Θεωρήσαμε καλό να μην πάρουμε θέση ανοιχτά κι άμεσα υπέρ ή κατά ενός ή περισσοτέρων κομμάτων. Χθες όμως μάθαμε κάτι στο τηλεοπτικό debate, το ψάξαμε και βγήκαμε από τα ρούχα μας.

Το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων δεν το κρύβουμε ότι μας ήταν συμπαθή. Μέχρι χθες όμως που μάθαμε πέρα από την πάγια θέση του «είμαστε οικολόγοι, αγαπάμε την φύση» και την πολιτική θέση τους απέναντι στα εθνικά μας ζητήματα. Μάλιστα για το ζήτημα που μας καίει περισσότερο λόγω της γεωγραφικής μας θέσεως.

Μάθαμε λοιπόν ότι ο κ. Τρεμόπουλος, ιδρυτικό μέλος του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων με δηλώσεις του υποστηρίζει ότι η Θεσσαλονίκη το 1912 δεν ήταν ελληνική αλλά έγινε ελληνική και μάλιστα με πολιτικές συμπεριφορές για τις οποίες αυτή η πόλη θα έπρεπε να ντρέπεται. Μάλιστα δήλωσε ότι οι καταλήξεις των επιθέτων μας σε –όπουλος δόθηκαν από Πελοποννήσιους γραφιάδες και Κρητικούς χωροφυλάκους από τους οποίους υπέφεραν οι τότε κάτοικοι.


Αν η Θεσσαλονίκη δεν είναι ελληνική και την κατέλαβε απλά ο ελληνικός στρατός, τότε οι κάτοικοι του Στρυμονικού πως θα χαρακτηρίζονταν από τον κ. Τρεμόπουλο και το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων? Είναι θράσος να ζητάνε την ψήφο μας!





date Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

0 χωριατάκια to “Η Θεσσαλονίκη δεν ήταν Ελληνική??????”

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share