας και ο δήμος Ρεντίνας δεν γνωρίζει τον όρο εξέλιξη εδώ και χρόνια.

...

...

date Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

21 χωριατάκια to “Ο αναμάρτητος πρώτος την γκλίτσα βαλέτω…”

  1. Ευτυχισμενη
    24 Αυγούστου 2009 στις 3:08 μ.μ.

    Θελλω να εκφρασω την προσωπικη μου αποψη και να σας δωσω συχαρητηρια κατ αρχην για την σκεψη που ειχατε. Να σας πω ενα μεγαλο μπραβο και ενα ευχαριστω γιατι ειστε αντικιμενικοι
    σε ολλα τα θεματα και αφηνετε ολλους να εκφρασουν την αποψη τους.
    Πιστευω οτι προσεγγιζετε σωστα και προσεκτικα τα προβληματα του τοπου μας γι αυτο και θελλω να συνεχισετε ακομη πιο δυναμικα.
    Οσο για λαθη αν κανετε πιστευω οτι δεν τα κανετε εσκεμενα γιατι το εσκεμενο παντα φαινετε οπως φαινετε και το αλανθαστο και αυτο ειναι που πρεπει να φοβομαστε και οχι το λαθος.
    Αλλωστε το λαθος υποδουλωνει ενα πραγμα και αυτο ειναι η ανθρωπινη φυση μας.
    Σας ευχομαι να ειστε καλα και να συνεχισετε πιο δυνατα.

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 11:34 μ.μ.

    villagesnews:
    den ksereis poia einai i gnosti psarotaverna alla gnorizeis polles alles e?
    mipos apla den theleis na thikseis ton sigkekrimrno dimotiko symvoylo ?
    mpa idea moy tha einai...
    opos me ekeini tin anartisi gia to nero toy ano stavroy...
    ase ta pame se pirame xampari kai sena kai to poia symferonta prospatheis na eksipiretiseis.
    pes kiolas oti ekanes ayto to "blog" akrivos me tin atipi enarksi tis proeklogikis periodoy poy arxizei panta ena xrono prin..
    ai xasoy re den masame synexise me diafimiseis ta pas kalytera

  1. Ανώνυμος
    24 Αυγούστου 2009 στις 11:37 μ.μ.

    quiz : mipos den exeis kai idea poy ein o stavros alla apla soy lene ti na thikseis ???
    i mipos erxesai mia fora tin vdomada mono sto luna-park ??
    e?
    e??
    e???
    min apantiseis to prama den fonazei oyrliazei...

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 1:34 π.μ.

    δεν μας ενδιαφέρει πια να δικαιολογηθούμε. θα γράφουμε αυτό που θέλουμε, όπως θέλουμε και δεν έχουμε να δώσουμε καμία εξήγηση σε κανέναν.
    Αν εσείς θέλετε να μας πείτε την γνώμη σας ή απλά να μας βρίσετε σας δίνουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα.
    δεν εξυπηρετούμε κανένα συμφέρον και δεν θα παίξουμε το πολιτικό παιχνίδι κανενός. Σκυλάκια δεν υπήρξαμε κανενός ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Εμείς άλλωστε μένουμε στο luna park 2 μέρες την εβδομάδα. Εσείς λοιπόν που μένετε όλη την εβδομάδα μπορείται να μου πείτε γιατί σε κανα μήνα θα δουλεύει μόνο ένα club και μία καφετέρια μόνο? που πήγε ο κόσμος που γεμιζε όλα εκείνα τα μαγαζιά παλιότερα?

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 4:41 π.μ.

    villagesnews proxwra se 8elei oli i xwra! kai peite ali8eies gia tn rentina kai ton stavro!

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 8:09 π.μ.

    villagesnews
    siga min sxiseis kana kalson

  1. Δημοτης
    25 Αυγούστου 2009 στις 9:39 π.μ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ .ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ BLOGS NA MAΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΠΟ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ VILLAGES.ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989.ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΕΙΣΤΕ .

    Υ.Γ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 11:49 π.μ.

    Ανώνυμε εμείς δεν φοβόμαστε να σκίσουμε το καλσόν μας, μήπως όμως φοβάστε εσείς μην σκίσουμε και το δικό σας?

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 1:41 μ.μ.

    "Δεν είμαστε blog που μεταδίδει ειδήσεις και νομίζαμε ότι αυτό ήταν πια εμφανές κι αντιληπτό. Αν θέλατε να μάθετε τα νέα του τόπου μπορούσατε να πάτε σε κάποιο άλλο site ή απλά να βγείτε στο μπαλκόνι και να ρωτήσετε την γειτόνισσα.
    Εμείς θέτουμε θέματα για συζήτηση. Θέματα που μας απασχολούν. Θέματα που απασχολούν όλους μας."

    μιλαμε για ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!μια αναδρομη στα θεματα σου απο τη μερα που ανοιξες το blog μεχρι και τα μεσα αυγουστου (που λογω του κραξιματος αλλαξες το στυλ των θεματων )ΜΟΝΟ για τα παρτυ μιλανε.αναπαραγωγη δηλαδη των αφισων που βλεπαμε στους δρομους! μεχρι και για το Ρουβα που δεχτηκε να παρουσιασει το Χ-Factor(εκει ητανε το γελιο μεχρι δακρυων).ξαφνικα απεκτησες τοπικη ευσυνειδησία και ενδιαφερον για τα πολιτικα δρωμενα?δηλαδη επρεπε να σε "καθοδηγησουν" ουσιαστικα προς αυτη την κατευθυνση.γιατι εσενα μεχρι εκεινη τη μερα σε ενδιεφερε σε ποιο μπαρακι θα βγεις το βραδυ.ποσο σοβαρα να μπορει να σε παρει καποιος ...

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 1:46 μ.μ.

    Όσο μας παίρνεις εσύ και διαβάζεις όλες μας τις αναρτήσεις...

  1. ΚΑΡΦΙ
    25 Αυγούστου 2009 στις 2:27 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1,41 ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΕ.
    ΕΝΑ BLOGS OTAN ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 2:37 μ.μ.

    ΚΑΡΦΙ Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

    Παρ΄όλα αυτά, ακόμα περιμένουμε απ΄όλους προτάσεις και θέματα που θέλετε να αναρτήσουμε και δεν μπορείτε εσείς, το ξανά λέμε για όσους δεν το έχουν διαβάσει παλαιότερα!

    στείλτε e-mail
    www.villagesnews@yahoo.gr
    www.village_news1@yahoo.gr

    και στο facebook για όσους θέλουν
    villagesnews strimonikos kolpos

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 3:13 μ.μ.

    ante re lakides travate kante kante kana merokamato poy trote ta etoima toy mpampa sas kai moy kanete kai blogs na mas sosete eseis kai kana dyo argosxoloi vlamenoi poy sxoliazoyn tis idees toy kathe kathysterimenoy.
    tsompanakia na valeis anti gia xoriatakia, kompleksikoi
    oyst reeeee

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 3:18 μ.μ.

    anwnyme tou 3.13 pane kane kamia volta na deis an erxomai! esy pou den trws apo ta etoima kai diavazeis to villagesnews oxi gia sena alla gia tin foukariara ti mana sou!

  1. ΚΑΡΦΙ
    25 Αυγούστου 2009 στις 3:25 μ.μ.

    Αντε ανωνυμε πηγαινε να πιασεις καμμια γοπα (που ειναι και παχες αυτη την εποχη) και ασε αυτα τα πραγματα για τους αλλους.Αφου δεν αντεχεις αντε πηγαινε κανενα ψαρεμα.Αντε και εισαι και σε μια ηλικια κρισιμη.Αντε.

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 3:32 μ.μ.

    συνεχεια ανωνυμου 1.41

    σοβαρα δε σε παιρνω καθολου.απλα μπηκα πρωτη φορα,ειδα,αφησα το σχολιο και δε ξαναμπαινω!!δες ποιο μπαρακι εχει παρτυ το βραδυ για να πας να περασεις το βραδυ σου και μη προσπαθεις να δειξεις οτι εισαι καταλληλος για θεματα του τοπου.εδειξες εξαρχης τι εισαι!οι αρχικες αναρτησεις δειξανε τις γνωσεις σου και τα ενδιαφεροντα.αυτο ελειπε τωρα να ανοιγει ο καθε ασχετος blog και να το παιζει γνωστης των προβληματων του τοπου!

    ΚΑΡΦΙ δεν εκτιθομαι εγω.αλλα ΕΣΕΙΣ!ξεκινησατε να διαφημιζετe μπαρακια και παρτυ και ξαφνικα αποκτησατε τοπικη ευσυνειδησια!και πιστεψε με ειναι η ΠΡΩΤΗ και τελευταια φορα που επισκεπτομαι το blog.δεν προκειται να ασχοληθω αλλο!

  1. Village's News
    25 Αυγούστου 2009 στις 3:48 μ.μ.

    καλά ντε σε πιστεύουμε....
    η πρώτη και η τελευταία φορά mr. Ευσυνειδησία!
    Μαγκιά μας να βλεπουμε τα προβλήματα του τόπου και ακόμα πιο μαγκιά μας να τα γράφουμε. Δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και θα λέμε στον εαυτό μας ότι όλα είναι καλά μήπως και καποια στιγμή το πιστέψουμε

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 4:23 μ.μ.

    karfi
    xaoa0ax0a0ax0ax0ax0a0axaaa
    pane esy gia psarema poy fainetai na to xeis anagi mia kai den...
    xa0xa0ax0x0a0xa0xax0aax
    ki ase tis krisimes ilikies giati den se pairnei mparmpa

  1. Ανώνυμος
    25 Αυγούστου 2009 στις 4:33 μ.μ.

    me to sympathio to karfi apo poy vgainei apo to royfianos ???
    xaxaxaxaxaa
    diavasa ena karo sxoliakai prpei na eiste kai poly xlimintzoyres akoy onomata: kgb !!! eytixismeni !!! karfi...
    xaxa00xax0ax0ax0a0ax edo tha pesei poly gelio leme fetos

  1. KGB
    25 Αυγούστου 2009 στις 5:55 μ.μ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 4.33 :
    ΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ
    ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ

  1. ΚΑΡΦΙ
    26 Αυγούστου 2009 στις 12:12 π.μ.

    ΡΕ KGB ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΧΙΖΕΣΕ ΑΣΤΟΝ.
    ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ.

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share