Σήμερα Σαββατόβραδο, 15 Αυγούστου, όποιος από τον Σταυρό επιλέξει για την βραδινή του έξοδο να διασκεδάσει στα Βρασνά ή στην Ασπροβάλτα, ας πάει από τον πάνω δρόμο (63ο χιλ.) και όχι από τον παραλιακό του Σταυρού!
...
Θα διαπιστώσεται και μόνοι σας, πως είναι να θές να μπείς στο Σταυρό και να φοβάσαι να μην σε φάνε οι λύκοι!!!
...
"κύριοι Δήμαρχοι" ανάψτε τα φώτα, φτάνει η οικονομία, κάντε μία εξέρεση σήμερα που είναι μεγάλη γιορτή!!!

date Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

6 χωριατάκια to “Ανάψτε τα φώτα!!!”

  1. Ανώνυμος
    16 Αυγούστου 2009 στις 9:45 π.μ.

    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.........

  1. Ανώνυμος
    16 Αυγούστου 2009 στις 12:40 μ.μ.

    Μάλλον φίλε μου σε ενδιαφέρει μόνο το πώς θα περάσεις το βράδυ σου σε κάποιο bar-club και όχι το τι συμβαίνει στο Δήμο πραγματικά, εδώ ανεξαρτητοποιούνται δημοτικοί σύμβουλοι κι εσύ ακόμα κοιμάσαι. Ούτως ή άλλως μόνο για αυτό ενδιαφέρεσαι αν λάβουμε υπ’ όψη το προφίλ σου στο facebook. Είπα κι εγώ βρέθηκε ένας να τα λέει (εν μέρη) σωστά. Άνθρακες ο θησαυρός…..

  1. Ανώνυμος
    16 Αυγούστου 2009 στις 6:11 μ.μ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ. ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ.

  1. Ανώνυμος
    17 Αυγούστου 2009 στις 4:11 μ.μ.

    Δεν ξέρω τι λέτε εσέις οι παραπάνω ανώνυμοι, πρωσοπική μου άποψη, καλό θα ήταν να λείπουν οι εμπάθειες και τα ασυνάρτητα σχόλια γιατί δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Την ανωνυμία χρησιμοποιώ κι εγώ για να πω αυτό που με ενοχλεί και την σέβομαι. Αυτό που βλέπω καθώς κινούμαι καθημερινά στον κεντρικό δρόμο του Σταυρού είναι αμέτρητες διαβάσεις πεζών πολύ κοντά η μία στην άλλη και ελλειπής φωτισμός. Είναι λίγοι οι οδηγοί που σέβονται την προτεραιότητα των πεζών αλλά και αυτοί όταν αναγκάζονται να σταματούν την πορεία τους κάθε 10-15 μέτρα αγανακτούν. Θα πρέπει να φωτιστεί καλύτερα ο δρόμος μιας και είναι ο μόνος με τόσο μεγάλη κυκλοφορία (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες)και η "βιτρίνα" του χωριου μας.

  1. Ανώνυμος
    18 Αυγούστου 2009 στις 12:58 μ.μ.

    τα παρκα και οι περισσοτεροι δρομοι ειναι μεσα στο σκοταδι.βγαινεις μια βολτα και δε βλεπεις την τυφλα σου!!εκνευριζομαι οταν γραφουνε καποιοι εδω μεσα γενικως οτι ορισμενοι δυσφημιζουνε το χωριο.το οτι το χωριο ειναι βυθισμενο στο σκοταδι ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΧΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!

  1. Ανώνυμος
    18 Αυγούστου 2009 στις 9:09 μ.μ.

    oikonomia filoi moy

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share