Αρχίσαμε αυτό το blog για την πλάκα μας, για να περνάμε καλά. Και συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια διάθεση.


Δεν κρύβουμε ότι έχουμε στεναχωρηθεί από σχόλια, ότι έχουμε θυμώσει, έχουμε χαρεί, έχουμε γελάσει και έχουμε εντυπωσιαστεί από σχόλια.


Στην προσπάθειά μας να αναρτήσουμε θέματα που να αφορούν την περιοχή χρειάστηκε να ψάξουμε αρκετά, να διαβάσουμε για πράγματα που δεν γνωρίζαμε, να ακούσουμε τις γνώμες σας στις καφετέριες αλλά και στην δουλεία και να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικοί.



Πρόσφατα γίναμε δυστυχώς όλοι μας μάρτυρες μιας συμπεριφοράς απαίσιας από άτομα τα οποία ένιωσαν ότι θίχτηκαν και μας έδειξαν αμέσως τον πραγματικό εαυτό τους. Εμείς δεν θίξαμε ποτέ προσωπικά κανέναν, δεν απειλήσαμε ποτέ κανέναν δεν πήραμε ποτέ το μέρος του ενός ή του άλλου.


Βρήκατε ευκαιρία πολλοί να βγάλετε τα κόμπλεξ που έχετε στην δουλειά, το άγχος που σας προκαλεί το σπίτι σας και η ζωή σας και παρότι υπήρξαμε ο νούμερο ένα στόχος σας, εμείς δεν επιτεθήκαμε σε κανέναν.


Κάνουμε αυτήν την ανάρτηση γιατί νιώσαμε αηδιασμένοι από την ωμή προφορική βία ενός ή περισσοτέρων ατόμων, τις απειλές εναντίον μας και εναντίον των οικογενειών μας, την απειλή της αναγραφής ονομάτων και καταστάσεων που προσπαθήσαμε όσο μπορούμε περισσότερο να αποφύγουμε.


Πολλοί φάνηκαν να επικροτούν αυτήν την κατάσταση βγάζοντας απέναντί μας ένα μένος που είναι μάλλον παράλογο αφού δεν θίξαμε κανέναν ούτε και κυρίως αφού δεν μας γνωρίζετε.


Θα μπορούσαμε να παρατήσουμε αυτό το blog εδώ και να σας αφήσουμε στις μάλλον άδειες ζωές σας, (και δεν μιλάμε για το πλήθος των αναγνωστών μας αλλά για συγκεκριμένα άτομα), αλλά δεν θα το κάνουμε.


Εμείς συνεχίζουμε γιατί υπάρχουν και άτομα εκεί έξω που περνάν καλά διαβάζοντάς μας και αυτό έχει σημασία για εμάς.


Η «Ευτυχισμένη», ο «KGB», το «Καρφί», η «Δημοκρατία», ο «Babylon, ο «Νίκος», ο «Stazi», ο «Toni», ο «Ζαχος» και όλοι οι άλλοι ανώνυμοι αναγνώστε και σχολιαστές είστε εσείς που με την συμμετοχή σας μας χαροποιείτε και εμάς και συνεχίζουμε.


Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε να τα πούμε με επιχειρήματα, λογική και αγάπη για αυτόν τον τόπο.



date Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

1 χωριατάκια to “Γιατί έχουμε αλήτισσα ψυχή και δεν φοβόμαστε μπορούμε και κάνουμε κάθε μέρα νέα αρχή…”

  1. Ανώνυμος
    18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 μ.μ.

    Η «Ευτυχισμένη», ο «KGB», το «Καρφί», η «Δημοκρατία», ο «Babylon5», ο «Νίκος», ο «Stazi», ο «Toni» και όλοι οι άλλοι ανώνυμοι αναγνώστε και σχολιαστές είστε εσείς που με την συμμετοχή σας μας χαροποιείτε και εμάς και συνεχίζουμε.


    diladi oloi emeis

Leave a Reply:

AddThis

Bookmark and Share