Αφήσαμε τους Επιθετικούς προσδιορισμούς (Φασίστες, Προδότες, Γραφικούς, Στημένους κ.α.) και πιάσαμε τους Τοπικούς προσδιορισμούς (Μουλαράδες, Πουτούρια) που αν μη τι άλλο μας προσβάλουν όλους μας!


Σε λίγο θα μας πείτε και Καλιακάδες ή Ξούδια?


Εμείς δεν δεχόμαστε τέτοιους χαρακτηρισμούς για τους συντοπίτες μας!


Εμείς γνωρίζουμε συντοπίτες Σταυρινούς, Άνω Σταυρινούς, Ασπροβαλτιανούς, Βρασνιούς, κ.ο.κ.




Εσείς δεν ντρέπεστε να χρησιμοποιείται ακόμα χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούσαν κακώς οι παππούδες μας και δεν έχετε ιδέα τι σημαίνουν?



date Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

6 χωριατάκια to “Γιατί ωραίοι είμαστε... αλλά τί είμαστε?”

  1. KGB
    19 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 μ.μ.

    Village's News είπε...
    Καλημέρα σε όλους τους έξυπνους του Σταυρού. Ευτυχώς για εμάς, λίγο μας ενοχλέι η γνώμη μερικών αφελών.
    Δεν παίζουμε το παιχνίδι κανενός και έχει καταντήσει κουραστικό. Σε αντίθεση με εσας, εμείς δεν χρειάζεται να κάνουμε αυτό για το οποίο μας κατηγορείται. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
    Τα σχόλια βρίσκονται στο αρχείο μας και μπορούμε να τα επαναφέρουμε. Το ζήτημα είναι ότι θίγουν ανήλικα παιδιά. Τα παιδιά σας, τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους γείτονές σας.
    Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα ανεβάσουμε και πάλι. μαλιστα μπορούμε να το κάνουμε και με τα IP σας μαζί για να μπορει αν κάποιος ενοχληθεί κινηθεί νομικά αφού αποτελούν νομικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς.
    Επίσης μπορούμαι να κλείσουμε την δυνατότητα σχολιασμού και να γράφουμε κι εμείς ονόματα και καταστάσεις όπως απειληθήκαμ ότι θα κάνει κάποιος "κύριος". να δούμε πόσα σπίτια θα καταφέρουμε να κλείσουμε. Αυτό είναι που ζητάτε?
    Μάλλον ο ανώνυμος που είπε ότι είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Σταυρινοί αφού δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από μουλαράδες να είχε δίκιο. Ή μάλλον έκανε ένα λάθος. Δεν είμαστε μουλαράδες, τα μουλάρια είμαστε!

  1. comando
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:24 π.μ.

    Ένα κομμάτι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο ύφασμα υψωμένο σε ένα κοντάρι με ένα ή περισσότερα χρώματα ή και με εικόνες, αυτό εννοούμε όταν ακούσουμε τη λέξη ΣΗΜΑΙΑ
    Αλλά σημαία δεν είναι μόνο ένα κομμάτι ύφασμα. Η σημαία είναι το σύμβολο με το οποίο ενσαρκώνεται και έρχεται εμπρός η ιδέα της Πατρίδας.
    Είναι η ιστορία της, η ιερά και υπερήφανη στην οποία κατοπτρίζονται η δόξα και το μεγαλείο των θριάμβων της.
    Σ’ αυτήν βλέπει ο καθένας το σπίτι του, το χωριό του, τους γονείς και συγγενείς του, τους φίλους του, τις ελπίδες του και τα όνειρα του. Είναι η συνείδησις η τιμή και η δόξα του στρατιώτη. Είναι η κυματίζουσα ιδέα.
    Μεγάλη λοιπόν σημασία έχει η σημαία για κάθε άνθρωπο, αλλά πολύ μεγαλύτερα έχει βεβαίως για κάθε Έλληνα η Ελληνική σημαία, η οποία περικλείει και συμβολίζει την Ιστορία και θριάμβους χιλιετηρίδων.

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:42 μ.μ.

    ΠΗΓΗ:
    http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=322551

    Εγκύκλιος Σανιδά για την ανωνυμία του Internet

    ------------------------------------------------Χωρίς άδεια από τις αρμόδιες αρχές (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών) οι δικαστικές και εισαγγελικές αρχές μπορούν να άρουν το απόρρητο στο Διαδίκτυο αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξης ακόμη και αν αυτή αποτελεί πλημμέλημα. Αυτό αναφέρει σε γνωμοδότησή του (9/2009) ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γιώργος Σανιδάς, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών.

    Ο κ. Σανιδάς επισημαίνει ότι το απόρρητο των επικοινωνιών δεν καλύπτει ούτε «την επικοινωνία μέσω του διαδικτύου (Internet)» ούτε «τα εξωτερικά στοιχεία της επικοινωνίας (ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία συνδρομητών, αριθμοί τηλεφώνων, χρόνος και τόπος κλήσεως, διάρκεια συνδιάλεξης κ.λ.π.)». Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να παραδώσει στις δικαστικές αρχές τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το «ύποπτο» ηλεκτρονικό ίχνος.

    Επισημαίνει χαρακτηριστικά στην γνωμοδότησή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου: «Εφ’ όσον τα όργανα της Δικαστικής Λειτουργίας κρίνουν ότι συντρέχει λόγος άρσεως του απορρήτου της ελεύθερης επικοινωνίας και ζητούν σχετικά στοιχεία από τους παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.) αυτοί οφείλουν να τα παραδίδουν χωρίς να δύνανται να αρνηθούν την παράδοση των στοιχείων, επειδή κατά την κρίση τους το αίτημα δεν είναι σύννομο.

    Η αρχή διασφαλίσεως του απορρήτου των επικοινωνιών δεν δικαιούται να ζητήσει εξηγήσεις από τους παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.) για την παράδοση των στοιχείων στα όργανα της Δικαιοσύνης, ούτε πολύ περισσότερο δικαιούται να ζητήσει να ελέγξει τι και ποια στοιχεία παρεδόθησαν στη Δικαιοσύνη. Θέσπιση τέτοιας διατάξεως θα ευρίσκεται εκτός της Συνταγματικής Τάξεως.

    Οι πάροχοι υπηρεσιών επικοινωνίας (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.), σε περίπτωση αποστολής τέτοιου αιτήματος από την Αρχή, υποχρεούνται να απαντήσουν μόνο ότι τα στοιχεία παρεδόθησαν στα όργανα της Δικαιοσύνης κατόπιν αιτήματός τους, αναφέροντας απλώς και μόνον τους αριθμούς των διατάξεων ή βουλευμάτων, όπως άλλωστε τούτο προκύπτει σαφώς από το άρθρο 7 του Ν. 3674/2008 «Ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου διασφάλισης του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας». Η Αρχή, εξ άλλου, υποχρεούται και έχει καθήκον να σεβασθεί τ’ ανωτέρω, εφ’ όσον δε εμμένει στο αίτημά της και θέτει περαιτέρω με οποιονδήποτε τρόπο θέματα ευθύνης των παρόχων (Ο.Τ.Ε., εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.), είναι προφανές ότι ενεργεί καθ’ υπέρβαση της δικαιοδοσίας της, ότι υπεισέρχεται σε θέματα που αποτελούν αντικείμενο της Δικαιοσύνης και ότι, συνεπώς, ευχερώς δύναται να τεθεί θέμα παραβάσεως καθήκοντος των μελών της.

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:44 μ.μ.

    Καταλήγοντας, ο κ. Σανιδάς αναφέρει εγκύκλιό του:

    «1) Το απόρρητο των επικοινωνιών δεν καλύπτει α) την επικοινωνία μέσω του διαδικτύου (Internet) και β) τα εξωτερικά στοιχεία της επικοινωνίας (ονοματεπώνυμα και λοιπά στοιχεία συνδρομητών, αριθμοί τηλεφώνων, χρόνος και τόπος κλήσεως, διάρκεια συνδιάλεξης κ.λ.π.)

    2) Οι εισαγγελικές, ανακριτικές και προανακριτικές αρχές, πολύ δε περισσότερο τα Δικαστικά Συμβούλια και τα Δικαστήρια, δικαιούνται να ζητούν από τους παρόχους των υπηρεσιών Επικοινωνίας, μέσω του διαδικτύου (Internet) τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξεως, την ημεροχρονολογία και τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το ηλεκτρονικό ίχνος, από τους λοιπούς δε παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας τα «εξωτερικά στοιχεία» της επικοινωνίας και ο πάροχος υποχρεούται να τα παραδίδει χωρίς να είναι αναγκαίο να προηγηθεί άδεια κάποιας Αρχής και ιδία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

    3) Η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών αλλά και οποιαδήποτε άλλη Ανεξάρτητη Αρχή ούτε νομιμοποιείται ούτε δικαιούται να ελέγξει με οποιονδήποτε τρόπο, αμέσως ή εμμέσως, το εάν η περί άρσεως ή μη του απορρήτου απόφαση των οργάνων της Δικαιοσύνης είναι σύννομη ή όχι. Αυτό κρίνεται από τα ίδια τα όργανα της Δικαιοσύνης. Ούτε όμως περαιτέρω η ρηθείσα Αρχή μπορεί να ελέγξει τους παρόχους υπηρεσιών επικοινωνίας για τη, σε κάθε περίπτωση, συμμόρφωσή τους προς τις αποφάσεις των οργάνων της Δικαιοσύνης. Εάν πράξει τούτο ενεργεί καθ’ υπέρβαση της δικαιοδοσίας της».


    "ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ

  1. Ανώνυμος
    21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:31 μ.μ.

    NAI, na ginei olh auth h diadikasia alla na uparxei SOVAROS LOGOS.oxi gia mlkies ! paidiki pornografia,apeilh kata th zwh kapoiou, dhmosieush hmeromhnias gia autoktona(exei ginei),an kapoios dhmosieusei proswpikes foto kai stoixeia xwris egkrish tou idiou atomou. edw poios 8a htane o logos gia na epemvei mia tetoia uphresia ? oti vrizontai kapoioi edw mesa ?

  1. nomos
    21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:56 μ.μ.

    rikse mia matia stin hmeromhnia vlakouli :-)

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share