Δεν είναι θέμα εγωισμού αλλα σεβασμού στα δικές σας επισκέψεις.
.
Επειδή κάποιος θέλησε να παίξει με τον counter μας και να αφαιρέσει επισκέψεις αυτό δεν σημαίνει ότι έθιξε το εγώ μας αλλα προσβάλει την δική σας επισκεψιμότητα.
.
Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε κι άλλα τέτοια περίεργα φαινόμενα στο μέλλον.
.
Σας ευχαριστούμε που μας επισκέπτεστε και συνεχίζουμε...
.
.

date Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

10 χωριατάκια to “Ευτυχώς για εμάς κρατάμε αρχείο...”

  1. ck
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:05 π.μ.

    villagesnews δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αρκεί κανείς να δει τον αριθμό των σχολίων για να καταλάβει πως όσο κι αν υπάρχουν, όσοι είναι αυτοί, συγχωριανοί μας που δεν τους αρέσει αυτό το blog, τόσο περισσότερο θα το επισκέπτονται. Κανένα κοντέρ δεν είναι ικανό να μετρήσει την αξία της ελεύθερης καταγραφής απόψεων και τάσεων σε μια μικρή κοινωνία όπως είμαστε εμείς. Ίσως λόγω της φύσης μας να μην καταφέρναμε ποτέ να ανταλλάξουμε τα σχόλιά μας σε συνθήκες καφενείου γιατί ίσως να μην άφηνε ο ένας τον άλλο να μιλήσει. Εδώ έχουμε την ευκαιρία ο καθένας ξεχωριστά να ολοκληρώνει τουλάχιστον την άποψή του,έστω και αν διαφωνούμε ή δεν μας αρέσει. Χωρίς λογοκρισία και χωρίς φραγμούς. Θα είμαστε εδώ όλοι για να στηρίζουμε προσπάθειες σαν κι αυτή και θα έχουμε τις ανάλογες προσδοκίες και απαιτήσεις. Ευχαριστούμε που υπάρχετε όποιοι κι αν είστε, όσοι κι αν είστε, από όπου κι αν είστε ... ck

  1. prwin mystikosymvoulos tou psinaki nyn tis bokota
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 π.μ.

    katw ta xeria apo to villagesnews! 8a sas fame laxano papares kai 8a petaxoume to axristo skalp sas ston strimoniko! oust!

  1. Village's News
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:20 π.μ.

    Σε ευχαριστούμε ck για την υποστήριξη σου ανεξαρτήτως αν συμφωνούν πάντα οι απόψεις μας ή όχι. και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα.

    αγαπητέ prwin mystikosymvoulos tou psinaki nyn tis bokota (ουφ! μεγάλο ονομα βρε παιδί μου)σε ευχαριστούμε που τον τελευταίο καιρό δηλώνεις παρών στις αναρτήσεις μας. Θα θέλαμε να ξέρεις ότι εκτίμούμε το καυστικό σου χιούμορ!

    Ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας διαβάζετε και μας στηρίζετε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι να εκφράζουμε όλοι ελεύθερα την γνώμη και την άποψή μας επί διαφόρων θεμάτων.

  1. Ανώνυμος
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:30 π.μ.

    apoklietai na leitoyrgoyse lathos prin to counter ?
    kai tora poy arxise na rythmizetai molis estrose to blog leei tin alitheia kai ponaei e?
    xaxaxaa kala einai...

  1. Village's News
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 μ.μ.

    apoklietai na ise esi apla kakoproeretos?
    kai tora pou estrose to blog kai ehi poles episkepsis se ponae e?
    xaxaxaa kala einai...

  1. Ανώνυμος
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 3:09 μ.μ.

    diladi fantasoy kai na kaneis kamia paparia kai na sviseis tis anartiseis soy...
    tote poios tha soy ftaei o kapoios poy enoxlises i kyvernisi i oi skoteines dynameis poy tremoyn pleon apo tin yparksi aytoy toy tromeroy blog e ????
    xaxaxaxaxa
    vre ermo paidaki esy kai monon esy exeis to dikaioma na kaneis "login" kai na "peirakseis" otidipote mesa sto blog opote :
    i to olo thema to "stises" epeidi den exeis pleon ti na valeis kai thes na gineis thema i ekanes malakioyles psaxnontas rythmiseis sto counter .
    opote opos kai na xei to thema asto kai milas kai parapano giati tha se ksefonisoyme ki allo...

  1. Village's News
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:23 μ.μ.

    Αγαπητέ ανώνυμε,

    Όπως πολύ εύκολα θα διαπιστώσεις (αν και είμαστε σίγουροι ότι το ξέρεις), θέματα έχουμε να βάλουμε και εσείς συμβάλετε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε αυτό.
    Αν η μόνη άμυνα που έχεις απέναντι στην ζωή και η σχέσεις σου με τους ανθρώπους περιορίζονται στο να ξεφωνίζεις τον άλλον, τότε λοιπόν λυπούμαστε για σένα. Σου συνιστούμε να προσπαθήσεις να πάρεις μέρος σε κάποια συζήτηση και να προσπαθήσεις στηρίξεις την γνώμη σου με επιχειρήματα.
    Όσο για το ποιος θα φταίει αν σβηστούν οι αναρτήσεις μας, είμαστε πια σίγουροι ότι μας παρακολουθούν οι ΕΛ από την ζώνη του Ωρίωνα και πιθανόν αυτοί να είναι οι υπεύθυνοι.

  1. Ανώνυμος
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:27 μ.μ.

    οτι θα καταλαβει ο βλακας των 3:09 ποιοι ειναι οι ΕΛ???

  1. Ευτυχισμενη
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 6:18 μ.μ.

    Φιλε Village μη σε στενοχωρει καν το γεγονος.
    Ειτε λεει το κοντερ μηδεν ειτε ενα εκατομμυριο εκεινο που μετραει για μας ειναι οι αναρτησεις που κανεις και το οτι μπορουμε να σχολιαζουμε ανενοχλητα δημοκρατικοτατα και να ολοκληρωνουμε τις σκεψεις μας χωρις να παρεμποδιζομαστε απο τιποτα και κανεναν.
    Συνεχισε πιο δυνατα και πιο αποφασιστικα τις αναρτησεις σου και μην το σκεφτεσε καθολου.
    Πιστευω οτι το bllog αυτο εχει να προσφερει πολλα.

  1. Ανώνυμος
    10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:57 μ.μ.

    mono poy den to kanei....

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share